Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


23.10.2015 13:15:11
Euro - 4,4259 lei

Dolar SUA - 3,9835 lei

Lira - 6,1339 lei

Aur (gr.) - 150,0930 lei


Foto soare si nori 27 octombrie

Max:     9 / 14 grade Celsius
Min:      -5/ 0  grade Celsius
 

Maine in intreg Maramuresul se anunta vreme in general frumoasa. Potrivit prognozelor in toate zonele ziua incepe cu cer senin si soare, insa treptat pe parcursul zilei se aduna norii, astfel ca dupa amiaza cerul va partial noros, iar vantul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi usor mai ridicate decat cele din intervalul precedent, astfel ca la pranz se vor inregistra 14 grade in Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Seini, 12 grade sunt asteptate in Targu Lapus, la Cavnic maximele termice se opresc la 10 grade, in timp ce la Borsa mercurul din termometre nu va arata mai mult de 9 grade Celsius.

Baia Mare: Se anunta vreme in general frumoasa, dar si ceva mai calda in urmatoarele doua zile in Baia Mare. Meteorologii spun ca miercuri cerul va fi predominant insorit, in timp ce joi va fi soare, insa locul acestuia va fi luat din cand in cand de nori. Maximele termice usor mai ridicate se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius. Noaptea insa va fi rece cu minime care nu depasesc 0 grade.

Sighetu Marmatiei: In urmatoarele doua zile in Sighetu Marmatiei se anunta vreme in general frumoasa si usor mai calda decat in intrevalul precedent. Prognozelele spun ca miercuri in zona va iesi soarele, insa mai cu seama dupa amiaza este posibil sa se adune si ceva nori. Joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice pot ajunge la cel mult 16 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele coboara pana la-1 grad.

Borsa: In Borsa se anunta vreme in general in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca miercuri va fi soare, doar ca pe parcursul dupa amiezii locul acestuia va fi luat de nori. Joi va fi si soare, dar vor fi si nori, iar vantul va sufla slab. Spre finalul intervalului maximele termice ajung la 12 grade Celsius. Pe parcursul noptilor va fi insa rece, cu minime care coboara pana la -4, -5 grade Celsius.

Cavnic: In Cavnic se anunta vreme in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in prima parte a zilei de miercuri va fi soare, insa treptat pe parcursul zilei norii vor lua locul acestuia. Joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice in crestere usoara ajung pana la 12 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi 0 grade Celsius.

Targu Lapus:
Si in Targu Lapus vremea va fi frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in zona miercuri va fi soare, insa dupa amiaza norii vor fi ceva mai numerosi, iar cerul partial noros. Ziua de joi va fi insa una frumoasa cu cer mai mult senin si cativa nori trecatori. Temperaturile maxime nu vor depasi 13 grade Celsius. Noaptea minimele coboara pana la 0 grade Celsius.

Seini: Vreme in general frumoasa se anunta in urmatoarele doua zile si in Seini. Spun meteorologii ca in zona miercuri va fi cer senin si soare, iar norii vor doar razleti. Joi cerul va fi doar partial insorit, iar vantul va sufla slab. La pranz maximele termice se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius, iar noaptea minimele nu vor depasi 3.4 grade Celsius.
Comunitate
DIRECTORI SCOLI – Aproape 90 de directori de scoli din Maramures si-au pierdut functiile de azi
18:07:35 17 septembrie 2009  | autor:  Camelia Tocaci

FOTO: Intrare la ore Noii directori de scoala nu vor mai fi numiti prin dispozitia inspectorului scolar general, ci printr-un ordin al Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, a stabilit Ecaterina Andronescu. In termen de 48 de ore de la emiterea acestui ordin, inspectoratele scolare judetene au obligatia de a transmite la Ministerul Educatiei, situatia cadrelor didactice numite prin detasare pentru functiile de conducere din scoli. In sedinta Consiliului de Administratie a ISJ Maramures de azi, 17 septembrie, s-a stabilit ca exista aproape 90 de directori generali si adjuncti numiti cu delegatie care, in baza ordinului, si-au pierdut functiile.

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu a emis un ordin care prevede ca noii directori de scoala nu vor mai fi numiti prin dispozitia inspectorului scolar general, ci prin ordin de ministru. Conform ordinului ministerial, ”detasarea in interesul invatamantului pentru functiile de conducere din unitatile de invatamant preuniversitar de stat neocupate prin concurs se realizeaza prin ordin al ministrului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, la propunerea Consiliului de Administratie al Inspectoratului Scolar".

