Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


23.10.2015 13:15:11
Euro - 4,4259 lei

Dolar SUA - 3,9835 lei

Lira - 6,1339 lei

Aur (gr.) - 150,0930 lei


Foto soare si nori 27 octombrie

Max:     9 / 14 grade Celsius
Min:      -5/ 0  grade Celsius
 

Maine in intreg Maramuresul se anunta vreme in general frumoasa. Potrivit prognozelor in toate zonele ziua incepe cu cer senin si soare, insa treptat pe parcursul zilei se aduna norii, astfel ca dupa amiaza cerul va partial noros, iar vantul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi usor mai ridicate decat cele din intervalul precedent, astfel ca la pranz se vor inregistra 14 grade in Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Seini, 12 grade sunt asteptate in Targu Lapus, la Cavnic maximele termice se opresc la 10 grade, in timp ce la Borsa mercurul din termometre nu va arata mai mult de 9 grade Celsius.

Baia Mare: Se anunta vreme in general frumoasa, dar si ceva mai calda in urmatoarele doua zile in Baia Mare. Meteorologii spun ca miercuri cerul va fi predominant insorit, in timp ce joi va fi soare, insa locul acestuia va fi luat din cand in cand de nori. Maximele termice usor mai ridicate se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius. Noaptea insa va fi rece cu minime care nu depasesc 0 grade.

Sighetu Marmatiei: In urmatoarele doua zile in Sighetu Marmatiei se anunta vreme in general frumoasa si usor mai calda decat in intrevalul precedent. Prognozelele spun ca miercuri in zona va iesi soarele, insa mai cu seama dupa amiaza este posibil sa se adune si ceva nori. Joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice pot ajunge la cel mult 16 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele coboara pana la-1 grad.

Borsa: In Borsa se anunta vreme in general in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca miercuri va fi soare, doar ca pe parcursul dupa amiezii locul acestuia va fi luat de nori. Joi va fi si soare, dar vor fi si nori, iar vantul va sufla slab. Spre finalul intervalului maximele termice ajung la 12 grade Celsius. Pe parcursul noptilor va fi insa rece, cu minime care coboara pana la -4, -5 grade Celsius.

Cavnic: In Cavnic se anunta vreme in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in prima parte a zilei de miercuri va fi soare, insa treptat pe parcursul zilei norii vor lua locul acestuia. Joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice in crestere usoara ajung pana la 12 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi 0 grade Celsius.

Targu Lapus:
Si in Targu Lapus vremea va fi frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in zona miercuri va fi soare, insa dupa amiaza norii vor fi ceva mai numerosi, iar cerul partial noros. Ziua de joi va fi insa una frumoasa cu cer mai mult senin si cativa nori trecatori. Temperaturile maxime nu vor depasi 13 grade Celsius. Noaptea minimele coboara pana la 0 grade Celsius.

Seini: Vreme in general frumoasa se anunta in urmatoarele doua zile si in Seini. Spun meteorologii ca in zona miercuri va fi cer senin si soare, iar norii vor doar razleti. Joi cerul va fi doar partial insorit, iar vantul va sufla slab. La pranz maximele termice se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius, iar noaptea minimele nu vor depasi 3.4 grade Celsius.
GHID - AGENDA ZILEI
In semestrul II, elevii sustin tezele unice in luna mai
08:34:33 28 februarie 2008  | autor:  Anca Dindiligan

Tezele cu subiect unic pentru clasele a VII-a si a VIII-a din semestrul al II-lea se vor desfasura in luna mai.

Calendar teze unice – semestrul II
6 mai - limba si literatura materna
9 mai - istorie sau geografie la alegere (elevii de clasa a VIII-a).
13 mai - limba si literatura romana
16 mai – matematica
29 mai - contestatii.

Ca si in semestrul I, elevii care nu se prezinta la teze vor avea inca o sansa, la sfarsitul lunii mai.

Titlu din ziar:
Pentru semestrul II, elevii sustin tezele in luna mai
Revista presei din Baia Mare – 28 februarie. Informatia zilei 

Citeste si:

Varianta 2
Subiect teze unice - disciplina ISTORIE, semestrul II, clasa a VIII-a, si baremul de corectare 

9 mai 2008
 

Varianta 2
Subiect teza unica, barem de corectare teza unica GEOGRAFIE, semestrul II, clasa a VIII-a
9 mai 2008

Varianta 10
Subiect teza unica, barem de corectare teza unica Limba si literatura romana, semestrul II, clasa a VIII-a

13 mai 2008

Varianta 9
Subiect teza unica, barem de corectare teza unica Matematica, semestrul II, clasa a VIII-a
16 mai 2008

Varianta 9
Subiect teza unica, barem de corectare teza unica Matematica, semestrul II, clasa a VII-a

16 mai 2008

Varianta 10
Subiect teza unica, barem de corectare teza unica Limba si literatura romana, semestrul II, clasa a VII-a

13 mai 2008

 
Versiunea pentru tiparire
Trimite stirea pe email
Trimite stirea pe Yahoo! Messenger
Adauga comentariu


1

Publicat la: 23 martie 2008 ora: 14:40:16 de catre: Ralu
buna, sunt eleva in clasa a VIII si as vrea daca se poate sa-mi spun parerea in legatura cu tezele unice. Sincer, mi se pare o prostie. De ce noi, generatia '93, suntem cobaii vostri??? Anul trecut in sem II de ce am dat teze... doar asa sa faceti experimente pe noi... Imi cer scuze ca am deviat un pic de la subiect. Deci intr-un fel e ok cu tezele pentru ca dam doar dintr-un semestru, dar pe de alta parte... probabil ca acum vor fi niste medii pentru intrat la liceele bune, inca o chestie nu mi se pare normal ca sa vina gheorghe din cucuietii din deal cu media 9.50 sa-mi ia locul la liceu unui copil mai istet decat el q media 8 de la oras: cam atata am avut de zis

2

Publicat la: 30 martie 2008 ora: 13:40:58 de catre: Maria
Total adevarat! Sustin intru-totul parerea lui Ralu, eu sunt eleva in clasa a 7-a. Sunt teze simple, pt un copil care invata la cel mai bun colegiu din Dambovita, dar pt cei de la tara e greu. Nu ca mi-ar fi mila de ei, dar in unele scoli s-au dat rezultatele pe tabla. Macar puneti supraveghetori de la Minister, nu din scoala, pt ca la tara, mai o sticla de lapte, mai o branza si...uite unde a ajuns Romanaia! vine el de la tara, nu stie nici cum il cheama si-mi ia mie locul la Ienachita. rog, mai ganditi-va!!!

3

Publicat la: 1 aprilie 2008 ora: 18:36:21 de catre: anonim
tezele unice nu sunt neaparat un lucru rau,l-am importat din UE;din pacate este o forma de evaluare sumativa,nu o forma de examen,ceea ce inainte era eliminatoriu.din aceasta cauza,nu se mai realizeaza selectia cum trebuie

4

Publicat la: 4 aprilie 2008 ora: 15:02:34 de catre: dana
Mie mi se pare o idee buna cu teza unica, dar ceea ce nu mi-a placut in semestrul 1 este ca s-a copiat peste tot, in toata tara.Si eu sunt eleva in a 8-a, am dat teze, dar nu mi-a placut cand unii colegi care nu invata deloc au luat note mari, iar eu ca totusi invatz ceva sii is prima pe clasa nu am luat note asa mari
sal

5

Publicat la: 7 aprilie 2008 ora: 16:31:22 de catre: anonim
mie mi se pare mult mai bine chestia cu tezele...nu e greu si sunt mai multe sanse sa iei nota mare daca rezolvi partea I normal pt cei ce au invatat...deci cei ce aveti comentarii proaste inseamna ca si voi sunteti prostii daca nu invatati nimic...:P

6

Publicat la: 11 aprilie 2008 ora: 14:02:15 de catre: ana
Nu este corecta desfasurarea si corectarea acestor teze. Copiii foarte buni obtin rezultate apropiate de cele ale elevilor slabi care copiaza.Ar fi mai corect ca liceele sa organizeze examene si astfel ficare elev ar avea sansa sa.

7

Publicat la: 13 aprilie 2008 ora: 15:53:45 de catre: georgi
imi spuneti si mie va rog unde pot sa gasesc subiecte de teze unice din sem II 2008. ms.

8

Publicat la: 13 aprilie 2008 ora: 18:24:11 de catre: Lucia
Ministerul Educatiei nu a afisat subiectele pentru tezele unice din semestrul II. Ai, aici, adresele unde le vei putea vedea in momentul in care vor fi publice. clasa a VII-a: http://subiecte2008.edu.ro/teze_cu_subiect_unic/subiecte_si_bareme/a_vii_a/ clasa a VIII-a: http://subiecte2008.edu.ro/teze_cu_subiect_unic/subiecte_si_bareme/a_viii_a/

9

Publicat la: 14 aprilie 2008 ora: 20:17:44 de catre: mada
Eu cred ca e mai bn cu tezele unice,m.,, bn., nu stiu cum ar fi fost examenul,dar ami place asa,.,. am vz,. ca exista discriminari.- intre elevii de la tara si cei de la oras..,.oare de ce,. si elevii de la tara sunt oameni,.si ei invata bn,. poate unii .(nu toti) chiar mai bn decat cei de la oaras., indradevar .- poate ca sa copiat in primul semestrul., dar ce., la examen,.., nu se copia,. ei bn.- si pana acum., cand se dadea examen., se mai copia ., dar nu in toate cntrele.-,. si,. sincer.-, nu cred ca sa copiat asa mult,. caci subiectele,. eu cred ca snut ., potrivite nici grele nici usoare ., atat cat sa stie un elev-., care invata bn.-, in fine.,., mie mi se pare o idee buna cu tezele., daca inveti,. e simplu,. iar daca ,.nu ., problema fiecaruia.-,.,.

10

Publicat la: 14 aprilie 2008 ora: 20:59:03 de catre: ada
MI se pare o idee buna cu teza unica dar...mai este putin pana la teze si nu ne sunt asezate teste unice pe net, macar ceva exemple sa se deie.

11

Publicat la: 22 aprilie 2008 ora: 19:59:57 de catre: Bia
Nu ii asa de fain cu teze unice. Dar daca iei de exemplu la o teza la mate 4 si la urmatoarea iei 5 sau 6 mai poti intra la liceu sau ai cazut o teza si intri la profesionala??? va tog sa imi raspundeti!!! :))

