Actualitate

TARG DE CARTE – Carti noi si haine vintage la caravana BookLand deschisa azi, 19 iunie, in Baia Mare

Incepand de azi, 19 iunie, si pana duminica, 24 iunie, maramuresenii pot sa viziteze in Gold Plaza, Caravana Bookland, cel mai indraznet proiect de targ de carte din Romania. Peste 9.000 de titiluri de carte, muzica, film si jocuri stau la dispozitia vizitatorilor. Totodata, in cadrul targului, se desfasoara si expozitia in scop caritabil euvintage.ro, unde sunt prezentate o serie de colectii de piese vestimentare care mai de care mai interesante, pe care pasionatii de fashion le pot achizitiona.

Nu vor lipsi nici momentele artistice si literare. Astfel, Marcel Stanciu va expune cateva lucrari de sculptura, iar Simion Muntean va veni cu o expozitie de pictura.

Maine, 20 iunie, de la ora 18.30, se va desfasura un spectacol de folclor autentic sustinut de copiii coordonati de directorul Scolii Populare de Arta din Baia Mare, Dan Daniel, elevii indrumati de profesorul Vasile Goci, interpreta Ramona Darha si ansamblul de dansuri populare traditionale coordonat de profesorul Grigore Simionca.

In plus, vineri, 22 iunie, de la ora 19.00, scriitorii Vasile Tivadar, Ileana Stetco, Lavinia Tabita Pop si Igor Ursenco ii asteapta pe iubitorii de literatura la o sesiune de lectura publica.
Sursa: Diana Grad