Actualitate

SUICID – NASTASE – Fostul premier Adrian Nastase, audiat in legatura cu tentativa sa de sinucidere

Fostul premier Adrian Nastase a fost audiat astazi, 16 iulie, in legatura cu tentativa de suicid, procurorul deplasandu-se la locul de detinere, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

“In continuarea cercetarilor efectuate in cauza privind incidentul petrecut, in seara zilei de 20 iunie, referitor la tentativa de suicid a lui Adrian Nastase, precizam ca, in cursul zilei de luni, procurorul s-a deplasat la locul de detinere, in vederea audierii acestuia.

Incepand cu ora 10,00 s-a procedat la audierea de catre procuror a numitului Adrian Nastase, care a fost de acord sa declare aspecte legate de imprejurarile in care a avut loc tentativa sa de suicid”, se arata intr-un comunicat al PICCJ.

Potrivit sursei citate, in zilele urmatoare, nu sunt programate audieri ale membrilor familiei Nastase. PICCJ mai mentioneaza ca au fost comunicate, pe 13 iulie, concluziile raportului de expertiza medico-legala, de catre Institutul National de Medicina Legala ”Mina Minovici”, ce urmeaza a fi analizat de catre procuror, in ansamblul intregului probatoriu al cauzei.

Cercetarile continua in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si pe masura ce acestea vor fi derulate vom informa opinia publica“, se mai arata in comunicat.
Sursa: Agerpres