Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


26.08.2014 13:04:51
Euro - 4,3964 lei

Dolar SUA - 3,3298 lei

Lira - 5,5214 lei

Aur (gr.) - 137,7812 lei


Foto soare si noriVezi VIDEO

27 august 
Max: 16/ 24 grade Celsius
Min:  10/ 14 grade Celsius
 

Ziua de maine aduce vreme schimbatoare in tot judetul. Potrivit prognozelor, cerul va fi partial insorit si sunt posibile averse de ploaie sau chiar furtuni, insotite de tunete si fulgere. In ce priveste temperaturile, acestea vor fi usor mai ridicate decat cele din ziua precedenta, astfel ca la pranz mercurul termometrelor va arata 24 de grade in Baia Mare, 21 de grade se vor inregistra la Sighetu Marmatiei si Cavnic, 18 grade vor arata termometrele la Seini, vor fi 17 grade in Borsa si doar 16 grade Celsius la Cavnic.

Baia MareIn Baia Mare urmatoarele doua zile aduc vreme in general frumoasa, dar mai racoroasa decat cea din ultimele zile. Cerul va fi partial insorit, vantul va sufla slab, iar ploile lipsesc din prognoza. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 24 de grade Celsius, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi 11 grade Celsius.

Sighetu Marmatiei: Vreme frumoasa spun meteorologii ca va fi in urmatoarele doua zile si la Sighetu Marmatiei. Cerul va fi va fi partial insorit, iar vantul va sufla slab. La pranz termometrele vor arata cel mult 24 de grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre va arata pana la 10 grade Celsius.

Borsa: Si la Borsa vremea va fi vreme in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca va iesi soarele, dar ca vor fi si perioade in care apar norii, insa acestia vor fi trecatori. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 19 grade Celsius, in timp ce noaptea se vor inregistra minime de cel mult 6 grade Celsius.

Cavnic: In urmatoarele doua zile la Cavnic este astepata vreme in general frumoasa. Prog nozele spun ca cerul va fi partial senin, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice cresc usor fata de zilele precedente si pot ajunge pana la 18 grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre poate arata cel mult 9 grade Celsius.

Targu Lapus: Va fi vreme in general frumoasa in urmatoarele doua zile si la Targu Lapus. Meteorologii arata ca va fi soare, dar ca vor fi si perioade in care norii vor brazda cerul . Vantul va sufla slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din ultimele zile. La pranz se vor inregistra cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce noaptea minimele pot ajunge pana la 9 grade Celsius.

Seini
:
Vreme in general frumoasa spun meteorologii ca va fi si la Seini, in urmatoarele doua zile. Acestia arata ca locuitorii din zona vor avea parte de cer partial insorit si vant slab. Si in acesta zona maximele termice cresc usor, astfel ca pot ajunge pana la valoarea de 22 de grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre nu va depasi 10 grade Celsius.
Rezultate cautare dupa "itm maramures"Sondaj de opinie[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Ultimele Locuri de munca
ANGAJEZ BRUTAR
Postat in categoria Alimentatie publica
MUNCITORI
Postat in categoria Industrie
Angajam lucrator comercial
Postat in categoria Comert
[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]