Portal eMaramures.ro - PAGINA START
Cauta in:


23.10.2015 13:15:11
Euro - 4,4259 lei

Dolar SUA - 3,9835 lei

Lira - 6,1339 lei

Aur (gr.) - 150,0930 lei


Foto soare si nori 27 octombrie

Max:     9 / 14 grade Celsius
Min:      -5/ 0  grade Celsius
 

Maine in intreg Maramuresul se anunta vreme in general frumoasa. Potrivit prognozelor in toate zonele ziua incepe cu cer senin si soare, insa treptat pe parcursul zilei se aduna norii, astfel ca dupa amiaza cerul va partial noros, iar vantul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi usor mai ridicate decat cele din intervalul precedent, astfel ca la pranz se vor inregistra 14 grade in Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Seini, 12 grade sunt asteptate in Targu Lapus, la Cavnic maximele termice se opresc la 10 grade, in timp ce la Borsa mercurul din termometre nu va arata mai mult de 9 grade Celsius.

Baia Mare: Se anunta vreme in general frumoasa, dar si ceva mai calda in urmatoarele doua zile in Baia Mare. Meteorologii spun ca miercuri cerul va fi predominant insorit, in timp ce joi va fi soare, insa locul acestuia va fi luat din cand in cand de nori. Maximele termice usor mai ridicate se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius. Noaptea insa va fi rece cu minime care nu depasesc 0 grade.

Sighetu Marmatiei: In urmatoarele doua zile in Sighetu Marmatiei se anunta vreme in general frumoasa si usor mai calda decat in intrevalul precedent. Prognozelele spun ca miercuri in zona va iesi soarele, insa mai cu seama dupa amiaza este posibil sa se adune si ceva nori. Joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice pot ajunge la cel mult 16 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele coboara pana la-1 grad.

Borsa: In Borsa se anunta vreme in general in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca miercuri va fi soare, doar ca pe parcursul dupa amiezii locul acestuia va fi luat de nori. Joi va fi si soare, dar vor fi si nori, iar vantul va sufla slab. Spre finalul intervalului maximele termice ajung la 12 grade Celsius. Pe parcursul noptilor va fi insa rece, cu minime care coboara pana la -4, -5 grade Celsius.

Cavnic: In Cavnic se anunta vreme in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in prima parte a zilei de miercuri va fi soare, insa treptat pe parcursul zilei norii vor lua locul acestuia. Joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice in crestere usoara ajung pana la 12 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi 0 grade Celsius.

Targu Lapus:
Si in Targu Lapus vremea va fi frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in zona miercuri va fi soare, insa dupa amiaza norii vor fi ceva mai numerosi, iar cerul partial noros. Ziua de joi va fi insa una frumoasa cu cer mai mult senin si cativa nori trecatori. Temperaturile maxime nu vor depasi 13 grade Celsius. Noaptea minimele coboara pana la 0 grade Celsius.

Seini: Vreme in general frumoasa se anunta in urmatoarele doua zile si in Seini. Spun meteorologii ca in zona miercuri va fi cer senin si soare, iar norii vor doar razleti. Joi cerul va fi doar partial insorit, iar vantul va sufla slab. La pranz maximele termice se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius, iar noaptea minimele nu vor depasi 3.4 grade Celsius.
GHID - AGENDA ZILEI
TARIFE - CARTE IDENTITATE - Taxe modificate la eliberarea sau preschimbarea cartii de identitate
16:12:09 1 iulie 2009  | autor:  I.O.

Foto Carte de identitateUnele taxe pe linie de evidenta a persoanelor au fost modificate incepand cu luna iulie, dupa cum a informat Inspectoratul National pentru Evidenta Persoanelor, care a indicat ca modificarile de tarif survin intrarii in vigoare a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 70/2009 pentru modificarea si completarea unor acte normative privind taxe si tarife cu caracter nefiscal.

Potrivit actului normativ, eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate pentru cetatenii romani, eliberarea sau prelungirea valabilitatii actelor de identitate pentru cetatenii straini si pentru persoanele fara cetatenie, precum si inscrierea mentiunilor privind schimbarea domiciliului sau a resedintei cetatenilor romani va costa 4 lei (timbru fiscal).

Inregistrarea cererilor persoanelor fizice si juridice privind furnizarea unor date din Registrul National de Evidenta a Persoanelor, precum si din Registrul National de Evidenta a Permiselor de Conducere si Certificatelor de inmatriculare si din Registrele Judetene si al mun. Bucuresti de Evidenta a Permiselor de Conducere si Certificatelor de inmatriculare va costa tot 4 lei (timbru fiscal), dupa cum a anuntat INEP.

TARIFE CARTI DE IDENTITATE:
1. „Eliberarea sau preschimbarea actelor de identitate pentru cetatenii romani ...” precum si „... inscrierea mentiunilor privind schimbarea domiciliului sau a resedintei cetatenilor romani” – 4 lei;
Taxele nu includ contravaloarea documentelor eliberate, respectiv 7 lei pentru carti de identitate si 1 leu pentru carti de identitate provizorii.

2. „Inregistrarea cererilor persoanelor fizice si juridice privind furnizarea unor date din Registrul National de Evidenta a Persoanelor...” – 4 lei;
Pentru prestarea acestor servicii de furnizare date se mai percepe taxa de 1 leu / persoana. 

Termenul de valabilitate al cartii de identitate este, dupa cum urmeaza:
- 4 ani pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani;
- 7 ani pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18-25 ani;
- 10 ani dupa implinirea varstei de 25 ani;
- permanent dupa implinirea varstei de 55 ani.

Actul normativ sus mentionat nu modifica taxele percepute pe linie de stare civila, care actualmente sunt urmatoarele:
1. „Inregistrarea, la cerere, in actele de stare civila a schimbarii numelui si/sau sexului” – 11 lei;

2. „Inregistrarea, la cerere, in actele de stare civila a desfacerii casatoriei” – 1 leu;

3. „Transcrierea, la cerere, in registrele de stare civila romane, a actelor de stare civila intocmite de autoritatile straine” – 1 leu;

4. „Reconstituirea si intocmirea ulterioara, la cerere, a actelor de stare civila” – 1 leu;

5. „Eliberarea altor certificate de stare civila in locul celor pierdute, sustrase, distruse sau deteriorate” – 1 leu.

 
Versiunea pentru tiparire
Trimite stirea pe email
Trimite stirea pe Yahoo! Messenger
Adauga comentariu


1

Publicat la: 21 ianuarie 2010 ora: 15:28:36 de catre: Oancea Florin Remus
Buna ziua,daca m-a poate ajuta cineva cu o informatie:Cit dureaza schimbarea unui buletin?Ore ?Zile ?Multumesc anticipat raspunsurilor.

2

Publicat la: 13 februarie 2010 ora: 16:31:41 de catre: Alex
Aproximativ o saptamina.Am depus actele Luni si e gata peste o saptamina.A mers foarte repede la politie,neasteptat de repede si de civilizat

3

Publicat la: 27 aprilie 2010 ora: 11:22:16 de catre: stratila cati
doresc sa vad cartea de indentitate

4

Publicat la: 29 aprilie 2010 ora: 21:50:46 de catre: casper
buna ziua! am si eu o intrebare: mie imi expira buletinul pe 14 mai cand fac 18 ani, pot sa ma duc mai de vreme sa mil schimb?

5

Publicat la: 1 iunie 2010 ora: 18:13:42 de catre: cristina
Bună ziua, am nevoie de o informaţie urgentă... fratele meu şi iubita lui trăiesc în străinătate, ei îi expiră buletinul si paşaportul, are un timp limitat de stat în ţară, ea nu este din oraş cu noi. întrebarea este: este necesar să-şi facă aceste acte la ea în oraş, sau îi pot face eu domiciliul pe casa mea, pentru a-i face actele in oraşul meu? multumesc, aştept cu nerăbdare un răspuns

6

Publicat la: 1 iunie 2010 ora: 23:56:39 de catre: yo
da, se poate. e nevoie doar de o adeverinta, ca fratele tau o iubeste, intocmita in fata unui notar public. apoi, scanezi adeverinta si-o trimiti prin yahoo mesanger la id-ul "bastanul buletinelor". sa nu uiti sa-i ceri ADD, inainte. daca ai si scanner, scanezi poza fetei, recomandabil cu 3 saci de ciment pe ceafa, sa se muleze bine, sa iasa poza ca lumea.dupa asta, stai si astepti sa-ti bata la usa ministrul de interne, sa-ti inmaneze actul. sau, mai simplu, mergi la politie si intrebi....

7

Publicat la: 2 iunie 2010 ora: 11:16:16 de catre: cristina
cand esti la birou de dimineata pana seara, ai acces la internet si exista site-ri ca acesta unde oameniii cer pareri persoanelor binevoitoare sa raspunda, tu ce ai alege? sa dispari o ora de la lucru sa mergi sa stai la coada la politie pt o simpla intrebare (fiindca daca te bagi in fata doar sa intrebi, risti sa te alegi cu o poseta in cap), sau varianta mai practica, sa intrebi online??? Cat va mai suporta pamantul de frustrati, doamne iarta-ma???

