Monden

SUPRAOM – Scientologii sustin ca actorul Tom Cruise ar avea puteri exceptionale

Tom CruiseDespre Tom Cruise se vorbeste intruna de cand s-a anuntat divortul lui de Katie Holmes. Dar lucrul care se dezbate cel mai mult cand vine vorba despre actor este scientologia. Potrivit adeptilor sectei, Tom Cruise ar beneficia de puteri exceptionale, cum ar fi telepatia si telekinezia, altfel spus, un supraom, relateaza dailymail.co.uk.

Tom Cruise este fara indoiala cel mai celebru discipol al bisericii scientologice si o ancheta desfasurata de revista Rolling Stone in 2006 a dezvaluit ca el atinsese un nivel ridicat in scientologie, fiind considerat “operanting thetan” (OT), cel mai inalt grad spiritual al ierarhiei.

Autorul anchetei, Janet Reitman, preciza ca OT au “control total asupra lor insisi si asupra mediului. Ei pot deplasa obiecte prin forta spiritului, parasi voit corpul si comunica prin telepatie. Mai pot controla comportamentul animalelor si oamenilor”.

Tom Cruise ar fi atins un stadiu avansat – si rar: OT VII. El practica scientologia de circa 30 de ani si ar fi atins un stadiu rar de iluminare dupa ce a trecut “podul spre libertatea totala, pozitie asemanatoare cu a lui Dumnezeu”, adauga Janet Reitman.
 
“La cel mai inalt nivel, ei sunt eliberati din universul fizic, astfel incat pot controla psihic ceea ce scientologii numesc MEST: materie, energie, spatiu si timp”, mai spune ea.

Nancy Meny, care a colaborat cu celebritati angajate in scientologie, a spus in Radar Online ca Tom Cruise este un fel de marioneta pentru scientologi: “Totul a fost orchestrat si orientat. Tom n-a studiat singur, mereu a avut cineva grija de el. Nivelul de manipulare este incredibil, cam ca in Truman Show.”

Sursa: Agerpres