112

Sub supraveghere! Poliţiştii îi verifică pe cei aflaţi sub supraveghere judiciară

În ultima săptămână, la nivel național, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 185 de persoane și au fost înregistrate 19 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse inițial, cu alte măsuri.

În perioada 13 — 20 octombrie a.c., la nivel național, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară față de 185 de persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligații în sarcina persoanelor față de care au fost dispuse.

Astfel, polițiștii desfășoară activități specifice față de 38 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și față de 147 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Tot în această perioadă, la nivel național, au fost înregistrate 19 înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse inițial, cu alte măsuri.

Astfel, măsura controlului judiciar a fost înlocuită, în 2 cazuri, cu măsura arestului la domiciliu, în 7 cazuri a fost înlocuită cu arestarea preventivă, în alte 6 cazuri cu măsura condamnării cu executare, iar în 2 situații cu măsura condamnării cu suspendare.

De asemenea, într-un caz, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu arestarea preventivă, iar în alt caz a fost înlocuită cu măsura condamnării cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *