Actualitate

TALHARII IN LANT – Doi dintre talharii care au desfigurat o baimareanca, pe Cuza Voda, sunt minori

De cruzime si de lipsa de scrupule au dat dovada trei tineri maramureseni – dintre care doi sunt inca niste copii -, la finalul lunii trecute, cand au desfigurat in bataie o baimareanca, pentru a-i fura bunurile pe care le avea asupra ei. Investigatia politistilor, finalizata zilele acestea, a scos la iveala suspectii, dar si faptul ca unul dintre ei a talharit, in aceeasi noapte, inca un baimarean.

Baiatul care e cercetat pentru doua talharii are 16 ani, se numeste Ionut C. si este din Tamaia. El si-a atras alaturi un consatean de 15 ani, Daniel O., precum si un tanar baimarean de 21 de ani – Vasile C., impreuna cu care, potrivit anchetatorilor, a atacat in noaptea de 26 spre 27 iunie o tanara care se intorcea de la serviciu. Incidentul a avut loc in jurul orei 00.50, imediat dupa ce baimareanca a coborat din masina. Talharii au tabarat asupra ei, au batatut-o si au deposedat-o de bunuri. Prejudiciul suferit a fost de aproximativ 1.000 de lei, din care 400, in bani. Problema cea mai mare a constituit-o insa starea de sanatate a victimei.

Politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au reusit sa dea de urma suspectilor dupa ce au anchetat un alt caz de talharie produs in aceeasi noapte, pe bulevardul Bucuresti din municipiu. Autoritatile au aratat ca un baimarean a fost acostat atunci de doi necunoscuti care, prin acte de violenta, l-au deposedat de ceas, de telefonul mobil si de suma de 250 de lei pe care o avea asupra sa. Prejudiciul in urma acestui incident a fost estimat la 2.000 de lei.

Astazi, 3 iulie, reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie au aratat ca, legat de prima talharie, s-a dispus retinerea pentru 24 de ore a tanarului Ioan C., dar si a baimareanului de 21 de ani, cel de-al treilea suspect fiind cercetat in libertate. De asemenea, pentru talharia de pe bulevardul Bucuresti a fost retinut un alt adolescent de 16 ani, Daniel S., care are antecedente penale. Toti tinerii care se afla in custodia politiei vor fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare.

CITESTE SI:
TALHARIE – Baimareanca desfigurata de trei barbati la intrarea in scara blocului

Sursa: eMM.ro