12

Publicat la: 23 aprilie 2008 ora: 18:56:36 de catre: bymby
imi pare rau sa va spun asta dar ar trebui sa ascultati si parerile elevilor despre aceste prostiii!!!pe clasele 5-8 am medii foarte mari si acum aceste teze miau stricat media de intrare la liceu...pe primul semestru am luat la mate 6,la romana 8 si la istorie 10!!! SA NU CREDETI CA ACESTE TEZE ARATA CAT DE BN INVETI CI ARATA CAT DE NEPASATORI SUNT PROFESORII(NU NE EXPLICA NIMIC")DE CE NU PUN MAI MULTE SUBIECTE DE TEZA PE NET?NU AU SAU CE?CARTILE DE SUBIECTE NU FOLOSESC LA NIMIC NUMAI NE DERUTEAZA..AM VAZUT SUBIECT LA ROMANA DE CLASA A 8A SI SUNT FOARTE GRELE!!! CHIAR NIMENI NU SE GANDESTE CA VREM SA AJUNGEM CEVA IN VIATA??? CE SA FACEM SA TOCIM INCONTINU??SA FIM SERIOSI TOCESC TOATA VIATA SI CAND MA MAI BUCUR DE EA???????????NICIODATA?DOAR PT CA VREAU SA AJUNG MEDIC TRE SA STAU SA INVAT INCONTINU?PE CLASA A4A E DIN CE IN CE MAI GREU DAR CE SA ZIC DE CLASA A 9 SAU A 10A...TOTI CORUPTII DE LA PUTERE VOR NUMAI BANI!!!ASTA E ADEVARUL TOTI VOR DOAR BANI SI IAR BANI(EI NICI MACAR NU SE GANDESC LA TOTI ACESTI SARACI DIN ROMANIA.. CUI LE PASA DE EI? LUI BECALI?SA FIM SERIOSI TOTI CRED CA E BUN DAR ADEVARUL E CA II AJUTA PE CEILALTI PT PUBLICITATE..DAR MACAR CEI SARACI SE AJUTA INTRE EI PT CA BOGATILOR NU LE PASA DE EI!!!SI DUPA CUM SPUNEAM DESPRE TEZE:E ORIBIL NIMANUI NUI PASA DE NOI,NIMANUI NUI PASA CA UN TARAN CARE NICI NU STIE CAT E 1+1 IMI IA LOCUL LA LICEU!!!DE CE?PT CA COPIAZA LA TOATE:TEZE TESTE SIMULARISPER CA PE VIITOR SA SE REZOLVE ACESTE PROBLEME SI VOR FI LA TEZE LUCRIRI MAI USOARE(PT CE NE TREBUIE IN VIATA SA INVATAM ARGUMENTARI?NE ARGUMENTAM VIATA?,PT CE TRE SA INVATAM CARACTERIZARILE PERSONAJELOR?UN OM CARE MUNCESTE DIN GREU ARE NEVOIE DE CARACTERIZARI?

13

Publicat la: 24 aprilie 2008 ora: 18:16:12 de catre: Hacker
Mie tezele unice mi se par o prostie.Care stica media si viata unor copii foarte buni.De exemplu la noi la scoala cand sau dat tezele unice la mate a venit profa. de mate si a scos din timpul tezei un elev(cu stare financiara foarte buna).Cand a intrat inapoi in clasa acesta avea o foaie scrisa de mana cu baremul de corectare. Dar stiti care e partea ce mai suparatore? elevul cu starea financiara nu avea note mai mari de 6 si a luat in teza 9 . Iar eu care aveam la mate numai 9 si 10 am luat 7.

14

Publicat la: 24 aprilie 2008 ora: 18:46:38 de catre: anonim
mie imi convine cu tezele cu subiect unic

15

Publicat la: 1 mai 2008 ora: 13:49:50 de catre: anonim
nu e bine, se copiaza pe rupte

16

Publicat la: 1 mai 2008 ora: 14:16:45 de catre: Gina
eu am o parere buna despre teze. nu sunt chiar asa de grele si poate obtine oricine macar un 5.eu nu cred k nu numai la tara se copie si imi pare rau k cei de la oras si-au facut o impresie asa de proasta despre elevii de la tara. poate k unii elevi de la tara sunt mai bine pregatiti decat cei de la oras.

17

Publicat la: 1 mai 2008 ora: 18:12:25 de catre: Cosmin
Nui cred ca e adevarat..... Uite eu am un coleg care la mate a luat 9.25 si el are medie pe sem I 5 si in cei lalti ani nu a avut niciodata 7 sau 8 deci cred ca aia de la tara ii lasa supraveghetorii mai mult sa copie decat cei de la oras, si sa-mi ia mie locul ca vine PROSTU de la TARA .... X(

18

Publicat la: 1 mai 2008 ora: 19:12:53 de catre: jerome wendel
d-abia n-a astept teza lu peste.is s-asa satul de scoala asta.abia astept vacantza de vara sa fac ce vrea eu si sa dorm pan'la 10(nota pe kre as vreao la toate cele 3 teze).and now i want going in heart you, good bye.

19

Publicat la: 1 mai 2008 ora: 21:46:22 de catre: mona
se copie pe rupte chiar si la mine in sc am o colega care e de 6 si ia 9 in teza la mate iar aia de la sate o sa vina la liceele bune sa ne ia fata iar ei nu stiu ca face radical din 4 e naspa rau de tot pt noi cei de la oras hai pa k numi convine

20

Publicat la: 1 mai 2008 ora: 22:06:12 de catre: mihaela
a fost destul de simplu, dar sper ca si la teza sa fie la fel de usor

21

Publicat la: 2 mai 2008 ora: 13:46:43 de catre: ceau
niki mie nu mi se pare koreke k un taran de la sat sa vina aiki kum medie mare si sa-mi i-a lokul la likeu.mai ganditi-va si voi un pik.sukcess la tezele astea makar.Dumnezeu Sa Va Ajute!!!!!!!!!!