8

Publicat la: 2 iunie 2010 ora: 23:38:21 de catre: yo
sa-ti spun un secret: chiar si politia are sait, ticsit cu informatii, ba mai au si numere de telefon, la care poti cere informatii. spre deosebire de tine, frustratul de mine, cand vreau sa-mi cumpar chiloti, nu caut la aprozar...si nici morcovi la ferometal....

9

Publicat la: 12 iulie 2010 ora: 18:43:02 de catre: adriana
Calm baieti ca sanatatea costa. si eu am venit din Italia pentru schimbarea buletinului si mi_e frica ,ca nu reusesc in timp util. se poate obtine buletinul cu regim de urgenta? in cit timp. pa

10

Publicat la: 12 iulie 2010 ora: 20:25:33 de catre: suzana ITALIA
stai calma, vei obtine actul intr-o zi ,platesti doar taxa de urgenta la trezorerie inainte vreme era 100 roni, acum nu mai stiu, oricum nu e o avere. bafta si sanatate, iar pt cei ca si yo(nu ar trebui sa fii atat de nepoliticos cu oamenii pt ca la urma ti se intoarce) intelepciune iti doresc cu carul!

11

Publicat la: 28 iulie 2010 ora: 17:49:45 de catre: bibi
cine doreste CI romaneasca pentru moldoveni anuntati aici pret bun
ci

12

Publicat la: 4 august 2010 ora: 11:48:04 de catre: liviu
cine stie moldoveni care vor viza pt austria

13

Publicat la: 20 august 2010 ora: 14:40:07 de catre: maria
as vrea sa stiu daca schimbarea cartii de identitate se poate face la urgenta, bineinteles cu pata taxei de urgenta. multumesc

14

Publicat la: 19 septembrie 2010 ora: 21:57:44 de catre: Ungyari Lajos
As vrea sa stiu daca schimbarea cartii de identitate se poate face la urgenta, bineinteles cu plata taxei de urgenta. multumesc

15

Publicat la: 25 septembrie 2010 ora: 09:21:30 de catre: dospinescu ioan
va multumesc

16

Publicat la: 25 noiembrie 2010 ora: 21:47:42 de catre: feery _spania
buna ! stie cineva sigur, daca se poate schimba o carte de indentitate, in regim de urgenta ? daca se poate ,care este taxa care se aplica ? va multumesc anticipat!!!!!!!

17

Publicat la: 30 noiembrie 2010 ora: 00:47:38 de catre: diana
si eu am o problema cu buletinul.l-am pierdut si in 5 zile trebuie sa plec din tara.am fost si am depus actele pt un nou buletin si mi-au spus k nu exista taxa de urgenta.au zis sa revin peste 4 zile sa vad dc este gata.sa speram k se rezolva.un mesaj pt yo.......dc e asa simplu sa mergi la politie si sa intrebi,referitor la intrebarea cristinei s-au sa consulti siteul politiei ticsit cu informatii,tu ce mai cauti aici?banuiesc k nu intri pe acest site din plictiseala.....

18

Publicat la: 8 decembrie 2010 ora: 22:09:38 de catre: marco
am 65 ani si mi-a expirat CI . Mai trebuie sa-l schimb daca a expirat valabilitatea lui? Legea spune ca dupa 55 ani CI are valabilitate permanenta.

19

Publicat la: 9 decembrie 2010 ora: 00:26:13 de catre: re ci dupa 55 ani
nu. astepti sa mori :))

20

Publicat la: 9 decembrie 2010 ora: 09:49:01 de catre: ani
cu sigurantza trebuie sa va faceti altul...poate l-ati facut inainte sa impliniti 55..sau sa schimbat legea,

21

Publicat la: 12 decembrie 2010 ora: 12:12:01 de catre: corina
cineva care a platit taxele pt cartea de identitate in 2009 si nu a facut buletinul mai sunt valabile chitaantele de 4 lei respectiv 7lei

22

Publicat la: 19 decembrie 2010 ora: 13:10:19 de catre: corina
sa faci cartea de identitate in 3 zile trebuie sa platesti 72 ron

23

Publicat la: 20 decembrie 2010 ora: 14:51:25 de catre: zisu eleonora
buna ziuá! studiez in anglia mi-a expirat cartea de identitate ,pot sa ma intorc in Romania ?multumesc.

24

Publicat la: 8 ianuarie 2011 ora: 13:57:42 de catre: elena
se poate face CI pentru un copil de 14 ani in uk?daca da? ce acte trebuie?

25

Publicat la: 17 ianuarie 2011 ora: 20:45:37 de catre: dorina
astept un raspuns
ci

26

Publicat la: 23 ianuarie 2011 ora: 15:03:08 de catre: ioana
ce sa mai fac si cui sa ma mai adresez de doi ani fiica mea casatorita in austria nu reuseste sa si faca bi.cei de la consulat nu se gandesc decat la bani in rest nu sant buni de nimic.mai bine sa nu i mai tina acolo ca oricum noua nu ne servesc lla nimic

27

Publicat la: 25 ianuarie 2011 ora: 16:48:39 de catre: aryana
in cat timp pot sami scot buletinul provizoriu si daca trebuie platita o taxa ca sal am cat mai repede adic in cateva zile
ci

28

Publicat la: 2 februarie 2011 ora: 10:18:18 de catre: diana
se poate elibera ci in ziua cind ai implinit 14 ani am nevoie de el plec din tara

29

Publicat la: 15 februarie 2011 ora: 14:36:16 de catre: catalin
persoanele care sunt in alta tara si le expira buletinu acolo sau il pierd etc se schimba la ambasada in tara respectiva nu tr sa vi in romania sal schimbi stima

30

Publicat la: 21 februarie 2011 ora: 15:29:49 de catre: mary
As dori sa stiu si eu unde trebuie sa ma adresez pentru schimbarea buletinului,in cazul in care eu locuiesc in Sardegna(it),inafara de ambasada?este si vreo alta agentie care se ocupa de acest serviciu?ms anticipat.

31

Publicat la: 22 februarie 2011 ora: 20:58:59 de catre: eu
salut la toti,am o intrebare,ca sa imi schimb permisul de conducere,imi trebuie buletin,eu nu am decat pasaport ca act de identitate,aveti idee daca pot cu pasaportul?sau merge cu buletinul provizoriu?mersi

32

Publicat la: 2 martie 2011 ora: 12:00:25 de catre: carmen
in cate zile se poate face si cat ma costa cat mai repede posibil

33

Publicat la: 6 martie 2011 ora: 12:52:37 de catre: paltineanu aura
am nascut de curand mi a expirat buletinu in ianuarie eu acum sunt in italia ce trebuie sa fac ca sa l schimb unde trebuie sa ma duc acum locuiesc in lecee multumesc

34

Publicat la: 17 martie 2011 ora: 13:37:34 de catre: paula alex
As dori o informatie va rog .pt a face pasaportul copilului meu care are 9 ani am nevoie de o procura cu semnaura de la fostul meu sot sau pot sa il fac doar avind sentinta de divort ?

35

Publicat la: 18 martie 2011 ora: 12:37:32 de catre: eo.
daca in sentinta scrie ca aveti "incredintat spre crestere si educare minorul" şi nu stiti de tatal natural nimic (plecat din tara, cu adresa necunoscuta) - atunci puteti si singura.

36

Publicat la: 19 martie 2011 ora: 12:43:47 de catre: daniel
buna ziua...sunt in spania de 6 ani si nu-mi am facut buletinul niciodata .am 18 ani.as vrea sa stiu,daca plec in roamnia sa-mi fac buletinul e nevoie de (mama)?...sau vreun act d la ia?sper sa ma puteti ajuta multumesc.

