Sport

SUPERCUPA 2012 – Tucudean, cel mai bun jucator al Supercupei

Atacantul dinamovist George Tucudean a fost declarat cel mai bun om al Supercupei Romaniei la fotbal, editia 2012, dupa ce a marcat ambele goluri ale echipei sale, victorioasa la loviturile de departajare in fata lui CFR Cluj, sambata seara – 14 iulie, pe Arena Nationala din Bucuresti. Intrat la pauza in locul lui Marius Niculae, Tucudean a punctat in minutele 61 si 101, dar a ratat lovitura sa de departajare. El a fost recompensat de sponsorul competitiei, Timisoreana, cu un trofeu reprezentand o gheata de fotbal de dimensiune foarte mare.

Dinamo Bucuresti a castigat Supercupa, dupa ce a invins pe CFR Cluj cu scorul de 4-2, la loviturile de departajare. Scorul a fost egal dupa 90 de minute, 1-1, si dupa prelungiri, 2-2.

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a premiat echipa invinsa, CFR Cluj, campioana Romaniei, si brigada de arbitri, in timp ce echipa castigatoare a Supercupei si detinatoarea Cupei Romaniei, Dinamo, a fost premiata de Carmen Tocala, presedinta Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret.

Dinamovistii au sarbatorit apoi succesul alaturi de suporteri, in peluza, si chiar le-au dat acestora trofeul pentru cateva momente. Fanii au scandat numele echipei Dinamo, pe al capitanului Marius Niculae, care ar putea parasi echipa dupa acest meci, dar si pe al antrenorului Dario Bonetti, care se afla la al doilea trofeu cu formatia din Soseaua Stefan cel Mare in doua luni, dupa ce a castigat si Cupa Romaniei.
Sursa: Agerpres