22

Publicat la: 2 mai 2008 ora: 14:20:39 de catre: EU
mie aceste teze mi se par niste prosti....cunosc multe cazuri in care aceasta teza a stricat multe medii....si pentru cei care tot zic ca nu le convine ca un copil de la tara sa le ia locul la liceu le pot spune ca orice copil care invata bine si care este constiincios nu conteaza ca e de la tara sau de la oras..toti suntem oameni si sunt foarte multe cazuri cand un copil de la tara invata de 1000000 mai bine decat unul de la oras....asa ca mai bine nu faceti diferente...in curand sper ca o sa SCOATA aceste TEZE ....care nu ne ajuta cu nimic...mult succes!(elevilor)

23

Publicat la: 3 mai 2008 ora: 14:06:23 de catre: madalyna _e
bai fratilor da astia kiar isi bat joc de noi,am ajuns sa fim kobaii parlamentarilor...?hai sa zicem k na...sau razgandit astia da se copiaza... pe rupte.Mi-a spus o fata k ea are 3 si 4 in oral la mata si la teza a luat 9:40 pai........mai fratilor da nu kred eo k a dat desteptaciunea in ea asa ditr-o data eu una am luat note mici da....totusi anu asta am fost la olimpiada la romana pe faza judeteana(unde am pikat) si la teza la romana am luat 8.Profa mea de romana a zis k a korectat la o scoala si a zis k erau tote trase la xerox le-au scris subiectele pe tabla.eu una nici nu mai stiu ce sa mai zic am ramas fara cuvinte chiar nu sti unde o sa se ajunga...si snt deakord ku fata kare a zis k nu trebuie sa facem diferenta intre cei de la tara i cei de la oras.da totusi makar raman repetenti astia kare snt de 1 si nu vor profii sa-i lase repetenti...da ingiti-ti in sec si mergeti mai departe k....TRAIM IN ROMANIA

24

Publicat la: 3 mai 2008 ora: 14:37:27 de catre: mada
tiam citit mesajul si mam gandit sati rasp.profa mea de rom nea zis k dak iei la vreo una din teze nota mai mik dekat 5(kiar dak iei4:99)nu ntri la liceu.pt toti cei de la oras astia d la tara nu-s prosti si nu aveti nici un drept sai faceti in halul asta nu e vina lor ci a profesorilor si din kauza faptului k la unele skoli s-a kopiat nu trebuie sa etichetam toti copii de la tara k nu in toate skolile s-a kopiat si astia de la tara ink au fost si defavorizati k la scoala unde se korecta tezele s-a desfakut plikul si cei de la tara au fost defavorizati k sau scazut puncte.pa

25

Publicat la: 3 mai 2008 ora: 18:20:36 de catre: anonim
mie imi convin tezele unice pentru ca se i-au note mari , dar intradevar se copiaza fff mult: am un coleg care in clasa a 6-A a ramas corigent la mate si in a 7-A la "teza unica pe tara" a luat 9; si nu era posibil sa fi fost invatat, credeti-ma.

26

Publicat la: 4 mai 2008 ora: 18:07:31 de catre: roxana
eu cred k tezele unice sunt doart o prostie.mi a spus o fata cum intr o clasa cu 13 elevi 10 dintre ei au avut 10 pe linie,iar restu s au multumit cu nota 9.va dati seama ce nedreptate se face.cunosc pe unu care e coleg cu mine si la mate a luat 7,45,dar el nu stie inmultirea bine.dar le vine si randu si lor:acum sunt in al 9 lea cer dar cand intra astia la un liceu bun...se vor da cu capul de pereti,pentru k nu fac fata.nu credeti?

27

Publicat la: 4 mai 2008 ora: 18:18:34 de catre: roxy
la tezele unice se copie pe rupte.stiu o scoala in care profii au scris rezolvarile pe tabla.cei care vor sa vb cu mine pe tema asta,putem s vb pe id meu roxy.roxana12

28

Publicat la: 4 mai 2008 ora: 21:28:12 de catre: 5p1k3
ce parere am despre tezele unice? Pfoai pai is minunate, chiar increminunabie:)); aiurea niste c*******, niste piedici pt aia destepti kre invata si sunt intrecuti de niste elevi de nota 6; bah parlamentari ce dormiti cu burtile alea si profesori mituiti f******* pai e normal? nu cred, io mam chinuit 8 ani, fiind cel mai bn baiat din cls si daca nu reusesc din cauza unor tarani si inculti******* cei ce spun cai o idee buna sasi lege o piatra si sa se arunce in rau5%%%%%%%%%%%%%%%%%aiurea:(

29

Publicat la: 5 mai 2008 ora: 10:40:11 de catre: crysty
Mah ce aveti cu cei de la tara si eu sunt tot de la tara si ce dac?conteaza??????discriminare??si as vrea sa stiti ca la mn in sc nu sa copiat aproape deloc cu u8nele excep[tii sio eu am 10 la romana pe linie si innteza am luat 9,75 si la amte am 9 si 10 si in teza am luat 8 asa ca nu va mai..pe voi ca tarani sunt mai destepti decat aia de la oras in ubnele cazuti

30

Publicat la: 5 mai 2008 ora: 18:14:42 de catre: roxana
mai fratilor!ce i cu voi?de ce credeti k astia dr la tara intra la liceu doar batand din palme?toti elevii au drepturi egale.si...sa va zic sincer cred k se copie atat la tara cat si la oras.k doar...cei de la tara nu s mai destepti k cei de la oras sau invers.avem sanse egale in privinta asta.nu credeti?

31

Publicat la: 5 mai 2008 ora: 18:56:47 de catre: andreea
e super modelul la istorie:)):)):))

32

Publicat la: 5 mai 2008 ora: 22:13:10 de catre: george
Nu inteleg ce aveti cu tezele daca cei slabi copiaza oricum nu ne intrec,copiem si noi +cunostiinte luam mai mare nota.NU se strica nicio medie eu am luat 9 50 la romana 10 la geografie si 9 60 la mate se cunoaste scoala dinainte.Nu veniti cu comentarii aiurite

33

Publicat la: 6 mai 2008 ora: 07:43:51 de catre: i'm in your baze, killing your d00ds
prima teza e la geografie pe 9 mai, nu?