37

Publicat la: 21 martie 2011 ora: 13:56:13 de catre: Oana
e nevoie sa frecventezi cursurile scolii primare pt a-ti face buletin bre :))

38

Publicat la: 21 martie 2011 ora: 14:37:44 de catre: DUMITRU ILIE
Miam pierdut buletinul acum 3 sapt si am depus actele pt inlocuirea lui si am o intrebare find aceasta:e vreo problema daca nu merg la timp sa il ridic ? sau se poate sa mil trimita acasa. multumesc anticipat

39

Publicat la: 26 martie 2011 ora: 21:13:35 de catre: paduraru minel
BUNA SEARA la toata lumea,daca binevoiti sa ma ajutati cu un raspuns as dori sa stiu daca se poate schimba buletin de valabilitate 50 de ani in resedinta pe un an.Am luat in spatiu o doamna cu sotul ei care au peste 55 de ani si le-a facut buletin pe 50 de ani la mine in casa ,dar locuiesc intr-o alta locuinta de-a mea unde nu figureaza .eu nu stiu ce am completat si cind am auzit ca le-a facut pe 50 de ani m-am cam speriat,adica imi expira mie si al lor tot valabil e.Acuma as dori sa le fac viza de flotant in locuinta cealalta dar numai flotant pe cel mult un an dar asta inseamna sa-i iau iar sa-i duc la politie si nu stiu daca se poate .nu stiu cum sa fac ca sa am pe cineva cu mutatie pe 50 de ani la mine in casa nu prea imi convine ,bine ca nu sat cu mine sta in alta locuinta care e tot a mea dar tot nu-mi convine ,Daca as putea sa repar aceasta greseala a mea sau daca nu trebuie sa astept pina pleaca ei ca-si fac casa si apoi se muta

40

Publicat la: 8 aprilie 2011 ora: 16:03:47 de catre: Puscasu Dorina
Am si eu o intrebare:Stie cineva cum se procedeaza si in cat timp pot sa scot cartea de identitate daca mie imi expira in cateva zile si trebuie sa plec in Germania.In cat timp mi-l da inapoi pentru ca mai am o saptamana la dispozitie?Va rog sa ma ajutati daca stie cineva. Multumesc mult!

41

Publicat la: 19 aprilie 2011 ora: 23:51:48 de catre: anda ford
Buna ziua, eu locuiesc in londra,sunt casatorita aici de 2 ani, astazi mi am pierdut buletinul, nu am passport pentru ca nu. Am avut nevoie cand am parasit Tara. Cum pot procura altul avand in vedere faptul ca nu am alte documente in afara de cateva diplome de absolvire a liceului? Multumesc anticipat

42

Publicat la: 27 aprilie 2011 ora: 11:36:31 de catre: raluca danaila
buna ziua tuturor cititorilor...ma numesc Raluca si sunt din Braila...am 25 de ani...cam atat despre mine..sa va spun povestea mea akum....incepe cu pierderea cartii mele de identitate,akum 3 ani in urma,intr`un orasel numit Ioanina din Grecia.avand la indemana pasaportul,nu am avut nici cum sa ma intorc in romania,pentru caci akum un an si 9 luni in urma am vrut sa vin in tara,si sa mi scot cartea de identitate,dar am avut un foarte grav accident,sondat cu un foarte mare handicap,si a trebuit in tot acest timp sa stau foartata in Grecia.akum insa,3 saptamani in urma,mia expirat pasaportul,am fost insa la atena,si miam sustras foaia consulara valabila pentru o luna...ceea ce ma intereseaza este sa stiu cate zile dureaza urgenta ptr sustragerea buletinului de identitate...ma poate ajuta cineva dintre voi toti cititorii???va multumesc anticipat

43

Publicat la: 27 aprilie 2011 ora: 14:19:33 de catre: maria
a sustrage nu inseamna a scoate, nu asta te intereseaza pe tine, dar mi se pare tare ciudat sa-l folosesti cu sensul asta!

44

Publicat la: 30 aprilie 2011 ora: 15:06:52 de catre: GEORGE
Salut oameni buni ajutatima un pic sunt in IT AREZZO am buletinu expirat unde trebuie sa merg sa il schimb fara sa ma mai ma duc in tara mersi o zi buna tuturor

45

Publicat la: 3 mai 2011 ora: 15:31:49 de catre: claudia
Buna tuturo. Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva, raman datoare.O persoana de 14 ani care si-a facut buletinul e cumva obligat prin lege sa fie insotit de unul dintre parinti la ridicarea buletinului? Va multumesc.

46

Publicat la: 7 mai 2011 ora: 11:17:17 de catre: manuela
Salve sunt in italia si trebuie sa schimb buletinul pe numele sotului.Trebuie sa-l fac la urgenta se poate face? si incit timp astept raspunsu va multumesc.

47

Publicat la: 9 mai 2011 ora: 19:50:55 de catre: deni
am o intrebare eu fac 18 ani in 21 iunie si as vrea sa plec mai repede de 21 si daca imi fac buletinul mai repede de 21 pot pleca fara procura sau imi trebuie procura? multumesc

48

Publicat la: 10 mai 2011 ora: 14:52:30 de catre: elsa
buna ziua !! poate cineva sa ma ajute unde pot gasi programul politiei baia mare pentru schimbare cartii de identitate.. sau daca stie cineva programul lor... multumesc anticipat..

49

Publicat la: 20 mai 2011 ora: 20:47:11 de catre: Ghita
salut romani de pretutindeni!!! cate parale dau pe taxele cartii de identitate si daca platesc amenda ptr.expirarea acesteia.va multumeste GHITA din ATENA.

50

Publicat la: 2 iunie 2011 ora: 14:31:23 de catre: claudia
va rog sa ma ajutati daca stiti cumva in cat timp se poate face in romania catrtea de indentitate fiind expirata de un an deoarece eu lucrez in strainatate si vin special pt a o face. daca exista o urgenta?

51

Publicat la: 13 iunie 2011 ora: 15:51:14 de catre: george
poate sa-mi spuna cineva daca se poate face ci de urgenta ma refer pe loc sa ti-o faca multumesc!

52

Publicat la: 14 iunie 2011 ora: 00:48:30 de catre: anisoara
se poate face buletin la urgente? cat este taxa?

53

Publicat la: 16 iunie 2011 ora: 22:51:24 de catre: alexa
buna ziua. Sunt in it si mi-a expirat CI , unde in italia o pot preschimba ...am vazut ca mai sunt intrebari de genu dar fara raspuns :( sa inteleg ca trebuie sa vin in tara sa o pot preschimba ...ast un raspuns ..cu stima Alexa :*

54

Publicat la: 17 iunie 2011 ora: 17:55:51 de catre: cristinuta45
daca tia expirat buletinul si esti in strainatate nu e nevoie sa mergi in romania special sal faci! mergi la ambasada romaniei si vei face o procura speciala pt mama,tata sau sora,frate si le vei trimite in tara. vei avea nevoie pt procura de: carte de identitate care a expirat,certificatul tau de nastere,datale din buletin pt pers care faci procura, 60 de euro. vei merge la ambasada si vei completa 3 formulare a si vei mai avea nevoie de 4 poze 3pe4cm si banda alba jos de 7 mm iar in spatele tau pt poza sa fie fond alb. de la ambasada ti se va da un exemplar tie care trebuie trimis in romania cu actele:buletin expirat,certificat de nastere ,procura speciala,si 2 poze. ti se va face la ambasada si o foaie provizorie pana iti vine buletinul din tara,gen titlu de calatorie. succes. eu am fost pe 6 aceasta luna la ambasada si asta e tot ce iti trebuie.

55

Publicat la: 18 iunie 2011 ora: 13:10:00 de catre: alexa
ok ms mult ...referitor la tatal meu care este in aceeasi situatie, presupun ca acceleasi documente ii sunt valabile inafara de procura...
c.i

56

Publicat la: 22 iunie 2011 ora: 09:43:33 de catre: nadia
fiul meu va implini 14 ani,se poate depune cerere pt. c.i .inainte de-ai implini ?

57

Publicat la: 23 iunie 2011 ora: 15:02:10 de catre: tere
60 de euro pt o nenorocita de procura?????? pai io tre sa platesc 60 drumul pana la ambasada,60 procura,sa-i trimit lu mama bani sa se descurce acasa....asa ma ajunge mai ieftin sa ma duc io acasa.un lucru e clar: romanii fac japca.

58

Publicat la: 7 iulie 2011 ora: 14:10:02 de catre: lorena
buna ziua trebuie sa imi schimb ci ca imi expira in septembrie si aici imi cere ca certificatu de casatorie din strainatate sa il trec la registrul civil,dar imi trebuie sa fie cu apostila de la haga.Eu nu am cum ca sunt in tara.Intrbarea este ce as putea sa fac ca nu am nici mult timp la dispozitie?

59

Publicat la: 13 iulie 2011 ora: 07:07:15 de catre: ioana
sunt in italia,am pierdut ci . problema mea e ca sunt gravida in 9 luni,trebuie sa nasc,nu ma pot deplasa la roma. sunt aproape de barii,si am aflatde in consulat in zona .cum pot face o procura,tinand cont ca am doar certificatul de nastere,(pt mama mea ) si am nevoie urgent de un document pt a scoate bebelusul din spital.mentionez ca sunt presata de timp,plus ca nu am un act,care sa ma ajute pt declararea copilului...etc- astept un raspuns urgent.

60

Publicat la: 15 iulie 2011 ora: 13:41:48 de catre: red
asta am aflat azi de la dragii functionari publici: *CI se poate schimba DOAR in localitatea de domiciliu (sau acolo unde urmeaza sa se faca schimbarea de domiciliu) in Romania, iar in strainatate la ambasada; *nu exista taxa de urgenta pentru ca in mod normal timpul de eliberare este scurt. exista si perioade mai aglomerate, spun ei, si se poate ajunge pana la 30 de zile (cazul meu - 20, sau 45 daca e nevoie de verificari suplimenare). Daca puteti prezenta o dovada (ex. bilet de avion) ca va trebuie mai repede se rezolva; *proprietarul locuintei a carei adresa va figura in CI trebuie sa mearga personal la ghiseu unde va semna acordul in fata functionarului, chiar daca deja aveti domiciliul la adresa respectiva; *ridicarea CI se face personal sau de catre o persoana imputernicita. Restul informatiilor vi le pot oferi cei de la DEPADB: http://depabd.mai.gov.ro/contact.html ..eu sper sa nu mai am nevoie de serviciile lor prea curand (chiar as fi vrut sa pot spune niciodata).

61

Publicat la: 16 iulie 2011 ora: 00:05:09 de catre: red
asta am aflat azi de la dragii functionari publici: *CI se poate schimba DOAR in localitatea de domiciliu (sau acolo unde urmeaza sa se faca schimbarea de domiciliu) in Romania, iar in strainatate la ambasada; *nu exista taxa de urgenta pentru ca in mod normal timpul de eliberare este scurt. exista si perioade mai aglomerate, spun ei, si se poate ajunge pana la 30 de zile (cazul meu - 20, sau 45 daca e nevoie de verificari suplimenare). Daca puteti prezenta o dovada (ex. bilet de avion) ca va trebuie mai repede se rezolva; *proprietarul locuintei a carei adresa va figura in CI trebuie sa mearga personal la ghiseu unde va semna acordul in fata functionarului, chiar daca deja aveti domiciliul la adresa respectiva; *ridicarea CI se face personal sau de catre o persoana imputernicita. Restul informatiilor vi le pot oferi cei de la DEPADB: http://depabd.mai.gov.ro/contact.html ..eu sper sa nu mai am nevoie de serviciile lor prea curand (chiar as fi vrut sa pot spune niciodata).

62

Publicat la: 19 iulie 2011 ora: 10:40:50 de catre: maria
Buna ziua. Am nevoie de niste inormatii urgent in legatura cu certificatul de nastere al copilului. as dori sa il fac din nou deoarece s-a pierdut dar as vrea sa il fac in regim de urgenta am la dispozitie doar o saptamana, daca cineva are mai multe informatii as dori sa aflu cat dureaza, unde si cat costa........in Brasov. Sau o idee unde as putea sa apelez in legatura cu asta. Multumesc

63

Publicat la: 1 august 2011 ora: 22:04:04 de catre: larisa
as dori sa stiu daca pot sa platesc taxa de urgenta pentru cartea de identitate si ce acte trebuie sa depun pt carte de identitate pierduta si doresc sa mi se elibereze in 24 ore rog o informatie urgenta tel 0758992618

64

Publicat la: 2 august 2011 ora: 21:18:12 de catre: Victoria
cum pot sa imi fac cartea de identitate la urgenta. va rog sa ma ajutati cu o informatie.
c.i

65

Publicat la: 10 august 2011 ora: 16:42:28 de catre: mihai
se plateste taxa de urgent in timisoara?tr sa plec in strainatate intro sapt.

66

Publicat la: 16 august 2011 ora: 07:31:52 de catre: V.Diaconu
C.I este valabila pana la inceputul lunii septembrie,vin in tara pt schimbarea termenului de valabilitate,am doar 10 zile la dispozitie,se poate schimba in acest timp,prezentand biletul de avion de intoarcere?Multumesc f.mult pentru raspuns.V.Diaconu

67

Publicat la: 23 august 2011 ora: 20:50:15 de catre: cristina
fata mea a implinit 18 ani pe 11 august dar ca sa isi schimbe buletinul taxele care se platesc le a platit in febroarie crezind ca poate sa il faca mai devreme nu sa putut din alte motive iar acum ii spune ca nu sunt valabile taxe trebuia sa plateasca altele este adevarat sau ce

68

Publicat la: 25 august 2011 ora: 11:52:44 de catre: pt buletin
pai daca asa ti-au spus persoanele cele mai capabile sa-ti dea un raspuns corect ,tu mai cauti raspuns la intrebarea ta pe forum !??!?!?Doamne nu-nteleg de ce cautati raspunsul la intrebari stupide cand dai scri pe nea goagal buletine baia mare iti da raspunsul la tot ce vrei pe primul site bamaiamarecitybuletine , si numar de telefon la care chiar se raspunde si-ti raspund persoane competente ,inteleg sa intrebi pe forum nelamuriri dar sa cauti ce daca sti raspuns?doar o metoda de descarcare??????

69

Publicat la: 29 august 2011 ora: 16:58:50 de catre: valentina
sunt din Republica Moldova si deja am obtinut cetatenie Romana, mi-am transcris certificatul de nastere si veau sa-mi fac buletin de identitate, fiintca am o matusa ce locuieste in Romania...Puteti sa-mi spuneti cit timp dureaza ca sa-mi fac buletinul? fiintca am auzit mai multe verisiuni care spune ca 3 saptamine care o luna jumate....Mersi

70

Publicat la: 31 august 2011 ora: 18:09:47 de catre: cristina
buna ziua locuiesc in spania si am pasaportul expirat stie cineva daca il pot schimba aici si cam cat dureaza ca sa imi fac pasaportul.am nevoie de un raspuns urgent nu pot calatori in romania pt ca sunt insarcinata in 8 luni jumatate la nr de tel ale consulatului nu imi rasp nimeni si nu stiu und4e sa merg si ce sa fac. va multumesc

71

Publicat la: 31 august 2011 ora: 20:55:12 de catre: codruta29
cristina daca vrei sa vi in romania si ai pasaportul expirat poti veni cu buletinul, daca vrei sa vi cu pasaportul trebuie sa mergi la consulat sa iti dea o hartie cu care vi in tara

72

Publicat la: 7 septembrie 2011 ora: 12:57:16 de catre: sorina
sunt in grecia de doi ani jumate mia e expirat ci acum un an ce trebuie sa fac ca sa obtin alta ci am inteles ca trebuie sa merg la ambasada

73

Publicat la: 7 septembrie 2011 ora: 15:29:35 de catre: SUZANA
CA SA OBTII O CARTE DE IDENTITATE POTI ALEGE SA VII ACASA SI TI-O FACI REPEDE SAU LA AMBASADA UNDE DUREAZA CATEVA LUNI

74

Publicat la: 7 septembrie 2011 ora: 21:08:36 de catre: ana
sunt in grecia si sunt casatorita,cu sotul nu ma mai inteleg iar ca sa nu plec in romania mi-a luat toate actele si nu mai pot sa intru in posesia lor cum as putea sa plec?
ana

75

Publicat la: 7 septembrie 2011 ora: 21:32:18 de catre: marcu
declara ca tiau fost furate ca sa-ti faca altele

76

Publicat la: 7 septembrie 2011 ora: 23:39:00 de catre: Gogaie
Stii sa-noti? esti tare departe de Mangalia? Daca distanta ti se pare mare, exista ambasada din Atena.

77

Publicat la: 8 septembrie 2011 ora: 00:07:11 de catre: Adrian
Ana din grecia lasa-mi te rog un e-mail daca ai sau id-ul de messenger si voi face tot posibilul ca sa te ajut ca sa vii acasa si sa scapi de santajistul de sotul tau, deci astept.

78

Publicat la: 8 septembrie 2011 ora: 00:08:55 de catre: Adrian
e-mail ul meu este merchandiser_market@yahoo.com scrie-mi aici un e mail cu problemele pe care le ai in grecia si iti promit ca voi face tot posibilul ca sa ajungi acasa si fara acte. astept. ai incredere ca va fi bine.

79

Publicat la: 8 septembrie 2011 ora: 07:33:21 de catre: suzana
POTI SA-L DENUNTI PE EL LA POLITIE SAU DECLARI LA AMBASADA ACTE FURATE, NUMAI CA DUREAZA CAM MULT SI ESTI PASIBILA SI DE AMENDA

80

Publicat la: 9 septembrie 2011 ora: 17:26:48 de catre: pricope stelian catalin nascut 7 04 1988 tecuci
am nevoie urgent de cert de nast sunt in italia mi s au furat documentele cum il pot avea fara sa ma prezint la starea civila din tecuciimi este necesar urgent tradus legalizat si apostilat platesc la expediere tot ce e necesar va multumesc si ast raspuns urgent

81

Publicat la: 18 septembrie 2011 ora: 01:26:26 de catre: alexandra
Am 17 ani sunt in italia de 5 luni,tatal meu e in romania e divortat de mama,eu am venit in vizita la mama,acum mia expirat procura de 3 luni,pot sa ma intorc in tara in romania cu autocaru singura fara probleme,sau poate sa aibe si mama probleme ???va rog din suflet sa imi raspundeti

82

Publicat la: 19 septembrie 2011 ora: 14:07:27 de catre: saliscan olimpia
buna....am si eu o intrebare...locuiesc in austria pasaportul meu e expirat de ceva vreme...iar acum mi a expirat buletinul.. Cum fac ca sa mi schimb pasaportul in austria fara sa ma deplasez in tara?

