Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


21.07.2014 13:12:53
Euro - 4,4488 lei

Dolar SUA - 3,2898 lei

Lira - 5,6197 lei

Aur (gr.) - 138,8491 lei


Foto soare si noriVezi VIDEO
22 iulie 
Max: 22/ 28 grade Celsius
Min:  15/ 18 grade Celsius
 

Pe parcursul intregii zile de maine va fi vreme schimbatoare, cu cer partial acoperit dimineata si averse de ploaie, insotite de tunete si fulgere, pe parcursul dupa-amiezii. Vantul va sufla in general slab, iar meteorologii spun ca temperaturile vor fi usor scazute decat cele inregistrate in utimele zile. Sunt asteptate la orele pranzului 28 de grade in Baia Mare si Sighetu Marmatiei, iar la Seini si Targu Lapus vor fi 26 de grade. In Cavnic si Borsa nu vor fi mai mult de 22 grade Celsius.

Baia Mare: In Baia Mare urmatoarele doua zile aduc vreme schimbatoare, cu cer partial insorit dimineata si conditii de averse insotite de tunete si fulgere dupa amiaza. Vantul va sufla cu unele intensificari mai ales pe durata ploilor, iar maximele termice continua sa ramana destul de ridicate. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 29 de grade Celsius, in timp ce noaptea nu vor fi mai mult de 18 grade Celsius.

Sighetu Marmatiei
:
Vreme schimbatoare va fi in urmatoarele doua zile si la Sighetu Marmatiei. Atat miercuri cat si joi vremea va fi in general frumoasa dimineata, iar dupa amiaza se aduna norii si vin averse de ploaie, cu descarcari electrice si intensificari ale vantului. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 30 de grade. Noaptea mercurul din termometre va arata pana la 17 grade Celsius.

Borsa
:
Si la Borsa vremea va fi schimbatoare in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca vremea ramane in tiparul obisnuit deja, cu cer partial insorit dimineata si averse de ploaie dupa amiaza. In zona temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 22 grade, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi 14 grade Celsius.

Cavnic: Vreme schimbatoare, cu cer partial insorit si vant slab dimineata, dar si averse insotite de tunete si fulgere dupa amiaza. Asa arata prognozele ca va fi vremea in urmatoarele doua zile la Cavnic. Vantul va sufla acel mult moderat, iar maximele termice pot ajunge pana la 23 de grade Celsius, in timp ce noaptea mercurul din termometre poate arata cel mult 14 grade Celsius.

Targu Lapus: In Targu Lapus urmatoarele doua zile aduc vreme schimbatoare. Meteorologii spun ca dimineata cerul va fi partial insorit, in timp ce dupa amiaza se aduna norii care pot aduce averse de ploaie sau chiar furtuni, insotite de tunete si fulgere. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 27 de grade Celsius. Noaptea minimele nu vor depasi 14 grade Celsius.

SeiniVreme schimbatoare, cu cer partial insorit dimineata, innorari, averse de ploaie, tunete si fulgere spun meteorologii ca va fi in urmatoarele doua zile la Seni. Si in aceasta zona temperaturile vor fi usor mai scazute decat cele din zilele precedente si se vor situa in in jurul valorii de 26 de grade Celsius. Noaptea minimele termice nu vor depasi 16 grade Celsius.
Rezultate cautare dupa "accident apa satu mare"Sondaj de opinie[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]