34

Publicat la: 6 mai 2008 ora: 15:23:01 de catre: mera adrian
buna ma numesc mera adrian sunt un elev in clasa a 7a la scoala generala mathias hammer din steierdorf anina . as dori sa stiu si eu o adresa unde pot gasi ce variante s-ar da la tezele unice la matematica cat si la lb romana. mi se pare un lucru destul de bun cu aceste teze unice

35

Publicat la: 6 mai 2008 ora: 20:16:21 de catre: balas lavinia,cls a 8 a;sn
fartilor,nu mai spunety asa despre elevii de pe sate.Nu facety discriminari k toty suntem egali.ok?poate cei de la sat inv mai bn decat noi cei de la oras!ia terminati cu astea.Si mi se pare bine k da-m tezele astea unice nr favorizeaza si pe noi in primul rand dar sy pe cei slabi.Oricum cine invata,nu trebuie sa copieze!la noi in sc nu sa copiat deloc.nici nu ne-am putut misca din cauza profesorilor

36

Publicat la: 6 mai 2008 ora: 20:22:37 de catre: lavinia
eu zic k e mai bn cu teze unice....ganditi si voi putin!am scapat si de tezele ce le dadeam obligatoriu la mate,romana,geogra,am scapat si de examen,si in plus am iesyt in avantaj.Noi trebuie sa invatam doar pt un semestru,dar ceylalty a tr sa invete pe tot anu!si nu va mai legaty `de cei de pe sate k sy ei invata{unii}conteza k unii au noroc asa k.......scz

37

Publicat la: 6 mai 2008 ora: 20:35:19 de catre: lavinia
buna,ma numesc lavinia si as vrea sa las un comment. Sunt in cls a 8 a si nu mi se pare grea teza cu subiect unic intrebaty pe cey ce au dat examene,Nu va mai plangety atata k oricum aty luat note mari!

38

Publicat la: 6 mai 2008 ora: 21:23:05 de catre: Andreea
Buna , ma numesc Andreea si sunt in cls. a 8-a ...Am avut si eu astazi teza nationala la limba germana ....mie mi sa parut gramatica cam grea .....sunt si nu sunt deacord cu tezele natinonale ...In primul semestru am avut mare ghinion .....si nu mi sa parut corect . Deci elevii care au luat 2 si 3 la matematica sau limba romana ...au luat la germana 8 -9 ..si eu 6 ....nu stiu ce a fost cu mine .....iau 9 la lb. ro ......9 la mathe si 10 la geografie dar la germana 6 ....si iau prostii (* scz. cvt.mentionat ) , note mai mari de cat cei care au totusi medii in comparatie cu ei ff bune ...Tezele acestea sunt in avantaj dar s in dezavantaj ...am luat note mari la teze dupa parerea mea ..dar la germana ........... si in sem. acesta gramatica a fost teroare, se greseste ff repede ...bn la mn e probl. si cu neatentia ...Bye:*

39

Publicat la: 7 mai 2008 ora: 13:34:16 de catre: Alida
Mi se par o mare porcarie...Cum se face ca elevii buni, de olimpiada obtin numai 7 si 8 la teze si cei kre abia trec cls iau 9 si 10...Nu se poate asa ceva..E nedrept fata de cei kre invata...Era mai bn cu ex de capacitate...Asa ne stresam si mai mult, de 2 ori pe anul scolar...asa stiam o treaba...dadeam la sf anului, invatam ultimele 2 luni pe rupte, ne puneam la pct tot...ne supravegheau si profesori de la atle scoli...nicio nota de la teza nu e corecta...nu e nota pe kre o merita intr-adev elevul respectiv...sper sa nu ne puneti sa scriem aici degeaba...sa cititi si sa luati si in considerare, va rugam...suntem niste copii!!!!ORICUM SUCCES TUTUROR.VA PUP!

40

Publicat la: 7 mai 2008 ora: 17:31:52 de catre: stanciu
ba sa fiu since aceste teze sunt o mare prostie

41

Publicat la: 8 mai 2008 ora: 14:29:57 de catre: RUBEN&CAMI&ALINUTZA
Fiecare ministru al educatiei are ideile lui ciudate si incomode pentru elevii de la tara mai ales. Cei de la oras invata dupa cu totul alte materiale, iar cei de la tara studiaza de pe cărțile de pe timpul lui Ceașcă. Cum se așteaptă tampitul ăla de Adomiței să ia toată lumea note riicate. Era mai bine cu tezele alea obișnuite pe care le dădeam cu toții. Mă întreb ce idei va mai avea viitorul ministru al educației. Cine are idei e idiot, cine are planuri e deștept Jos cu teza unică!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

42

Publicat la: 8 mai 2008 ora: 17:16:50 de catre: Andia
Ma.. toata lumea zice ca.. "pfoaa..elevii prosti au luat note mai mari decat "aia" destepti"..gen elevii de 3 si 4 au luat 8 9 sau 10...iar cei care sunt de 9-10 au luat 5-6.... hmm eram deacord cu voi dar...ganditi-va putin ca.. un elev.. destept..adica un elev care are note mari... nu prea are cum sa ia note mici la teze...decat daca "s-a culcat pe o ureche" si ce a zis " lasa ca o sa fie usor..." si n-a mai ..hmm.. nu invatat..nu a luat in serios aceste teze. Oricum dau dreptate celor care spun ca vin cei de la "tara" cu note mari si ne iau locul... e chiar aiurea :(. Am intrebat un profesor [nu conteaza scoala] ce parere are despre asta... si stiti ce mi-a raspuns? citez : " Stati linistiti...ca in cazul in care vin cei de la tara...cu note mari...copiate..desigur...nu se vor mentine la liceu si vor fi exmatriculati." Doamne..pai si cu ce ma ajuta pe mine? Adica o data ce imi ia locul.... eu sunt automat repartizata la alt liceu..nu ma mai intereseaza daca ramane ala/aia repetent/a sau nu :|Ciudat..oricum sunt un stres total.... Succes maine la istorie sau geografie [ eu dau la geogra :D]