De la intrarea in vigoare a ordinului inceteaza toate detasarile pentru functiile de conducere din unitatile invatamantului preuniversitar de stat dispuse pentru anul scolar 2009-2010, prin decizia inspectorului scolar general, prin urmare cei aproape 90 de directori fie vor ramane fara functii, fie trebuie sa fie reconfirmati direct de ministru.

In Maramures s-au numarat 56 de directori generali de scoli numiti si 30 de directori adjuncti cu delegatie. Pentru toti acestia inceteaza detasarea.

Totodata, in Consiliul de Administratie al ISJ Maramures de astazi, 17 septembrie, s-a stabilit ca la minister sa fie trimisa o lista cu propuneri de noi directori pentru scolile din Oncesti, Ruscova, Bistra si Rozavlea.

La doua dintre ele, schimbarea la nivelul functiilor de conducere se impune pentru ca posturile sunt ocupate de profesori suplinitori, iar legea prevede ca directorii sa fie obligatoriu profesori titulari. Intr-un alt caz, respectiv la scoala din Rozavlea, directorul general si-a dat demisia, postul acestuia urmand sa ii revina adjunctului.

Inspectorul scolar general din cadrul ISJ Maramures, Mariana Pop, considera ca numirea directorilor prin ordinul ministerial ”va da mai multa stabilitate pe functiile de conducere din scoli". Pana acum, directorii putea fi schimbati chiar si din doua in doua saptamani, daca asta era dispozitia inspectorului scolar general, insa acum acestia vor fi mai siguri pe functiile de conducere, a aratat Mariana Pop.

Pe de alta parte, sindicalistii din invatamant au criticat noul ordin, aratand ca ”doamna ministru doreste centralizarea functiilor de conducere. Daca pana azi functiile de conducere neocupate in urma concursului pentru directori erau ocupate prin dispozitie a inspectorului general, de azi acest lucru se face prin ordin de ministru. Adica centralizarea deciziei", a declarat pe blog-ul sau, presedintele Sindicatului Liber din Invatamant Maramures, Liviu Pop.

 
Versiunea pentru tiparire
Trimite stirea pe email
Trimite stirea pe Yahoo! Messenger
Adauga comentariu


1

Publicat la: 17 septembrie 2009 ora: 18:47:04 de catre: mariana
Directorul Ananie Gheorghe este numit cu delegatie director la Grup Scolar Forestier din 2006 si asta pentru ca este prieten de pahar cu prefectul Pocol fost inspector general. Postul nici macar nu a fost scos la concurs deorece Ananie este deja prea batran sa concureze, a depasit varsta de inscriere

2

Publicat la: 17 septembrie 2009 ora: 19:19:01 de catre: Aurel
A trebuit sa vina un Ordin al ministrului ca invatamantul din Borsa sa scape de aceasta sulfa politica pe numele lui de dosar Ilovan George care de doi ani trebuia sa se pensioneze, pe care l-a protejat Bombonel prefectul, prelungindu-i pensionarea pe doua functii, mai frate, si director coordonator si director de scoala, care a matrasit o groaza de bani din bugetul invatamantului.care atunci cand cineva ii era ostil il denigra inventand o groaza de minciuni. Asa a facut cu fostul director de la Scoala nr.1 Gara, asa a facut cu fostul director de la Scoala nr.9 Centru Popescu, asa incearca sa faca cu actuala directoare de la Scoala nr.1 Gara, Coman Iulia denigrandu-o in fata inspectoarei Mariana Pop. Doamna inspectoare, Iulia este un om deosebit, competent si un bun profesionist. Bine ca a scapat invatamantul din Borsa de Javra asta politica pesedista pe numele lui Ilovan George.

3

Publicat la: 17 septembrie 2009 ora: 19:32:18 de catre: elev
au iesit afacerile necurate ale directorilor la suprafata!!!in sfarsit face cineva ordine in scolile din romania...

4

Publicat la: 17 septembrie 2009 ora: 19:54:33 de catre: Bombonica
De aia merge invatamantul struna in Maramures ca Bombonel a promovat smecheri cu vechime si fara drept de a ocupa functia legal.Vedeti daca nu invatati pocher la un halba de bere?Si apoi te miri ca vezi in fata ochilor numai mascati.