83

Publicat la: 23 septembrie 2011 ora: 12:42:45 de catre: andreea
buna ziua, am si eu o intrebare, locuiesc in spania, imi expira buletinul peste 2 saptamani, am facut imputernicire ca sa mi l schimbe cineva in ramania pentru ca eu nu pot sa ma duc ca am un copil de 1 luna, numai ca eu nu mai am casa in romania,si persoana care o sa mi schimbe buletinul mi a zis ca o sa mi faca mutatie la ea acasa, a zis ca a fost la financiar si a intrebat si au zis ca sant 250 de euro, vreau sa stiu daca poate sa coste atat de mult, m au inselat prea mult pana acum si nu mai am incredere, le am trimis pana acum 400 de euro...si mi au zis ca au platit taxele la politie pentru buletin. am nevoie sa mi raspunda cineva urgent. multumesc

84

Publicat la: 28 septembrie 2011 ora: 16:11:55 de catre: oprea ioana
mi-a expirat buletinul si am depus actele de 10 zile lucratoare crezi k asi putea sa-l ridic?

85

Publicat la: 17 octombrie 2011 ora: 17:21:55 de catre: Ionescu Razvan
Buna ziua, As dori sa stiu ce taxe si unde le pot plati pentru a schimba cartea de identitate a sotiei. Ne-am casatorit de curand si trebuie sa isi schimbe actul de identitate. Multumesc anticipat!

86

Publicat la: 18 octombrie 2011 ora: 15:05:53 de catre: fane
Buna ziua,eu am permis de conducere spaniol categoria B ,care l-am obtinut acolo si vreau sa -al shimb cu cel romanesc ,antrebarea mea este :Cat dureaza ,ca eu astept de doua luni si jumatate si nu am primit nici un raspuns.

87

Publicat la: 27 octombrie 2011 ora: 14:48:23 de catre: Alina
buna ziua am 18 ani sunt in spania de 4 ani si mai expirat buletinu in septembrie ... si vreau sa merg in romania cemi trebuie ca sa pot pleca ... astept un raspuns ....va multumesc

88

Publicat la: 29 octombrie 2011 ora: 17:48:44 de catre: Denisa
Mi-am pierdut buletinul si mi-am facut unul nou.Dupa l-am pierdut si pe acela,dar l-am gasit pe cel vechi . Mai e valabil?

89

Publicat la: 29 octombrie 2011 ora: 22:19:49 de catre: Flo
Pai cum ai putut sa-ti faci unul nou fara sa-l declari nul pe primul? Daca l-ai declarat nul, cum sa mai fie valabil?

90

Publicat la: 2 noiembrie 2011 ora: 12:13:16 de catre: cristina
vreau sa plec afara (germania) si buletinu trebuie sa mil schimb in ianuarie ca fac atunci 18 ani si vreau sa mil schimb acuma si pana pe 20 luna asta sa il am si schimbat ce trebuie sa fac ajutatima va rog frumos

91

Publicat la: 8 noiembrie 2011 ora: 18:22:10 de catre: dospinescu
va multumesc

92

Publicat la: 21 noiembrie 2011 ora: 12:45:32 de catre: elena
buna tuturor,eu vroiam sa stiu cat e amenda din tara dak ma duc cu buletinu expirat?ast ras urgent.va multumesc.

93

Publicat la: 23 noiembrie 2011 ora: 16:35:26 de catre: stefan
sunt in cipru si mi a expirat c.i pot sa vin in romania cu ea, cu avionul

94

Publicat la: 26 noiembrie 2011 ora: 22:13:28 de catre: constantin
In ce conditii un cetatean roman cu domociliul in Franta poate sa obtina o carte de identitate romaneasca daca ar dori sa stea mai mult de 6 luni in tara ? daca poate cineva sa-mi raspunda multumesc cu anticipare.

95

Publicat la: 2 decembrie 2011 ora: 10:53:16 de catre: petro
Bunaziua,stau in germania si mi sa furat portofelu in care aveam actu de identitate,cartea de alegator,permisu si certificatu de nastere,cum sa fac ca sa nu merg eu intara sa mi le faca ambasada???

96

Publicat la: 4 decembrie 2011 ora: 18:20:43 de catre: elena
am sentinta de divort definitivà si irevocabilà si vreau sà-mi schimb buletinul pe numele de domnisoarà iar contractul de casa il are fostul sot si care nu vrea sa mi-l dea.cum se procedeaza in asemenea situatie?

97

Publicat la: 6 decembrie 2011 ora: 13:45:08 de catre: claudiu
buna tuturor .va rog sami spuneti ce este de facut pt a recupera actele.sau dak pot sami trimita altele noi din tara.

98

Publicat la: 7 decembrie 2011 ora: 10:58:45 de catre: daniela
acum cateva zile mi-am pierdut buletinul si permisul in italia,unde pot merge sau ce trebuie sa fac!sunt insarcinata in luna a noua si trebuie sa nasc,acte italiene nu am,astep un raspuns urgent!multumesc

99

Publicat la: 7 decembrie 2011 ora: 14:51:33 de catre: loredana
salut ! eu sunt in it. am buletinul si pasaportul scazute ce ar trebui sa fac ? cine ma poate ajuta ? multumesc

100

Publicat la: 11 decembrie 2011 ora: 20:12:49 de catre: Laura
Implinesc 18 ani in aprilie 2012, as vrea sa stiu cu cit timp inainte pot sa-mi preschimb buletinul.

101

Publicat la: 14 decembrie 2011 ora: 20:23:10 de catre: iuliana
buna-seara. o intrebare! am actele romanesti scazute(buletin si pasaport) sunt in talia si nu vreau sa ma intorc ca sa le refac.. am imputernicit pe o ruda sa le faca in locul meu dar i s-a spus ca nu este posibil.ca procura este valabila doar pentru retragerea actelor.puteti sa ma ajutati cu niste informatii??va multumesc

102

Publicat la: 20 decembrie 2011 ora: 05:13:11 de catre: adriana
Bună ziua, am o problemă, aş dori asistenţă. Eu locuiesc şi lucrez în Grecia de 7 ani. permisul de şedere greacă este valabil până în august 2012. Dar a expirat ID-ul românesc şi paşaportul meu. buletinul de identitate l-am pierdut... ce trebuie sa fac?

103

Publicat la: 24 decembrie 2011 ora: 11:30:57 de catre: Strainovic Rodica Elena
Sint casatorita de unsprazece ani in Serbia si vrem sa ne mutam la parintii mei in Romania avem certificate de casatorie rominesc si sirbesc ce acte ne trebuie pt buletinu sotului ,daca ne mutam in Romania

104

Publicat la: 2 ianuarie 2012 ora: 20:29:50 de catre: adrian huidumac
stau in italia de 4 ani....cu toata familia ...am o fata 19 ani si un baiat 16 ani ...sotia....42 ani eu 44..ani la toti ..a scazut termenul de valabitate ....pentru cartea de indentitate....vreau sa stiu ce trebuie sa fac ...???????????....noi avem domiciliu in romania in loc. barlad...jud. vaslui

105

Publicat la: 3 ianuarie 2012 ora: 14:11:28 de catre: bianca
datiu un sfat ce fac

106

Publicat la: 4 ianuarie 2012 ora: 22:07:07 de catre: MLT
PENTRU adrian huidumac CEA MAI EFICIENTA SOLUTIE ESTE SA VA INTOARCETI IN TARA CU TOTI MEMBRI FAMILIEI LA CARE SA EXPIRAT CARTEA DE IDENTITATE SI SA VA PREZENTATI LA SEVICIUL DE EVIDENTA POPULATIEI PENTRU INTOCMIREA UNEI NOI CARTI DE IDENTITATE...DACA OFITERUL DE LA GHISEU NU VA PRIMESTE ACTELE ATUNCI TREBUIE SA PLATITI PENTRU FIECARE MEMBRU AL FAMILIEI O AMENDA PENTU DEPASIREA TERMENULUI LIMITA DE 15 ZILE DE LA EXPIRARE CARE ESTE CUPRINSA INTRE 40-80 RON IN FUNCTIE DE GRAVITATEA SITUATIEI...ORICUM PENTRU FAMILIA TA AI NEVOIE DE UN BUGET PENTRU A REVENI IN TARA SI A TE INTOARCE PLUS CHELTUIELILE AFERENTE CARTILOR DE IDENTITATE SI AMENZI...MULT SUCCES SI SA NU-TI FIE TEAMA DE NIMIC.

107

Publicat la: 4 ianuarie 2012 ora: 22:14:56 de catre: MLT
CU 15 ZILE INAINTE DE TERMEN

108

Publicat la: 4 ianuarie 2012 ora: 22:17:17 de catre: MLT
VA TREBUI NEAPARAT SA VII PERSONAL SI SA PLATESTI SI O AMENDA INTRE 40-80 RON ALTA IESIRE NU AI.

