Actualitate

Supermarket din oraș, reclamat de cumpărători: „În fiecare zi e doar mizerie, produse fără prețuri și angajați adormiți”


Magazinul Profi din cadrului  Complexului Maramureşul Baia Mare a intrat în vizorul cumpărătorilor care critică atât curăţenia şi ordinea, cât şi atitudinea vânzătorilor. 

“Angajații care stau la casă cu capul sprijinit pe mână, alții dorm. La mezeluri domnișoara e extrem de murdară pe bluză, o rog să-mi felieze ceva și absolut fiecare felie trece prin palma ei goală. La casă o coadă lungă de tot, în spatele doamnei care încasa un băiat în haine cu sigla lor butona telefonul. Îl rog să mai deschidă o casă, dar nu știu cum am îndrăznit că el mă apostrofează că de fapt nu lucrează aici dar dacă nu am răbdare îmi încasează. DAR DACĂ NU LUCREZI ACOLO CUM AI ACCES LA CASĂ? Cer caietul de reclamații, îmi spune că ei nu au. Apoi dacă vrei un hot-dog e bine să nu te grăbești. E 4 lei unul, include un iaurt, dar doamna plictisită îți încasează 4 lei, dar nu îți dă iaurtul pentru că nu ai spus. În fiecare zi e doar mizerie, produse fără prețuri și angajați adormiți. SĂ NU MAI SPUN CĂ DACĂ IEI PEȘTE ÎL IEI CU TOT CU VIERMI. Mulțumim Oficiul pentru Protecţia Consumatorilor că impuneți standare europene”, scrie o băimăreanca  pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *