Comunicate de presa

SUPERMARKET – Lidl inaugureaza un nou magazin in Baia Mare

 Foto: Lidl Baia Mare - magazin
 Foto: Lidl Baia Mare - magazin

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea pe data de 20 iunie a unui magazin nou construit, reteaua sa din Romania insumand in prezent 141 magazine. Noua unitate se deschide in Baia Mare, pe strada Cosmonautilor nr. 2. De asemenea, Lidl continua concursul “3 minute de cumparaturi”, devenit deja traditie la fiecare deschidere de magazin. Astfel, in saptamana inaugurarii, toti clientii care au un cos de cumparaturi de minim 100 de lei au posibilitatea sa se inscrie la concursul ”3 minute de cumparaturi”. Norocosul castigator intra in cursa contra cronometru de 3 minute in urma careia va pleca acasa cu tot ceea ce reuseste sa puna in cos.

Inaugurarea noilor magazine Lidl continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor, in zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun pret, direct de la producatori, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in reteaua Lidl fiind produse in Romania.

Evitand intermediarii, oferta Lidl asigura produse in acelasi timp proaspete, de calitate si la cele mai competitive preturi. Avand acces direct la cele mai bune produse din fiecare tara in care activeaza, Lidl propune clientilor sai marci de calitate superioara din intreaga Europa, venind direct de la producatorii din Italia, Franta, Germania, Spania si alte tari.

Lidl va continua investitiile in Romania in paralel cu crearea de noi locuri de munca la nivel national. Lidl are in prezent mai mult de 3.300 de angajati in reteaua de magazine, centrele regionale de distributie si in sediul central.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Europa, activand in peste 20 de tari europene si avand peste 100 de centre logistice ce asigura aprovizionarea celor aproximativ 9.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajati, Lidl se numara printre primii 10 comercianti de produse alimentare la nivel mondial.
Sursa: Lidl Romania