5

Publicat la: 17 septembrie 2009 ora: 20:48:48 de catre: ion ion
Cred ca n-o sa plece din functia de director acest Ilovan nescarmanat.Acuma legea il umfla de doua ori din cele doua fotolii care i le-a oferit politicul..1.Nu are voie sa fie director daca ocupa o functie politica,si pensionabil fiind nu mai poate ramane director cu delegatie confom ordinului ministrului. Du-te d-le Ilovan si lasa in plata domnului invatamantul,du-te sa te conserve pesedistii ca rar se gasesc specimene de talia ,,domniei tale"

6

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 07:57:08 de catre: mircea
Nar strica daca si inspectorii ar fi numiti direct de minister atunci nu ar mai face atata ciubuc . Chiar inspectorul de religie ar trebui numita de la minister ca doamna inspector PREOTEASA GLIGAN NU SE SATURA DE CAT CASTIGA SOTUL EI DAR MAI SI DA POSTURI DE PROF DWE RELIGIE DUPA (...)(moderat) BUNELE EI PLACURI. cRITICAM VESNIC PREOTII DAR SI ACEASTA FLAMANZITA AR TREBUI CRITICATA. RUSINE EPISCOPIEI ORTODOXE CA ARE ASA CADRE .DANSII CARE AR TREBUI SA DEA DOVADA DE EX PT OAMENI PUN IN FUNCTII DE CONDUCERE NUMAI OAMENII LOR.DOVADA CA ACEASTA PREOTEASA. MERGI SITI CERI POST DE RELIGIE SI TE TRIMITE SATI CAUTI U. POSTURILE LE PASTREAZA PT OAMENII EI CU BANI. RUSINE

7

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 10:03:56 de catre: Profion
nu va temeti, baietii schimba partidu' int'atata, ase cum treb'e , cad numa' in picioare, mai sunt multe lucruri de fraudat in invatamantul romanesc, se mai pot face bani frumosi

8

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 11:01:34 de catre: Un grup de parinti....
Profesorul Ilovan George, director coordonator este un cadru didactic deosebit, un adevarat manager care a contribuit la dezvoltarea invatamantului din orasul Borsa!

9

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 11:59:14 de catre: Ioan
Putin respect, macar atat pentru domnul director Ilovan George deoarece acest profesor a contribuit la dezvoltarea invatamantului local si judetean in perioada activitatii.

10

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 12:08:51 de catre: john
care este conditia numiri de doamna ministru carnetul rosu

11

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 12:31:17 de catre: elevii clasei aXa
In sfarsit am trecut in clasa a X a am dat corigenta la biologie si trei reexaminari tot la biologie si cine stie cate reexaminari mai dadeam daca nu gaseam omul potrivit care sa-i achite doamnei director adjunct Crauciuc Nicolita pretentiile .Nici nu va puteti imagina la ce sume fabuloase a ajuns doamna -ca deh este mare directoare !domnilor inspectori doamna Crauciuc Nicolita a putut sa dea in fiecare zi reexaminare cu noi dupa bunul ei plac?Macar daca venea o comisie de la Inspectorat sa vada ce face.In cursul anului ne da numai 2 si 3 si cate un 4 ici colo de predat? cine sa predea ca doamna nici nu vine la ore!-copiem singuri lectiile din carte in caiet .

12

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 12:34:26 de catre: ELENA
DIRECTORUL ILOVAN GEORGE ESTE O PERSONALITATE A INVATAMANTULUI MARAMURESAN....A CONTRIBUIT LA DEZVOLTAREA ACESTUIA IN TOATA PERIOADA ACTIVITATII DOMNIEI SALE!!! VERIFICATI INSTITUTIILE DE INVATAMANT DIN BORSA SA VA CONVINGETI DE CELE AFIRMATE MAI SUS. DOMNUL ILOVAN GEORGE A FACUT FOARTE MULT PENTRU INVATAMANTUL DIN BORSA!

13

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 13:39:08 de catre: ion ion
Se vede educatia scolii din Borsa,cu mascatii la usa tinerilor, intr-adevar Ilovan a contribuit la dezvoltarea invatamantlui din Borsa.Cred ca numai un audit la CEB Borsa ar putea convinge ce fel de om este Ilovan, ATUNCI CRED CA ATI RAMANE CRUCITI. PE LANGA FAPTUL CA PERSOANELE INCOMODE LE-A DAT LA O PARTE, FOLOSIND MINCIUNA SI DEZINFORMAREA. Dar asa sa-i ajute D-zeu, SA STEA MULT SI BINE IN POLITICA SI SA-I TREBUIASCA 100 DE POPI SA-L SPOVEDEASCA. Sa-si puna o pila la preotul Tivadar ca si asa l-a facut cetatean de onoare. El si cu Frank Timis ce mai face onoare arasului Borsa.

14

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 14:04:47 de catre: Marie
E greu sa-i reprosezi acestui om, ceva, doar faptul ca pe multi i-a invatat aritmetica si matematica si pe deasupra s-a integrat perfect in comunitatea locala. Rautatea nu-i deloc o virtute. Sulfa nu e surfa, d-nul Aurel, roaga-l pe d-nul Ilovan sa-te duca la scoala sa poti scrie corect gramatical pe acest net.

15

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 15:02:08 de catre: Tot un grup de parinti.
Daca ii dati atata credibilitate de ce nu vine odata pe HTV si sa spuna in calitatea lui de politician PSD, SI DIRECTOR COORDONATOR CE A FACUT CU ZECILE DE MILIARDE DE LEI ALOCATE INVATAMANTULUI DIN BORSA PENTRU INVESTITII in perioada 2005-2008. La Scoala Baia Borsa s-au cheltuit sa spuna cate miliarde pentru scoala de acolo? Stiti de ce i-a demis pe cei doi directori, pentru ca nu i-a semnat niste facturi deocheate. Dar cu d-na directoare Coman Iulia nu i-a mers si ca sa se razbune i-a bagat in cap generalei Pop Mariana ca o vorbeste de rau. L-a asa ceva s-a pretat d-l Ilovan G. EU CRED CA I-A VENIT VREMEA SA PARASEASCA RINGUL.

16

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 15:09:23 de catre: VASILE
D-l Ilovan George nu numai in plan profesional a procedat asa ci si in plan politic la PSD. Atata s-a tinut de imaginea lui Stetco Stefan fost presedinte PSD, PANA L-A DAT LA O PARTE .Cineva ii spunea tatuca.

17

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 16:48:19 de catre: xxx
Cati ani mai are pana la pensie aceasta doamna Crauciuc Nicolita? Se pare ca tare putin ca si-a marit toate taxele de transfer si corigente. Din pensie nu va putea sa-si schimbe aparatele electrocasnice, elevii nu-i vor putea cumpara mobile de ultima generatie, s-apoi cine-i va mai cumpara trandafiri galbeni? Si cine doamne iarta-ma o va purta cu masina.

18

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 17:02:29 de catre: pentru Elevii clasei a X-a Lic.2 Sighet
MISTO, apriga doamna! A se face de urgenta ancheta, a se promova in caz de confirmare.

19

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 18:13:39 de catre: Popescu
Nu a pierdut nimeni nici o functie. Doar, ca de obicei, Androneasca s-a trezit prost dimineata, si iarasi a dat ceva ordonante sau hotariri sau note de doi bani. Eu totusi sper, ca nebunia acestei femei sa fie oprita cit mai repede posibil. In caz contrar va continua haosul si nebunia din invatamintul romanesc. Asadar singura solutie -demiterea imediata a ei. Ne bazam pe rationalitatea domnului Boc, de a lua urgent aceasta masura.

20

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 18:15:37 de catre: Borsa
Faceti o ancheta in scoli si o sa descoperiti mult mai multe "personaje"... Pe langa domnul Ilovan George mai sunt si altii, care sunt sustinuti politic si fac legea in scoli. Haideti sa nu-l ocolim nici pe domnul Tomoiaga Vasile de la Viseu de Jos. Am auzit destule si despre dumnealui si despre multi altii, care nici nu stiu cu ce se "manaca "postul de director, dar VREA functie. Iar in legatura cu doamna Gligan, cu referire la ce a spus Mircea, TOTUL ESTE FOARTE ADEVARAT.

21

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 19:58:25 de catre: Ioana
Ilovan George e director de peste 20 ani.....nu cred ca e normal.....nimeni nu a reusit sa-l inlocuiasca ptr ca e ancorat f. bine politic.....oare de ce legile sunt facute doar ptr anumiti oameni??Au ramas anul acesta profesori fara posturi in timp ce pensionarii predau in continuare....ar trebui ca in toate scolile sa se faca verificari .... dar nu politice ci reale care sa duca la o imbunatatire a situatiei...e jalnic mai ales in zona Borsa....iar uni precum Ilovan George trebuie sa inteleaga ca functiile nu sunt pe viata!

22

Publicat la: 18 septembrie 2009 ora: 21:27:03 de catre: Alo,PSD-ule,
CRED CA PE LUNI SAU MARTI VETI TRAGE PE DREAPTA DE LA GUVERNARE.ASTA CA SA PUTETI SA VA INTARITI RANDURILE ALATURI DE PNL,SI PENTRU CA NU-I FRUMOS SA STATI CU C.U.R.U IN DOUA LUNTRII.ALEGETI, ORI IN CEA,ORI IN HAIS.

23

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 00:27:00 de catre: Cornel
Imi place subiectul cu dnul director ILOVAN si scriu aceste randuri desi nu mai am "treaba" cu Borsa. Am intrat pe acest site si am vazut acest subiect. Nu m-am putut abtine sa nu raspund.Dnul director ILOVAN? INCA mai este director de scoala si DIRECTOR de ZONA? Dansul era si in anul 2003-2004 cand eu am fost profesor in zona Borsa. Desi in toamna anului 2003 am fost numit "suplinitor" la postul de la scoala 7 si scoala 4 din Borsa, pe cand am ajuns la scoala 7 la inceputul anului scolar, am primit un raspuns SEC din partea dnului ILOVAN, care suna cam asa "AM VORBIT LA INSPECTORAT SI TU (eu in cauza) O SA FI PROFESOR LA SCOALA 4 SI SCOALA 2". Cu toate ca eu am semnat pt scoala 7 si scoala 4, am fost "trimis" de dnul Ilovan spre alta scoala decat nr. 7, scola nr 2, deoarece ii "ocupam" postul sotiei dumnealui. Neavand de ales am acceptat. Nu stiu ce a facut dnul ILOVAN pentru invatamantul din Borsa, din 2004 pana in prezent, dar trecand prin zona Borsa, am vazut schimbari (la fatada anumitor scoli) si nu contest capacitatea dumnealui si a "influentelor" avute sau a banilor luati pentru lucrari, dar stiu sa spun un lucru: S-AU MODIFICAT MULTE SCOLI (ca si fatada, constructie, repet) dar totodata GARANTAT s-au mai facut si alte abuzuri din partea dansului.E greu sa contesti un om fara sa sti toate punctele de vedere. Poate UNII dintre noi il CONTESTAM, altii il lauda.E greu sa intri intr-un "sistem" unde UNII au "exclusivitate". GARANTAT VA SPUN CA ORICE VOM POVESTI PE ACEST SITE "NU SE VA SCHIMBA NIMICA" pentru ca e prea "ADANCA" infiltratia domnului ILOVAN sau al altora.Sa auzim numai de bine. Cornel Pricop

24

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 06:51:53 de catre: Ioana
Vorbeam de d-na Iulia Coman ,directoare la Scoala nr.1 Gara,care este unul din cei mai buni directori de scoala si ma refer in primul rand ca metodist si prifesional si-si managerial.Dar fostul inspector de zona Vasile Pop s-a lasat convins de acest Ilovan George directorul coordonator pensionabil, ca Iulia trebuie neaparat data la o parte, convingandu-l ca Iulia a facut afirmatii gratuite la adresa conducerii Inspectoarei generale. DEZINFORMARE. Si uite asa, desi Scoala nr.1 este condusa f. bine, Iulia a primit numai calificativul de ,,Bine" in perioada cand inspector de zona a fost Vasile Pop,actualmente inspector la resurse umane. Miscarea de personal tot prin sita lui Ilovan s-a facut si a lui Vasile Pop actualmente inspector cu resurse umane la nivel de Inspectorat scolar.PSD-ul controleaza Inspectoratul scolar MM. si nici vorba Mariana Pop care este propusa de PD-L ( dar vine tot de la PSD).Nu cred ca Andronescu isi va mai putea pune in aplicare Ordinul cu directorii ca s-ar putea ca pe luni,marti,PSD-UL SA NU MAI FIE LA GUVERNARE.Oricum vreau sa va spun ca acest Ilovan si-a folosit politicul de a face mult rau unor persoane cadre didactice.Se spune ca va ramane mai departe consilier judetean PSD,DAR SA SPERAM CA DESCENTRALIZAREA DIN INVATAMANT NU-SI VA MAI FACE EFECTUL IN SFORARIILE CARE AU FOST TRASE PANA ACUM DE ACEASTA SULFA POLITICA PE NUMELE LUI Ilovan George.Imi pare rau de Vasile Pop ca s-a lasat convins de acest individ,iar lui Ilovan ii doresc batranete usoare si sa nu adoarma pe fotoliile Consiliului judetean.

25

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 08:40:29 de catre: Doina
Fostul inspector de pe zona Borsa Vasile Pop este inspector la resurse umane la Inspectoratul scolar.Inspectoratul este controlat de PSD si PNL.Asa l-a lasat Pocol Sandu Bombonel si stie el de ce.La Borsa niciodata nu-l vezi pe Pocol in preajma pedelistilor, ci mereu in preajma pesedistilor si penelistilor.Miscarea de personal a fost facuta de PSD si PNL, cum sa nu aiba voturi? Mariana Pop va fi reconfirmata din nou pe functia de inspector general de PSD, daca de luni sau marti nu se rupe Parteneriatul PD-L cu PSD.Cat despre Ilovan este pefect cadrul de partid PCR.Nu degeaba in Borsa ii zice,, Tatuca" Dar sunt cadre didactice in Borsa care nu s-au lasat invinsi de aceasta figura emblematica de partid Ilovan.Pacat de Vasile Pop ca s-a lasat manipulat de un asemenea individ.