109

Publicat la: 4 ianuarie 2012 ora: 22:20:35 de catre: MLT
NU AI SPECIFICAT CARE ACTE,DACA NUMAI C.I. ATUNCI ESTE SIMPLU IAR DACA SI CONTRACTUL DE CASA ATUNCI E MAI COMPLICAT

110

Publicat la: 4 ianuarie 2012 ora: 22:29:02 de catre: MLT
Eliberarea actului de identitate ca urmare a schimbarii domiciliului din strainatate in Romania Cetatenii romani cu domiciliul in strainatate care doresc sa-si schimbe domiciliul in Romania se prezinta la serviciul public comunitar de evidenta a persoanelor pe a carui raza teritoriala este situat imobilul unde isi stabilesc domiciliul, unde depun Cererea pentru eliberarea actului de identitate ca urmare a schimbarii domiciliului din strainatate in Romania, impreuna cu urmatoarele documente: - certificatul de nastere; - certificatul de casatorie, in cazul persoanelor casatorite sau al sotului supravietuitor; - hotararea de divort definitiva si irevocabila, dupa caz; - certificatul de deces al sotului/sotiei decedat/decedate, in cazul sotului supravietuitor; - certificatele de nastere ale copiilor cu varsta mai mica de 14 ani; - documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu, precum si, dupa caz, cel cu care se face dovada adresei de resedinta; - pasaportul romanesc valabil sau expirat ori certificatul constatator privind dobandirea cetateniei romane, emis de Ministerul Justitiei sau de misiunile diplomatice si oficiile consulare ale Romaniei din strainatate, original si copie; in situatia in care solicitantul nu poate face dovada cetateniei romane, i se elibereaza actul de identitate, numai dupa ce se atesta de catre Directia Generala de Pasapoarte, la cererea serviciului public comunitar de evidenta a persoanelor, faptul ca solicitantul este cetatean roman; - actul de identitate si/sau pasaportul, eliberate de autoritatile straine; - chitanta reprezentand contravaloarea cartii de identitate; - documentul cu care face dovada achitarii, in conditiile legii, a taxei extrajudiciare de timbru. - chitanta C.E.C. privind achitarea taxei pentru restabilire. Certificatele de stare civila prezentate de solicitant trebuie sa fie emise de oficiile de stare civila romane, iar pentru hotararile judecatoresti privind statutul civil al titularului, pronuntate in strainatate si investite cu formula executorie, se prezinta copii traduse si legalizate. Solicitantii a caror nastere sau casatorie nu a fost inregistrata in registrele de stare civila romane vor solicita transcrierea certificatelor de stare civila obtinute in strainatate, atat pentru ei, cat si pentru copiii minori. In situatia in care numai unul dintre parinti isi schimba domiciliul din strainatate in Romania, impreuna cu copiii minori, este necesar consimtamantul celuilalt parinte, dat in forma autentica la notarul public, sau copia hotararii judecatoresti prin care copiii au fost incredintati parintelui care isi schimba domiciliul in Romania, situatie in care se depune copie a hotararii judecatoresti ramase definitiva, irevocabila, investita cu formula executorie.

111

Publicat la: 5 ianuarie 2012 ora: 15:08:41 de catre: MLT
PENTRU TINE EXISTA EXECUTORUL JUDECATORESC COMFORM CODULUI DE PROCEDURA CIVILA SI SENTINTEI JUDECATORESTI

112

Publicat la: 5 ianuarie 2012 ora: 15:12:35 de catre: MLT
TREBUIE SA MERGI LA AMBASADA ROMANIEI DIN MILANO SAU ROMA SI SA-TI DEA O CARTE PROVIZORIE CU CARE POTI REVENI IN ROMANIA

113

Publicat la: 5 ianuarie 2012 ora: 15:20:36 de catre: MLT
CEL MAI BINE ESTE SA NASTI PE TERITORIUL ITALIEI SI COMFORM LEGISLATIEI ITALIENE TI SE VA ACORDA UN PERMIS DE SEDERE TEMPORAR IMPREUNA CU COPILUL LA CARE POTI BENEFICIA SI DE ANUMITE DREPTURI BANESTI DIN PARTEA STATULUI ITALIAN CU PRECIZAREA CA PINA CIND COPILUL NU IMLINESTE VIRSTA DE 1 UN AN NU POTI SA-L TRANSPORTI IN ROMANIA....EL INDIFERENT SE VA NASTE CU DREPT DE CETATENIE ITALIANA....AI GRIJA CE FACI SA NU PIERZI TOATE SANSELE TALE

114

Publicat la: 5 ianuarie 2012 ora: 15:27:45 de catre: MLT
AI FACUT CEA MAI MARE GRESEALA DE A CONVERTI UN PERMIS DE CONDUCERE ELIBERAT DIN SPANIA CU UNUL NOU DE ROMANIA IMI PARE RAU TREBUIA SA INTREBI PRIMA DATA

115

Publicat la: 5 ianuarie 2012 ora: 18:12:04 de catre: eMM.ro
Multumim.

116

Publicat la: 6 ianuarie 2012 ora: 18:26:37 de catre: mihaela
daca ma cunun cit trebuie sa astept pt permis si ce acte imi trebuie?????????????????

117

Publicat la: 7 ianuarie 2012 ora: 11:06:40 de catre: MLT
Acte necesare pentru eliberarea unui permis de conducere, cu nume schimbat, in urma casatoriei: -permis conducere (dovada) + copie; -fisa conducatorului dactilografiata; -viza medicala (sa nu aiba vechime mai mare de un an) + timbru fiscal; -act schimbare nume + copie (daca e cazul); -Dosar plic; -Chitanta C.E.C. reprezentand contravaloare permis; -Copie dupa buletin sau carte de identitate; timpul de asteptare poate varia in functie de documentele prezentate

118

Publicat la: 8 ianuarie 2012 ora: 07:17:06 de catre: elena ro
Am baiatu care ia expirat buletinu,noi in romania nu avem nimic ,nu avem casa nu avem paminturi stam in suedia.mai trebuie sai schimb buletinu?Va multumesc

119

Publicat la: 8 ianuarie 2012 ora: 19:38:32 de catre: MLT
Potrivit legii, orice persoană are un singur domiciliu (de identitte) şi poate avea mai multe reşedinţe. Cartea de identitate este documentul care certifică domiciliul unei persoane în România şi cetăţenia română, fiind un documet de călătorie valabil în comunitatea europeană (înlocuieşte paşaportul în UE). În condiţiile în care persoana îşi stabileşte domiciliul în străinătate, (care este înscris în paşaport la pagina 3), cartea de identitate nu se mai eliberează, persoana neputând avea două domicilii de identitate. Pentru atestarea domiciliului se eliberează paşapoartele de cetăţeni români cu domiciliul în străinătate, în care autorităţile române înscriu menţiunea de domiciliu în ţara respectivă. La obţinerea paşaportului, persoanele care au deţinut buletin de identitate au obligaţia de a preda acest document ambasadei sau consulatului la care au obţinut paşaportul. În ce condiţii poate fi obţinut din nou buletinul de identitate? Dacă un cetăţean român şi-a stabilit domiciliul în străinătate şi a obţinut un paşaport care are înscrisă menţiunea acestui domiciliu, înseamnă că în evidenţele autorităţilor române figurează ca cetăţean român stabilit în străinătate, care nu mai are dreptul să deţină buletin (carte) de identitate. Pentru a redobândi cartea de identitate este necesar să solicite restabilirea domiciliului în România. Restabilirea domiciliului în România atrage anularea paşaportului de cetăţean român cu domiciliul în străinătate şi eliberarea cărţii de identitate, care certifică existenţa domiciliului pe teritoriul României. Pentru obţinerea cărţii de identitate este necesar să dovedească existenţa domiciliului, cu documente relevante (act de proprietate, act de închiriere, act de luare în spaţiu etc.). Cererile de obţinere a cărţii de identitate se depun la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor pe raza căruia cetăţeanul are domiciliul sau reşedinţa. După obţinerea cărţii de identitate, având în vedere că paşaportul de cetăţean român cu domiciliul în străinătate a fost anulat, poate fi solicitată obţinerea unui paşaport individual de cetăţean român, cu menţionarea domiciliuliui în România.
CI

120

Publicat la: 11 ianuarie 2012 ora: 07:24:34 de catre: nae peteaca
NU M-AM LAMURIT DACA EXISTA POSIBILITATEA ELIBERARII CI LA URGENTA
CI

121

Publicat la: 11 ianuarie 2012 ora: 10:47:12 de catre: Diana
In momentul cand schimb buletinul la 18, mai sunt nevoiti sa vina unul dintre parinti sa dea semnatura? Multumesc anticipat!

