Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


26.08.2014 13:04:51
Euro - 4,3964 lei

Dolar SUA - 3,3298 lei

Lira - 5,5214 lei

Aur (gr.) - 137,7812 lei


Foto soare si noriVezi VIDEO

27 august 
Max: 16/ 24 grade Celsius
Min:  10/ 14 grade Celsius
 

Ziua de maine aduce vreme schimbatoare in tot judetul. Potrivit prognozelor, cerul va fi partial insorit si sunt posibile averse de ploaie sau chiar furtuni, insotite de tunete si fulgere. In ce priveste temperaturile, acestea vor fi usor mai ridicate decat cele din ziua precedenta, astfel ca la pranz mercurul termometrelor va arata 24 de grade in Baia Mare, 21 de grade se vor inregistra la Sighetu Marmatiei si Cavnic, 18 grade vor arata termometrele la Seini, vor fi 17 grade in Borsa si doar 16 grade Celsius la Cavnic.

Baia MareIn Baia Mare urmatoarele doua zile aduc vreme in general frumoasa, dar mai racoroasa decat cea din ultimele zile. Cerul va fi partial insorit, vantul va sufla slab, iar ploile lipsesc din prognoza. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 24 de grade Celsius, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi 11 grade Celsius.

Sighetu Marmatiei: Vreme frumoasa spun meteorologii ca va fi in urmatoarele doua zile si la Sighetu Marmatiei. Cerul va fi va fi partial insorit, iar vantul va sufla slab. La pranz termometrele vor arata cel mult 24 de grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre va arata pana la 10 grade Celsius.

Borsa: Si la Borsa vremea va fi vreme in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca va iesi soarele, dar ca vor fi si perioade in care apar norii, insa acestia vor fi trecatori. Temperaturile maxime se vor situa in jurul valorii de 19 grade Celsius, in timp ce noaptea se vor inregistra minime de cel mult 6 grade Celsius.

Cavnic: In urmatoarele doua zile la Cavnic este astepata vreme in general frumoasa. Prog nozele spun ca cerul va fi partial senin, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice cresc usor fata de zilele precedente si pot ajunge pana la 18 grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre poate arata cel mult 9 grade Celsius.

Targu Lapus: Va fi vreme in general frumoasa in urmatoarele doua zile si la Targu Lapus. Meteorologii arata ca va fi soare, dar ca vor fi si perioade in care norii vor brazda cerul . Vantul va sufla slab, iar maximele termice vor fi comparabile cu cele din ultimele zile. La pranz se vor inregistra cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce noaptea minimele pot ajunge pana la 9 grade Celsius.

Seini
:
Vreme in general frumoasa spun meteorologii ca va fi si la Seini, in urmatoarele doua zile. Acestia arata ca locuitorii din zona vor avea parte de cer partial insorit si vant slab. Si in acesta zona maximele termice cresc usor, astfel ca pot ajunge pana la valoarea de 22 de grade Celsius. Noaptea mercurul din termometre nu va depasi 10 grade Celsius.
GHID - AGENDA ZILEI
EVENIMENT - Festival de teatru contemporan pentru tineret organizat in Baia Mare
21:30:10 25 martie 2014  | autor:  Emm

afis festival actingIn perioada 28-30 martie, Rotary Club Baia Mare organizeaza prima editie a Festivalului Rotary de Teatru Contemporan pentru Tineret, denumit Acting. La festival participa trupe de teatru formate din liceeni din Bistrita, Targoviste, Panciu, Sebes, Campeni, Vulcan, Sighetu Marmatiei si Baia Mare. Festivalul, parte a evenimentului “Regalul artelor”, organizat de Teatrul Municipal Baia Mare, este sprijinit de Primaria Baia Mare si cluburi Rotary din tara. El va avea loc la Teatrul de Papusi, incepand de vineri, 28 martie, ora 17.

Program

Vineri: 28 martie
17.00 – deschiderea festiva
17.15 – spectacol Baia Mare in afara de concurs – trupa DOI (Rotaract Baia Mare): Omul care vorbeste singur de Matei Visniec & Sylvaine Hinglais
18.00 – spectacol Sighetu Marmatiei – trupa FERDY: Romeo, caut Julieta (adaptari si variatiuni dupa texte de Ion Baiesu)
20.20 – spectacol Bistrita – trupa CORINT: Giruetele – un spectacol Toma & Toma, dupa texte de Eric-Emmanuel Schmitt, Camelia Toma si Matei Visniec

Sambata: 29 martie
14.00 – spectacol Sebes – trupa COLB: Boul si viteii de Ion Baiesu
15.00 – spectacol Targoviste – trupa Scolii de Teatru pentru Tineret „Mircea Albulescu”: Titanic in vreo juma’ de ora si un pic, adaptare teatrala de Mircea Silaghi dupa blockbusterul TITANIC regizat si scris de James Cameron, cu texte de Ioan Gyuri Pascu
16.00 – spectacol Panciu – trupa PROTHA: Printesa si porcarul de Dumitru Solomon
17.10 – spectacol Baia Mare in afara de concurs – trupa DRAMATIS PERSONAE: Un papillon jaune appelé Lune, creatie colectiva dupa o idee de Christian Palustran
19.00 – spectacol profesionist Teatrul Municipal Baia Mare – Improshow cu improspectorii (Teatrul Municipal)

Duminica: 30 martie
14.00 – spectacolele work-shop-urilor
15.00 – spectacol Campeni – trupa C.N.A.I.’s STAGE: Lectia de nesimtire sau cum sa devii nesimtit, dramatizare dupa Ghidul nesimtitului de Radu Paraschivescu
16.00 – spectacol Vulcan – trupa THEATRON: Paparazzi, sau cronica unui rasarit de soare avortat de Matei Visniec
17.15 – spectacol Baia Mare – trupa PAR RIS: POP, DROP & ROLL, dupa texte de Eugène Ionesco
18.00 – dezbateri spectacole, cronici on-line
20.00 – festivitatea de premiere
21.00 – seara surpriza

 
Versiunea pentru tiparire
Trimite stirea pe email
Trimite stirea pe Yahoo! Messenger
Adauga comentariu


Nu exista comentarii la aceasta stire

Adauga comentariul tau referitor la aceasta stire
Numele:
Subiect:
Comentariu:
DACA MESAJUL DVS. NU APARE IMEDIAT INSEAMNA CA E IN CURS DE VALIDARE.
Va rugam sa formulati comentarii civilizate, fara calomnii, injurii sau trivialitati. Nu instigati la ura, violenta sau acte de discriminare. Argumentati-va opiniile.
Respectarea regulilor va ofera garantia publicarii comentariului.
Va multumim
Atentie: Intreaga responsabilitate asupra mesajului trimis apartine in exclusivitate autorului.Sondaj de opinie[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Ultimele Locuri de munca
ANGAJEZ BRUTAR
Postat in categoria Alimentatie publica
MUNCITORI
Postat in categoria Industrie
Angajam lucrator comercial
Postat in categoria Comert
[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]