26

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 08:48:30 de catre: MARIA
Sotia lui Ilovan este pensionara si are aprobat cumul,iar Ilovan trebuia sa se pensioneze de doi ani si fostul inspector general Pocol i-a aprobat continuitatea pe functia de director si director coordonator.Conform legii continuitatea se aproba pe functie executie(profesor la catedra)si nu pe functie de conducere.Cred ca trebuie sa dea toti banii inapoi pe care i-a obtinut in cei doi ani de prelungire a continuitatii pe functie.Cred ca e vremea sa se faca un denunt penal sau justitia sa se autosesizeze.

27

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 09:15:16 de catre: invatatoare
Domnul inspector Pop Vasile este un afacerist care il manipuleaza pe bietul Pocol dupa bunul sau plac,este un increzut,parvenit si nimic altceva sau poate e bine sa amintim ca e profesoras de scoala generala.Ar trebui sa-l pupe pe Pocol peste tot pentru pozitia pe care o are in Inspectorat

28

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 09:28:33 de catre: Felicia
Cand Mircea Man era f.revoltat ca PSD-ul vor s-o schimbe pe Mariana Pop,aceasta foarte senina declara ca ea nu s-a simtit amenintata,iar acuma cand ministra Andronescu vine cu acel Ordin de schimbare al directorilor care sunt cu delegatie ,PDL-UL fiind impotriva,Mariana SUSTINE PUNCTUL DE VEDERE al doamnei ministru. Inca o dovada ca Mariana nu si-a uitat prima culoare politica ,PSD. Astia sun oamenii lui Man.Si de aceea multa lume spune ca acestia vor termina PD-L- ul la nivel de judet.

29

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 10:42:25 de catre: Nicoara
Si cuscra lui Anghel ,primarul Baii Mari a primit cumul al cincilea an la rand in Poiana ca educatoare si apoi sa ziceti ca nu functioneaza Alianta PSD+PNL.
?

30

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 18:25:56 de catre: ana
de ce il criticati atata pe d.ilovan?oare nu v-a ajutat macar o data iar acum uitati?toti sunteti atat de corecti?analizati macar pentru o clipa activitate lui de dascal si atunci o sa va dati seama ca elevii dansului sunt bine pregatiti iar scoala pe care o conduce este de nota 10.

31

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 23:16:21 de catre: Rodica
Ana, oare in ce lume traiesti??Exista in Borsa scoala de nota 10??Poate politica in scoli de nota 10!Nimeni nu e perfect e adevarat dar cand vezi ca unii nu se mai satura si au impresia ca scoala e proprietatea lor privata....adica fac ce vor...pune-te in situatia unui cadru didactic tanar,calificat care a ramas fara post sau a fost ,,expediat,, la o alta scoala ptr a face loc ....anumitor persoane....cu greutate...care potrivit legilor existente nu mai au dreptul sa fie in activitate...dar Ilovan, Bombonel, PSD, PNL, etc, nu au legi.....au doar drepturi......

32

Publicat la: 19 septembrie 2009 ora: 23:18:44 de catre: CURIOSUL
Sa vedem daca se ia masuri si pentru "doamna directoare" din suciu de sus,care anul trecut facea campanie electorala cu copii de scoala(exista dovezi),este membru pd-l,consilier,"afacerista",...Anul trecut am anuntat inspectoratul scolar,dar nimic,Sa vedem acum!!!!

33

Publicat la: 20 septembrie 2009 ora: 07:05:50 de catre: popescu Miruna
Ce rusinos! Cat de urat pot vorbi unii dintre colegii noastri! Si asta tocmai din invidie. Ei nu au putut sa faca nimic bun pentru ei, pentru elevii lor si pentru scoala lor, iar acum le este ciuda pe directorii cu vechime, care au muncit de dimineata pana seara in scoala. Specific romanilor: sa nu-l lasi pe celalalt sa realizeze ceva, daca tu nu esti in stare. Sa-i dai in cap si celui care vrea sa faca ceva, sa il afunzi alaturi de tine, cel lenes si indiferent.

