Actualitate

TALHARIE – Baimareanca desfigurata de trei barbati la intrarea in scara blocului

O femeie din Baia Mare a fost batuta crunt de trei barbati chiar in fata blocului in care locuieste. Agresiunea a avut loc in noaptea de 26 spre 27 iunie, putin dupa miezul noptii, la scurt timp dupa ce a coborat din masina cu care a venit de la serviciu. Tanara a fost acostata de trei indivizi, care au tabarat pe ea, desfigurannd-o in bataie, iar apoi au deposadat-o de bunurile pe care le avea la ea. Talharia s-a produs pe strada Cuza Voda din Baia Mare, iar victima are 34 de ani.

Purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Tania Sobranet, a declarat ca baimareanca a fost atacata in jurul orei 00.50 de un grup de tineri. Deocamdata, agresorii nu au fost identificati, politia facand cercetari pentru identificarea lor. “Cei trei tineri i-au sustras victimei bunurile pe care le avea asupra ei si au parasit locul faptei”, a precizat oficialul IPJ.

Baimareanca, plina de sange si in stare grava, a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean Baia Mare, unde a ramas internata. Ea a suferit mai multe leziuni in urma agresiunii.
Sursa: Anca Popescu