43

Publicat la: 9 mai 2008 ora: 16:09:18 de catre: oana
toata lumea zice k i o prostie cu tezele aste...si cam au dreptate ne streseaza pe noi cu tezele lor.mai bn era cu capacitea.destul k suntem stresati cu intrarea la liceu ne mai stresati si voi cu tezele astea.da numa in romania se poate intampla atata prostie si bataie de cap...peste vreo cativa ani ce ne bai bagati sa facem 15 clase obligatori? ati fi in stare si de asa cv. in fine i un kkt cu tezele astea

44

Publicat la: 10 mai 2008 ora: 12:46:43 de catre: o fata
Este adevarat.Nu mi se pare corect cum se corecteaza la teze si nici asistenta nu este buna.Nu respecta regulamentul care il au.Toti cei de la tara au luat note mare in teze si noi cei de la oras care invatam mai bine decat ei ne-am ales cu note mici.Notele de la teza ne trag in jos si ne strik media pentru liceu.Arfi mai bn ca fiecare liceu sa dea un examen de trecere sa vedem atunci dak cei de la tara vor mai intra la un liceu bun.Noi invatam de nu mai putem eu cel putin am stat toata vacanta sa tocesc si sa vezi k taranii o sa ia o nota destul de mare.Ar fi bine sa se organizeze mai bine pentru k nu se procedeaza deloc bine.Pe de o parte este bn k dam tezele si k am scapat de examenul de capacitate.Eu invat la cel mai bun colegiu din bucuresti si uite k unii profesori ii lasa pe niste copii de la noi din calsa sa copie.NU E CORECT!!!!!!!!!ATAT AM AVUT DE SPUS .POATE K PE VIITOR NU SE VA MAI PROCED ASA.SUCCES IN CONTINUARE LA TEZE

45

Publicat la: 10 mai 2008 ora: 14:55:07 de catre: euh&thu
nu mi pare corect cu aceste teze unice......sunt eleva in clasa a 8 a ji....vreau sa spun k teza de la geogra a fost grea.....ji nu este corect ca in unele locuri s`a copiat p rupte ji p noi nici nu ne`a lasat sa ne miscam din banci.....ji a venit un inspector.....care ne freca la kap ji nu i lasa p prof supraveghetori sa ne spuna nik....eu nu sunt de acord cu aceste teze.....sper ca la romana sa fie usor sa nu ne mai dea compuneri .......si sa nu mai vina inspector....sucesc la toti elevii claselor a 8a la tezele de la romana j matematica:*:*

46

Publicat la: 11 mai 2008 ora: 12:39:10 de catre: Acid
copii care au mers la olimpiada.......cum se face ca ati luat note asa mici.....la teze ..au fost ff usoare.dc va plangeti.........???/oricum asta e tara tuturor posibilitatilor

47

Publicat la: 12 mai 2008 ora: 11:25:11 de catre: black phantom
sunt doar un simplu elev in cls a7 a si as avea f multe de reclamat in primul rand nimic in al doilea mai multe

48

Publicat la: 12 mai 2008 ora: 16:32:36 de catre: girl
mie nu-mi plac de loc tezele astea unice!!!mi se par o tampenie!!!era mai bine in clasele mici knd dadeam teza cu profesorul de la materia respectiva!!!acel prof stia ce a facut cu noi in acel semestru si ce nu!!!si dadeam teza knd vroiam!!!akm exista cica idiotenia aia de programa pt teza!!!la mn la scoala profa de romana a fost plecat toata saptamana inainte de teza si nu ne-a dat ce avem de invatat pt teza!!!eu akm de unde stiu ce era in programa si ce nu!!!este simplu pt geniile din alte scoli sa isi puna pile la profi si sa stie tot ce au de invatat si ce nu dar pt noi restu care nu avem parinti asa de instariti sau cu renume nu avem ce face si luam note mici!!!ne lasam condusi de aia cu bani!!!k cica aia au dreptate tot timpul!!! TOT CE AM SCRIS MAI SUS SA INTAMPLAT(si se mai intampla) LA MINE IN SCOALA!!!NU SUNT MINCIUNI!!!ROG CITITI SI VOI K SA VEDETI CE FEL DE SCOLI MAI EXISTA PRIN ROMANIA ASTA DE NIMIC!!!

49

Publicat la: 12 mai 2008 ora: 20:05:48 de catre: Renata
Mie mi se par foarte usoare tezele unice.Sunt si eu o fata de la tara care nu demult a mers la scoala in oras.Sa stiti toti cei care scrieti ca cei de la oras sunt foarte avantajati de profesori,poate mai mult decat cei de la tara.Asa ca nu veniti si voi cu niste comentarii fara sens.Este adevarat ca in unele scoli se copiaza sau altceva (chiar si eu am dat un ex. la copiat),dar nu da-ti toata vina pe copiii de la tara,va spun eu,ce-i de la oras copiaza mult mai mult.Sincer,ar trebui sa se repartizeze copiii la mai multe scoli si supraveghetorii sa fie trimisi intre sate sa-i supravegheze pe copiii de la alte scoli.Nu vi se pare cinstit?

50

Publicat la: 12 mai 2008 ora: 21:19:17 de catre: Adi
am vazut un comentariu despre teza cu subiect unic in provincie,sa stiti k nu e adevarat, in primul rand nu au avut voie sa se miste din banca si daca voi credeti k cei din provincie va iau locurile la liceu e total gresit pt k se vor da admiteri la liceu si acolo nu are cum sa mai copieze asa k...

