Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


12.09.2014 13:19:50
Euro - 4,4184 lei

Dolar SUA - 3,4197 lei

Lira - 5,5591 lei

Aur (gr.) - 135,9614 lei


Foto soare si noriVezi VIDEO
13 septembrie  

Max: 22/ 28 grade Celsius
Min:    8/ 15 grade Celsius
 

Pe parcursul zilei de maine vremea va fi schimbatoare in Maramures. Meteorologii spun ca cerul va fi partial insorit, dar si ca sunt zone in care pot sa apara mai cu seama pe parcursul dupa amiezii averse de ploaie sau chiar furtuni. Vantul va sufla in general slab, iar temperaturile continua sa ramana mai degraba specifice verii decat lunii septembrie. La pranz mercurul termometrelor va arata 28 de grade in Baia Mare si Sighetu Marmatiei, 26 de grade sunt asteptate la Seini si Targu Lapus, vor fi 23 de grade la Cavnic, iar la Borsa termometrele nu vor arata mai mult de 22 de grade Celsius.

Baia Mare: In Baia Mare urmatoarele doua zile aduc vreme in general frumoasa si calda. Meteorologii spun ca va fi soare, dar ca din cand in cand isi vor face simtita prezenta si norii, care sunt insa trecatori. Vantul va sufla in general slab, iar maximele termice vor fi usor mai coborite decat cele din zilele precedente. La pranz termometrele vor arata cel mult 27 de grade Celsius. Noaptea minimele nu vor depasi 14 grade Celsius

Sighetu Marmatiei: In urmatoarele doua zile la Sighetu Marmatiei vremea va fi in general frumoasa si calda. Meteorologii spun ca duminica cat si luni va fi soare, insa vor fi perioade scurte in care acesta va fi acoperit de nori. Vantul va sufla in general slab, iar maximele termice se vor fi comparabile cu cele din zilele precedente. La pranz termometrele vor arata cel mult 27 de grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre va arata pana la 13 grade Celsius.

Borsa: Si la Borsa va fi vreme frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca perioadele cu soare vor alterna cu cele cu nori, iar vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 20 de grade Celsius, in timp ce noaptea se vor inregistra minime de cel mult 8 grade Celsius.

Cavnic:
Vreme in general frumoasa este asteptata in urmatoarele doua zile si la Cavnic. Prognozele spun ca va fi soare, dar ca vor fi si perioade in care apar norii, care sunt insa trecatori. Maximele termice pot ajunge pana la 22 de grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre poate arata cel mult 11 grade Celsius.

Targu Lapus
:
La Targu Lapus urmatoarele doua zile aduc vreme in general frumoasa. Atat duminica cat si luni va fi soare, dar vor fi si nori, care sunt insa trecatori. Vantul va sufla si in acesta zona in general slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din zilele precedente. La pranz se vor inregistra 25 de grade Celsius, in timp ce noaptea minimele pot ajunge pana la 13 grade Celsius.

Seini: Si la Seini este asteptata vreme frumoasa si calda in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca va fi soare, dar vor fi si perioade in care locul acestuia va fi luat de nori. Vantul va sufla in general slab, iar maximele termice pot ajunge pana la valoarea de 25 de grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre nu va depasi 13 grade Celsius.
Rezultate cautare dupa "sapanta"Sondaj de opinieOferta speciala
Ultimele anunturi imobiliare gratuite
[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Pierdut 2 pui brac german, aproximativ 3 luni in zona AMBIENT. Gasitorului ii ofer recompensa. Tel: 0741 091 332...
[ Citeste tot anuntul ]
Ultimele anunturi diverse gratuite
[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Ultimele Locuri de munca
Casier pariuri sportive
Postat in categoria Alte joburi
inginer auto
Postat in categoria Mecanica-Service auto
Angajam Director
Postat in categoria IT
[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]