122

Publicat la: 11 ianuarie 2012 ora: 20:12:19 de catre: MLT
C.I. LA URGENTA NU EXISTA....EL VA FI ELIBERAT INTRE 5 SI MAX 10 ZILE LUCRATOARE

123

Publicat la: 11 ianuarie 2012 ora: 20:20:12 de catre: MLT
DA... ESTE NECESARA PREZENTA DEOARECE CONTRACTUL DE CASA NU ESTE PE NUMELE TAU TU DOAR LOCUIESTI IN ACEL SPATIU SI NU ESTI PROPIETAR

124

Publicat la: 12 ianuarie 2012 ora: 16:57:47 de catre: ILIE ION
VA ROG DACA STIE CINEVA ; TREBUIE SA PLEC DIN TARA BULETINUL EXPIRA IN LUNA MAI,EU PLEC LA SFIRSITUL LUI IANUARIE POT SCHIMBA BULETINUL?VA MULTUMESC
CI

125

Publicat la: 13 ianuarie 2012 ora: 08:52:19 de catre: Diana
Multumesc!

126

Publicat la: 13 ianuarie 2012 ora: 12:29:43 de catre: Amalia
Buna ziua.Mi-ar putea spune cineva daca pentru am reinnoi buletinul imi trebuie certificatul de nastere nou sau se poate cu cel vechi? Certificatul de nastere nou cam cat dureaza sa-l expedieze si schimbarea buletinului?Cred ca inainte erau 21 zile, tot asa a ramas? Va intreb deoarece nu mai stau in tara de 9 ani. O ultima intrebare: Se poate reinnoi buletinul inainte sa expire?Daca da cu cat timp inainte? Multumesc anticipat celor care poate imi vor raspunde.

127

Publicat la: 18 ianuarie 2012 ora: 12:43:30 de catre: cata
buna.. vreau sa stiu si eu dak se poate face permisul cu pasaportu.. in loc de buletin...?? k mi-am pierdut toate actele si numai pasaportul mi-a mai ramas..

128

Publicat la: 18 ianuarie 2012 ora: 21:55:16 de catre: MLT
DA CATEGORIC

129

Publicat la: 18 ianuarie 2012 ora: 21:59:30 de catre: MLT
NU STIU LA CE TE REFERI CONF. CERTIF. NASTERE NOU SAU VECHI IN SCHIMB ITI POT RASPUNDE CA POTI SCHIMBA CI INAINTE DE EXPIRARE CU 15 ZILE

130

Publicat la: 18 ianuarie 2012 ora: 22:01:19 de catre: MLT
NU ABSOLUT

131

Publicat la: 20 ianuarie 2012 ora: 21:27:22 de catre: codruta29
se poate schimba mai rtepede cu 6 luni buletinul stie ca si eu mi-lam facut

132

Publicat la: 22 ianuarie 2012 ora: 23:11:33 de catre: Dana
Buna tuturor, sunt in Marea Britanie de aproape 5 ani, in luna mai pasaportul meu va expira dar pentru reinnoirea pasaportului prin consulatul Romaniei din Londra am nevoie de C.I. pe care am pierduto. Nu am absolut pe nimeni in tara nu am casa tatal meu a vandut casa inainte de a deceda. Nu stiu cum as putea sa i-mi fac alta carte de identitate va rog foarte mult daca puteti sa-mi dati orice informatie care poate fi de ajutor. Deja am luat legatura cu consulatul Romaniei din Londra care spune ca CI este esentiala in schimbarea pasaportului si ar trebui sa imputernicesc o persoana din Romania care cu procura trimisa de aici ar putea sa mearga sa i-mi faca CI, dar dupa cum am spus nu am pe nimeni in Romania :( Multumesc anticipat si va rog din suflet sa nu mai jigniti lumea cu comentarii rautacioase, unele persoane sunt lipsite de educatie si au in sange o rautate de nedescris. Daca nu aveti nimic de spus mai bine nu comentati.

133

Publicat la: 23 ianuarie 2012 ora: 00:31:40 de catre: diugu
mai dana, nu sint eu mare specialist in astea dar exista doua posibilitati sa le faci de acolo( timp si nervi) sau de acasa.oricum te va costa citeva sute de euro.eu zic sa urci in primul avion ieftin si sa vi acasa,daca expira si pasaportul e mai naspa.stai 15 zile la hotel ( asta e) iti faci c.i. apoi pasaportul ( exista taxe de urgenta) si ... zbor placut.

134

Publicat la: 23 ianuarie 2012 ora: 13:14:22 de catre: valentina
bun a ziua am pierdut certificatul de casatorie si as dori sa stiu ce ate si ce taxa se plateste pentru eliberareas altuia si daca stiti in cat timp se elibereaza mie imi tb urgent

135

Publicat la: 23 ianuarie 2012 ora: 19:44:19 de catre: MLT
RASPUNSUL CORECT L-AM DAT LA CRTL 119 SI E VALABIL SI PENTRU TINE

136

Publicat la: 27 ianuarie 2012 ora: 13:30:02 de catre: val
ma pot intoarce di marea britanie numa cu cartea de alegator?

137

Publicat la: 27 ianuarie 2012 ora: 22:01:43 de catre: MLT
NU... CARTEA DE ALEGATOR ESTE PENTRU VOTARE...NU PENTRU TRECEREA FRONTIERELOR

138

Publicat la: 27 ianuarie 2012 ora: 22:08:58 de catre: MLT
MESSENGER ...massmediacenters...SAU EMAIL...massmediacenters@yahoo.com

139

Publicat la: 30 ianuarie 2012 ora: 12:58:02 de catre: Nelu
As dori sa stiu ce patesc daca intarzii sa preschimb C.I. Este un termen acceptat de legislatie (dupa expirarea C.I.) in care poti depune actele fara sa ai probleme cu institutiile statului? In ce lege pot gasi aceste precizari? Va multumesc anticipat pentru raspuns.

140

Publicat la: 9 februarie 2012 ora: 11:54:01 de catre: tudor
as dori sa stiu cat ma costa toate taxele in romania pentru schimbarea buletinului expirat.va multumesc.

141

Publicat la: 9 februarie 2012 ora: 18:24:28 de catre: tanga
bla bla bla
:-

142

Publicat la: 15 februarie 2012 ora: 10:52:01 de catre: dddd
mi-am facut buletinul (cartea de identitate) in 2011 si am observat ca nu este scris numele parintilor, este legal buletinul ?

143

Publicat la: 16 februarie 2012 ora: 10:34:41 de catre: Strainovic Rodica
Buna ziua ma numesc Strainovic Rodica, fica mea implineste 14 ani in 15 Martie pot sai fac buletinu la inceputu lunii Aprilie cind ia vacanta pt ca locuim in Serbia, ieste vreo problema, sau se plateste amenda pt ca nu ajungem la vreme.Va multumesc.

144

Publicat la: 17 februarie 2012 ora: 21:32:06 de catre: Mary
sunt plecata din tara si imi expira cartea de identitate...as putea sa il fac la urgenta de vin in tara?...

145

Publicat la: 20 februarie 2012 ora: 03:22:59 de catre: geanina
trebuie sa imi schimb cartea de identitate daca m-am casatorit si nu mi-am schimbat numele?

146

Publicat la: 21 februarie 2012 ora: 15:08:52 de catre: ***
daca ti-ai schimbat adresa sau unele date trecute in buletin.

147

Publicat la: 21 februarie 2012 ora: 19:04:00 de catre: alina
cat ma costa un pasaport pe un an? va rog sa ma ajutati

148

Publicat la: 22 februarie 2012 ora: 16:52:14 de catre: ana
cat costa si dureaza eliberarea cartii de identitate la urgenta, multumesc

149

Publicat la: 26 februarie 2012 ora: 15:22:37 de catre: geo
Care este limita de timp cu care se poate anticipa renovarea C.I. (BULETINULUI).? MULTUMESC.

150

Publicat la: 27 februarie 2012 ora: 15:51:29 de catre: gica
sant in spania si am pierdut buletinul si permisul de conducere, poate cineva sa imi spuna, daca mil pot scoate in romania, facand imputernicire la o persoana din tara.multumesc.

151

Publicat la: 27 februarie 2012 ora: 15:58:18 de catre: renovator sef
mai bade gheo, da ce ai patzit, tzo crapat gletu' pa bolintin de vrei sa-l renovezi sau tzo pticat lambriurile?

152

Publicat la: 28 februarie 2012 ora: 14:19:03 de catre: Anonim
Buna ziua am si eu o problema am buletinu expirat!!! Din cauza ca am fost plecat in spania mai multi ani si acum as dori sa il renovez! exista vreo amenda pt ca am intarziat?

153

Publicat la: 28 februarie 2012 ora: 16:11:05 de catre: danyy
am 20 de ani si nu am avut acte niciodata ce tre sa fac ca sa mi pot face actele de identitate unde tre sa ma duc si cum sa fac??? stie cineva???