51

Publicat la: 13 mai 2008 ora: 09:48:40 de catre: AndyLarwing
tezele nu sunt bune....mai ales ca ne streseaza...cele din primul semestru la matematica a fost usoara da la romana mai grauta...mai ales ca acum la teza de la geografie sau dat note si de 4.95 ...te dadea afara de la examen dak te intorceai ....8-}8-}8-}8-}

52

Publicat la: 13 mai 2008 ora: 09:48:43 de catre: AndyLarwing
tezele nu sunt bune....mai ales ca ne streseaza...cele din primul semestru la matematica a fost usoara da la romana mai grauta...mai ales ca acum la teza de la geografie sau dat note si de 4.95 ...te dadea afara de la examen dak te intorceai ....8-}8-}8-}8-}

53

Publicat la: 13 mai 2008 ora: 09:53:02 de catre: fabregas
nu se copiaza in cateva sali dar in restu se copiaza pe rupte

54

Publicat la: 13 mai 2008 ora: 15:09:23 de catre: paty
tezele nu mi se par nici foarte simple dar nici grele nu mi se pare corect ca elevii care invata sa ia note mici iar cei mai prosti sa aiba 8 sau 9 pentru ca au copiat

55

Publicat la: 15 mai 2008 ora: 15:32:30 de catre: Raul
Salut,sunt Raul dintra a7a. Nu am nimik cu cei de la tara dar am si eu prieteni si rude acolo si,semestrul trecut au fost numai de 9 si 10 in toata scoala la teze(unice sau normale).Miau spus cei de acolo ca au stat cu cartea si caietul pe banca,deschise,iar profesoara statea la catedra si bea cafea,citea ziarul,etc.Eu am luat 7 -romana si 8-mate,chiar daca styu mult mai multe decat cei de acolo care au luat 9 si 10.Tezele unice sunt o prostie.Cineva ar trebui sai trezeasca si pe cei din capitala,sefii tari.Datorita deciziilor lor elevi de la tara intra la cele mai bune licee (unde bineinteles nu fac fata),iar un elev bun de la oras trebuie sasi aleaga un liceu mai slab deoarece nu mai sunt locuri la liceul dorit.Pe mine a fost la un pas sa ma dea afra doar pt. ca miam luat pixul care cazuze jos , iar la tara poti sa strigi in timpul tezei si sa intrebi pe altii de rezolvari.........TEZA UNICA ESTE O PROSTIE , ar trebui ca inainte de intrarea in liceu sa dai un examen(care sa fie dat la liceu nu la scoala) si daca obtii nota de admitere sa intri,daca nu sa mergi la alt liceu unde mai sunt locuri si si sa dai si acolo examen.

56

Publicat la: 15 mai 2008 ora: 19:08:30 de catre: xulexcu
toti handicapatii iau note mari DE CEEEE?????? am stat in casa o sapt shi am inv numa argumentari shi sa iau 7 pe cand un prost care nu inv sa ia 10

57

Publicat la: 15 mai 2008 ora: 19:13:57 de catre: ALEXA
bai fratilor modernizativa sa fie asa cum a fost si in 95 fiecare intra cu media pe care o avea el la liceu.nu sa mai dam teze unice.ca nui corect io is a 7 a si cei cares acu intra a 8 a ai doare undeva ca ei au dat anul trecut si nu sa tinut la ei si la noi se tine nui corect fata de nimeni asa ca ganditiva bine ce faceti sa nu va treziti cu ceva pe voi ascultatima bine.modernizativa cat mai repede!!!

58

Publicat la: 15 mai 2008 ora: 20:36:52 de catre: ady
CUM PU*A MEA SA MAI INTRI LA LICEU FRATE??Inaine,cu capacitatea dak luai peste 5[inclusiv]intrai la LICEU!Acu cu tezele astea stupide...MUIE....cu MEdia 7 nu esti sigur de un liceu...BAG PL IN ELE DE TEZE UNICE!!!!CUM se face ca un n00b din clasa mea[a-VIII]A luat 9 la teza la istorie(chiar dak a fost usor)da ala nu stie pe ce lume e....

59

Publicat la: 15 mai 2008 ora: 21:13:01 de catre: marya
va rog frm sa daty ddoamne iartama odata subiecte mai usoara is pea grele si la altii de a zara se scriu rezultatee pe tabla..mie numai convine se scriu rezultatelepe tabla si eu k proasta ma mncesc aici ca sa iau o note buna aa si app ce vrety sa sp ca asat e nota >????????????:_:=-lx(x(x(8,45 asta e nota eu mor de ciuda caci cu 5 sutimi in plus imi trecea 9 ij ktalog ce doamne iaratma sa fi prost sa pui notele astea!macar daca puneati 8,40 da styam ca numi pare rau sau 8,50 ca nu mureati de 5 sutimi hai ka ma enerveaty dp ce cas grele ca dreaq!!!!!!!!!!!!!atata am avut de zis si mai ganditiva cand facety ceva!\

60

Publicat la: 16 mai 2008 ora: 08:03:32 de catre: radu_theboss
hai sa fim seriosi si corectorii sunt de kkt adik eo si pe primu sem si pe al doilea a trebuit sa fac contestatie ca ce?PT CA NU A PUNCTAT TOT! e najpa am luat 4.60 si apoi 5 .70 e cam mult!!!! e un punct cum de nu au vazut e inatmisibil TARA LU PAPURA VODA!!!!SA NE F***M IN TOT!!!SI APOI NE CRED EMO KIDS CAND NE SINUCIDEM CA AVEM 4 in teza asta de kkt!!!haideti ma......mai lasatzio cam moale.....si cei cu copiatu bravo ma baietzi si fete,tot respectu daca stitzi sa copiati e bine si noi care nu putem .l.