34

Publicat la: 20 septembrie 2009 ora: 08:41:20 de catre: Aurel
Borsa i-a scolit (…)(moderat) si pe Pocol care a fost inspector teritorial la Borsa din 1992, si din Borsa a invatat (…)(moderat) si Vasile Pop care dupa ce Pocol a ajuns inspector teritorial a venit Pop Vasile. Mentorii (…)(moderat) au fost fostul contabil sef la CEB Aurel Stetco,fie iertat,si Ilovan.Si ne mai mai miram ca Borsa este ,,orasul mascatilor" Si uite asa nu trebuie sa fii profesor de matematica ca sa-ti numeri castigurile necuvenite.Cred ca este absolut necesar un audit la CEB BORSA SI VOM SOLICITA MINISTERULUI EDUCATIEI pe baza unor dovezi certe.Una dintre ele este ca nu poti sa decontezi prin fals suma de 300 milioane lei vechi in loc de 30 milioane lei vechi cu cat au fost cumparate niste calorifere vechi in 2006 la scoala nr.9 Borsa iar d-l Ilovan neaga acest lucru.,dar se poate dovedi.D-l Ilovan ca dascal a semanat vant si acum culege furtuna. Cineva spunea pe forum ca va doreste batranete usoare si sa va rumegati in liniste faradelegile iar d-l Vasile Pop sa va duca mai departe experienta impartasita.

35

Publicat la: 20 septembrie 2009 ora: 09:45:55 de catre: ana
Poate ar trebui ca dna insp general sa cunoasca trista realitate a invatamantului de la Borsa. Directori care o tin intr/o isterie continua ,dir dictator sc 8,director care injura si profesori si elevi,sc 4,director adj care trebuia sa se pensioneze de 2 ani si care e depasita de actual.sc 9,si ,care ocupa catedra de matematica pe care ar putea sa vina un profesor cu adevarat competent Acesti directori ar trebui supusi unui test gramatical,cel putin, si lansati intr/un dialog! Sper sa se puna in practica legea! Dna Iulia Coman,nota 10!

36

Publicat la: 20 septembrie 2009 ora: 20:28:41 de catre: Mariana
Sa speram ca numai o descentralizare a invatamantului va rezolve suspiciunea coruptiei la nivel de inspectorat.Angajarile de personal didactic va fi facuta de catre directorul de scoala,fiecare director va primi un buget pe care va trebui sa stie sa-l gestioneze,iar evaluarile anuale pe anumite paliere vor contura capacitatea manageriala a directorului respectiv.In felul acesta va disparea Centrul de executie bugetara unde numai directorul coordonator,contabilul sef si primarul stiau ce s-au facut cu bugetul invatamantului,pentru ca niciodata n-au venit in fata directorilor de scoli, -Centrul de executie bugetara si directorul coordonator- sa spuna ce s-au facut cu banii,cum s-au licitat lucrari pentru scoli sau cum s-au procurat anumite materiale( lemne,combustibil). SUNT CURIOASA CATI VOR RAMANE LA INSPECTORATUL SCOLAR.

37

Publicat la: 20 septembrie 2009 ora: 21:04:17 de catre: Mary
Sunt convinsa ca sunt multi profesori buni, competenti care ar putea face ceva bun ptr scoala dar din pacate sunt promovati doar cei care,, jaca ,,dupa cum ,,canta ,, cei mari ptr care nu exista lege....si cum Borsa e orasul tuturor posibilitatilor.....

38

Publicat la: 21 septembrie 2009 ora: 07:11:08 de catre: ion ion
Acest raid al mascatilor in dosarul ,,Buldozerul" te pune serios pe ganduri si te intrebi, oare ce-i asteapta pe copiii nostri mai tarziu? Cu cine sa faci educatie cu d-l Ilovan? Cu cine sa conduci un oras cu Remus Stetco si cu doi cetateni de onoare ,,Frank Timis si Preotul Tivadar? Cu prefectul Sandu Pocol Bombonel care tot Borsa l-a formaT?( fiind inspector teritorial aproape 14 ani in Borsa.) cu Vasile Pop care a ajuns la resurse umane la Inspectoratul scolar si care si el si-a facut stagiul in Borsa ca inspector teritorial? Judetul este condus de Mircea Man si ACEST PREFECT BOMBONEL, SI TARE MA TEM CA PANA LA URMA VETI CANTA ,,... SI DIN CATI AM FOST ASEARA AM RAMAS NUMAI NOI DOI" PACAT DE PDL SI PACAT DE OAMENII CARE AU SUSTINUL PARTIDUL.

39

Publicat la: 23 septembrie 2009 ora: 10:21:55 de catre: Grigore
Toata lumea macar o singura data ar trebui sa-i multumeasca domnului Ilovan George! Domnia sa a facut invatamantul din Borsa sa functioneze foarte bine, ne-a dat educatie tuturor!

