Actualitate

STRANGULARE – Maramuresean ucis de ziua lui chiar de tatal sau

Foto: sugrumareO adevarata drama s-a produs intr-o familie de maramureseni dupa ce un tata si-a ucis fiul cu mainile goale. Alcoolul i-a intunecat mintile barbatului de 63 de ani, iar intr-o clipa, instigat si de comentariile baiatului, l-a doborat la pamant, i-a pus mainile pe gat si a strans cu putere pana ce baiatul sau a incetat sa mai respire.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures l-au pus sub acuzare pe Augustin Gheorghe Andreicut, in varsta de 63 de ani, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor calificat. Existand indoiala ca barbatul nu ar fi in deplinatatea facultatilor mintale, acestia au cerut internarea in Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei – sectia Psihiatrie Barbati in vederea expertizarii medico-legale.

Ancheta a inceput duminica, 17 iunie, in cursul dupa-amiezii, dupa ce oamenii legii au fost informati ca intre localitatile Manau si Tohat a avut loc o crima. La fata locului s-a stabilit ca, in jurul orei 15.00, in urma unui conflict spontan izbucnit si pe fondul consumului de alcool, un tata si-a ucis fiul chiar in ziua in care acesta a implinit 38 de ani. Barbatul si-a sugrumat baiatul pe un drum de tara. Cercetarile continua, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a comis fapta.
Sursa: Andrei Gherghel