61

Publicat la: 16 mai 2008 ora: 08:09:40 de catre: revoltatul
rusine sunt la oras la sc da stau la tara si nu este adevarat ce zic cei de la oras adik se invata la sat!!!!!se invata mai bine!!!!NOI astia stam si ne pierdem timpul sa fumam dupa scoala si apoi ne revoltam ca ce grea a fost si plm !!! aia de la sat stau cu vaca la pascut si cu cartea in mana si i-au 8,ca totusi mai e bine sa inveti ca robotul dekt deloc!!

62

Publicat la: 19 mai 2008 ora: 19:33:40 de catre: marryse
si eu sunt de parere k aceste teze sunt niste mari greseli.nu inteleg de ce se mai dau daca pana la urma se copiaza pe rupte .ca sa ne strice mediile pentru care ne-am straduit 4 nenorocitzi ani de zile!oamenii astia nu mai gandesc.cred ca ar trebui sa se puna in locul nostru sa vada cum e sa invetzi si sa te trezesti ca altul care nu invata deloc ia note mai mari ca tn la teza din simplu fapt k a putut copia ,ca au avut ca supraveghetor pe cineva ''intelegator'' sau ptr simplul motiv k a stat langa cineva care a stiut.Eu sunt foarte dezamagita de sistemul scolar care permite asemea lucruri.La mine la sc un pustan ,ptr ca nu pot sa il numesc mai mult,a facut in sem I contestatia la matematica.Avea 6,30 si pentru ca era fiul prefectului s'a trezit cu o majorare de 3,50.Un copil care la materia respectiva nustiu daca era mai presus de 6.Asa ca inainte sa dati o decizie atat de proasta,ati trebui sa va ganditi si la cei care sufera de pe urma hotararii luate.
:(

63

Publicat la: 19 mai 2008 ora: 19:51:15 de catre: rusinik
daca am luat 4 la teza de pe sem 1 si la semestrul 2 am luat 7 am picat sau ce este?

64

Publicat la: 20 mai 2008 ora: 14:23:14 de catre: alexabianca
ce se intampla daca la mate sem I am luat nota 4 si pe sem II am nota 5.mentionez ca la celelalte obiecte(romana si geografie ) am note peste 8

65

Publicat la: 17 septembrie 2008 ora: 20:19:38 de catre: bettyna
mie mi se pare o prostie cu tezele astea unice.......ii ffff aiurea...eu una sincera sa fiu nu sunt deacord....profesori imi spun sa invat ceva si imi da cu totul si cu totul altceva

66

Publicat la: 15 octombrie 2008 ora: 15:30:14 de catre: gergy
...nu mi se pare teza delok o porkrie...iei note mai mari.....si oare dc va legati voii d aia d la tara ...bv lor dak au avut norok si au kpiat ...poate uni ai si invatat........ar fii sooper k si la mn profesoru sa scrie p tabla subiektele...nu k nu as sti nikk...dar totusi...nu strika in lok d 7 .sa iei 9

67

Publicat la: 23 octombrie 2008 ora: 11:14:17 de catre: teza unik
mai bn dadeam exm. decat teze unice.nu-i corect. cand am dat teza unica (si totusi invatasem bn) mie mi-a dat 6 si unul care (venit de la tara copia si lui ia dat 8. spuneti-mi si mie credeti ca-i corecta lumea asta?

68

Publicat la: 23 februarie 2009 ora: 21:56:37 de catre: teze unice
nui corect de ce ioam luat 3 si ala care o copiat o luat 7? si vreau sa stiu si io daca am luat 3 in teza si 5 media pot sa trec in semestrul 2?

69

Publicat la: 5 mai 2009 ora: 20:06:34 de catre: alice
mie imi plac tezele:) mi se par mult mai usoare decat examenul de capacitate,deoarece la trze trebuie s ainvatam doar de pe un semestru,pe cand la ex tre sa inveti dintr-a 5 pana 8-a. e mult mai bn cu teze:)

70

Publicat la: 6 mai 2009 ora: 15:35:11 de catre: claudia
nu inteleg cum credety ca un copil de clasa a 8 si a 7 poate sa invete atatea si sa le retyna asa bine si mai si avety pretentii ar trebui sa fie mai usoara teza .... gandityva ca nu suntem masini de invatat....si punetyva si voi in locu nostru;);)

71

Publicat la: 11 mai 2009 ora: 17:03:18 de catre: ginaaaa
mie mi se pare ca e bn .............. sa nu se schimbe zik eo nu??

72

Publicat la: 16 mai 2009 ora: 14:15:52 de catre: anaaaa
intr`un fel e bn cu tezele astea da` te dezavantajeaza pe o parte...mie mi s`a gresit punctajul de mai multe ori chiorii de profi x(

73

Publicat la: 5 mai 2010 ora: 09:30:09 de catre: Sedy Pantera
mi se pare o prostie tezele astea

Adauga comentariul tau referitor la aceasta stire
Numele:
Subiect:
Comentariu:
DACA MESAJUL DVS. NU APARE IMEDIAT INSEAMNA CA E IN CURS DE VALIDARE.
Va rugam sa formulati comentarii civilizate, fara calomnii, injurii sau trivialitati. Nu instigati la ura, violenta sau acte de discriminare. Argumentati-va opiniile.
Respectarea regulilor va ofera garantia publicarii comentariului.
Va multumim
Atentie: Intreaga responsabilitate asupra mesajului trimis apartine in exclusivitate autorului.Sondaj de opinie[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Locuri de munca MARAMURES
Impecadium Group - Constructii industriale si civile angajeaza: lacatus structuri metalice, fierar betonist, dulgher, finisor. Conditii avantajoase, ...
[ citeste tot anuntul ]
Ultimele Locuri de munca
Sofer TIR
Postat in categoria Transporturi
Restaurant manager
Postat in categoria Alte joburi
[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]