40

Publicat la: 23 septembrie 2009 ora: 13:40:25 de catre: Mari
De aia este cunoscuta Borsa peste mari si tari la capitolul infractionalitate? Eu zic ca-i destul ,,o bota la un car de oale" sa ne faca onoarea si sa paraseasca invatamantul, pentru ca in'afara de a face politica fiind mai mult plecat din scoala, si a cheltui bugetul invatamantului lasand de multe ori directorii de scoli cu mana-ntinsa si fara sa dea socoteala vreodata cum a fost cheltuit bugetul invatamantului, altceva n-a facut. El A FACUT EDUCATIE? CUI? Da, intradevar si Pocol si Pop Vasile pot sa-i multumeasca lui Ilovan pentru ca a fcut multe pentru ei. Stiu ei ce!

41

Publicat la: 25 septembrie 2009 ora: 12:15:35 de catre: Vasile
Pai daca in 10.03.2008, acest Ilovan este in stare sa faca recurs la C.Apel Cluj pentru niste drepturi castigate de Sindicatul din invatamant la sc.9 Borsa,va dati seama cat obraz are.Erau niste amarati de bani care trebuiau sa-i deconteze pentru naveta ,dar el, sume enorme din investitii si din bugetul invatamantului ii poate justifica? Nu cred si cat de curand va trebui sa dea socoteala.Destul!

42

Publicat la: 26 septembrie 2009 ora: 01:07:55 de catre: Ioana
De ce nu va uitati la liceul din Borsa ca acolo se termina educatia?Si probabil acolo s-au cheltuit bani mult mai mult ca la scolile generale coordonate de Ilovan!Si tot PSD-ul conduce si acolo.Ce-ar fi ca doamna Coman Iulia sa-si (...) (moderat).

43

Publicat la: 29 septembrie 2009 ora: 17:06:34 de catre: Aluat
Lingăilor care încă mai suspinaţi după şulfa de Ilovan vă mai prezint câteva din realizările acestui semidoct comunist:-trecerea în proprietatea sa a unui apartament aparţinând şcolii nr.9, prin diverse manevre oneroase,apartament aflat la parterul unui bloc din apropierea şcolii nr.9 pe str. Ştrandului ,lăsat de stat pentru profesorii ce nu aveau unde sta şi transformarea acestuia în APARTAMENT DE LUX cu bani dintr-un salar amărât de bugetar...atenţie DNA-ul aveţi o pâine bună de mâncat...pe directorul POPESCU cînd va sesizat nu l-aţi băgat în seamă..-distrugerea carierelor la mai mulţi profi competenţi ,prin destituiri din funcţii şi numirea unora care îi aduceau osanale comunistului şi maşini de cherestea lui Pocol-propăşirea în cîrdăşie cu clanul BULBUCAŞILOR la Şc.4 a unei analfabete, prinţesa Călina care predă franceză,biologie,etc....şi slugărnicia clanului şi a lui Ilovan.....aloooooo ISJ MARAMUREŞ.

44

Publicat la: 13 decembrie 2009 ora: 20:33:05 de catre: Director Ioana Iuia Coman
Spune-mi, te rog Iulia, daca ai terminat facultatea de matematica la Iasi in 85. laurentiu_tibrea@yahoo.ca

45

Publicat la: 18 ianuarie 2010 ora: 12:04:56 de catre: maria
felicitari dl.director tot ce sa facut in scolile din borsa datorita dv.sau facut noi va dorim numai bine si multa sanatate .

Adauga comentariul tau referitor la aceasta stire
Numele:
Subiect:
Comentariu:
DACA MESAJUL DVS. NU APARE IMEDIAT INSEAMNA CA E IN CURS DE VALIDARE.
Va rugam sa formulati comentarii civilizate, fara calomnii, injurii sau trivialitati. Nu instigati la ura, violenta sau acte de discriminare. Argumentati-va opiniile.
Respectarea regulilor va ofera garantia publicarii comentariului.
Va multumim
Atentie: Intreaga responsabilitate asupra mesajului trimis apartine in exclusivitate autorului.Sondaj de opinie[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Locuri de munca MARAMURES
Impecadium Group - Constructii industriale si civile angajeaza: lacatus structuri metalice, fierar betonist, dulgher, finisor. Conditii avantajoase, ...
[ citeste tot anuntul ]
Ultimele Locuri de munca
Sofer TIR
Postat in categoria Transporturi
Restaurant manager
Postat in categoria Alte joburi
[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]