154

Publicat la: 1 martie 2012 ora: 19:48:29 de catre: dany
mama se afla in italia si i sa expirat buletinu ce ce taxe au cei de la consulat pentru o procura

155

Publicat la: 12 martie 2012 ora: 16:23:40 de catre: aly
buna stie cineva daca se face buletinu la urgenta maine ma duc sa fac pozele si peste 4 zile trbuie sa plec in italia multumesc ast sfaturi

156

Publicat la: 13 martie 2012 ora: 10:09:29 de catre: vasile
am o problema foarte mare, mi-am pierdut portofelul cu toate actele adica buletin, certificat de nastere, permis, carduri,.... si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac prima data?

157

Publicat la: 13 martie 2012 ora: 13:36:07 de catre: Strainovic Rodica Elena
Buna ziua ma numesc Strainovic Rodica, fica mea implineste 14 ani in 15 Martie pot sai fac buletinu la inceputu lunii Aprilie cind ia vacanta pt ca locuim in Serbia, ieste vreo problema, sau se plateste amenda pt ca nu ajungem la vreme.Va multumesc.

158

Publicat la: 31 martie 2012 ora: 12:47:26 de catre: Alin
Buna ziua. Am un prieten care vrea sa isi scoata buletinul mai repede, si ma intrebam, daca nu exista vreo "taxa de urgenta". Adica sa dai un ban in plus si sa iti scoata buletinul in maxim 2-3 zile. Multumesc.

159

Publicat la: 7 aprilie 2012 ora: 11:27:27 de catre: Ana-Maria
buna, toate actele miau luat foc, si asi vrea sa stiu cum pot reface macar buletinul, fac 18 ani in mai, si sunt in italia, asi vrea sa stiu daca este vreo posibilitate sal fac aici in italia pt ca nu am timp sa ma duc acum in romania, de exemplu nu am nici un act si nici fotocopii pt ca au ars toate,dar daca ma identific eu si le spun totul,data si anu nastri cenepeul, numele parintilor si asa mai departe, nu ma poate gasi ingistrata in romanra?se poate sau nu?sa le fak si asa?

160

Publicat la: 15 aprilie 2012 ora: 15:10:34 de catre: Catalin
Buna, acum o luna mi-a expirat buletinul, si vroiam sa stiu daca ma pot intorce in Romania( cu buletinul expirat) din Spania! Va multumesc!
ci

161

Publicat la: 6 mai 2012 ora: 00:27:35 de catre: adriana
Buna seara.buletinul meu expira in luna ianuarie asa ca am facut procura poze si tot ce era necesar ca sa il schimb ,insa la politie nu au vrut sa mi-l faca miau cerut certificat de casatorie.total ca am trimis certificatul de casatorie tradus si legalizat sunt casatorita in spania, si spre surpriza mea nici asa nu era bine dar buletinul intre timp a expirat.acum imi cer transcrierea certificatului de casatorie declaratii in nottar cum ca miam pastrat numele si alte acte pe care eu nu le mai pot face deoarece nu mai am acte in vigoare, valabile. ce as putea face in acest caz pt ca de la politie numi dau nici o solutie. multumesc din suflet

162

Publicat la: 7 mai 2012 ora: 19:58:50 de catre: raluca ivanescu
cat ma costa sa imi fac pasaportul si cat timp dureaza?

163

Publicat la: 8 mai 2012 ora: 12:42:24 de catre: ancu cosmin
buna ziua as avea si eu o intrebare. daca mia fost furat buletinu, si eu stau in prahova, dar mam stabilit in brasov. ce trebuie sa fac sa-mi fac alt buletin cu adresa pe brasov mentionez ca buletinul cel vechi era pe prahova. va rog sami raspundeti nu pot sa ma angajez.va multumesc anticipat.

164

Publicat la: 17 mai 2012 ora: 00:17:02 de catre: larisa neagu
buna seara, vreau sa plec in vacanza in romania cu copiii dar au expirat de pe pasaportul meu si al sotului. pot sa ma duc cu ei acasa fara foaie de calatorie ca sa le fac pasaport?sant nascuti in italia

165

Publicat la: 23 mai 2012 ora: 13:12:02 de catre: bianca
mi`am pierdut certificatul de nastere........cum imi fac buletinul? am facut deja 18 ani. multumesc

166

Publicat la: 24 mai 2012 ora: 02:40:19 de catre: karmen
Buna, va rog sa ma informati, eu sunt casatorita din 94, in Serbia si in 28 iunie mi expira buletinul si ce trebuie sa fac? eu pot prelungi buletinul daca in Pasaport la pag. 3 scrie ca am domiciliv u Seerbia?multumesc .

167

Publicat la: 18 iunie 2012 ora: 14:17:08 de catre: cezara v.
sunt in franta de 5 ani, pe 15 feb. 2012 mi se expira cartea de identitate.cum pot preschimba cartea de identitate fara sa ma deplasez in tara?

168

Publicat la: 18 iunie 2012 ora: 20:59:14 de catre: ilona
Buna, sunt in spania si mia expirat buletinul cand am facut 18 ani, si pasaportul cred ca este anulat pentru ca am gresit CNP-ul, dar expira in 2013. Am incercat sa il fac aici in spania dar nu sa putut. si miau zis ca trebuie sa vin in romania. Intrebareaa mea este daca se poate face buletinul la urgenta si cat timp intarzie? sar putea face buletinul si pasaportul in acelai timp? iar pasaportul la urgenta cat intarzie?pentru a renovarea buletinului, este nevoie sa merga mama cu mine daca am 18? raspundetimi cat mai repede. multumesc mult.

169

Publicat la: 18 iunie 2012 ora: 21:16:55 de catre: codruta29
daca ai domiciliul in proprietatea parintilor tai trebuie sa mearga cu tine sa semneze ca este de acord sa stai la ea, sotului meu cu urgenta in 2 zile i la dat aici in baia mare, iar pt pasaport stiu ca trebuie sa prezinti buletinul sper sa reusesti

170

Publicat la: 19 iunie 2012 ora: 00:24:36 de catre: ovi
daca esti asa de prost incit sa scri aiurea, mai bine dute dracu de (...)(moderat), si iti vezi de p...la.....aici vb oameni seriosi, si care au o intrebare de pus...o nelamurire, si voi, de ce lasati toate (...) sa scrie?... cenzurati prostii..astia nu au drept la replica, sa stiti...

171

Publicat la: 19 iunie 2012 ora: 02:16:49 de catre: ilona
Buna, sunt in spania si mia expirat buletinul cand am facut 18 ani, si pasaportul cred ca este anulat pentru ca am gresit CNP-ul, dar expira in 2013. Am incercat sa il fac aici in spania dar nu sa putut. si miau zis ca trebuie sa vin in romania.Intrebareaa mea este daca se poate face buletinul la urgenta si cat timp intarzie? sar putea face buletinul si pasaportul in acelai timp? iar pasaportul la urgenta cat intarzie?pentru a renovarea buletinului, este nevoie sa merga mama cu mine daca am 18? raspundetimi cat mai repede. multumesc mult.

172

Publicat la: 19 iunie 2012 ora: 10:11:02 de catre: baimarean
Nu se poate face cartea de identitate (buletinul) in regim de urgenta. Obtinerea cartii de identitate dureaza cam 3 saptamani, cel putin la Baia Mare. Pasaportul se poate face in regim de urgenta (48h) dar cred ca nu vei putea face pasaportul fara carte de identitate valabila.

173

Publicat la: 19 iunie 2012 ora: 10:14:01 de catre: baimarean
Nu cred ca poti schimba cartea de identitate la consulat. In schimb ai putea obtine un titlu de calatorie pentru a te putea intoarce in Romania. Cel mai bine suna la consulatul Romaniei de la Paris, pentru mai multe informatii. Numarul de telefon este 01.47.05.29.66

174

Publicat la: 8 iulie 2012 ora: 17:22:16 de catre: Naghi Andrea
Buna am 18 ani si vreau sa plec din Tara urgent si mia expirat Buletinul si mam observat la timp eu trebuie sa plec saptamana viitoare joi il pot face la Regim de Urgenta ar fii Foarte Important pentru ca fratemeu e Bolnav va Multumesc va Rog sami raspundeti daca as putea sa rezolv sunt din Carei Judetul Satu Mare

175

Publicat la: 15 iulie 2012 ora: 21:52:47 de catre: ELENA
Am permisul de conducere auto expirat de un an, lucrez in Milano, ce acte trebuie sa duc la consulatu din milano multumesc

176

Publicat la: 22 iulie 2012 ora: 19:26:17 de catre: ursache sanda
mam casatorit si trebuie sa schimb actul de identitati sunt in italia si ma intorc in tara pe 5 aug. am timp la dispozitie 7 zile se poate face la urgenta multumesc

177

Publicat la: 27 august 2012 ora: 13:26:14 de catre: Andrei
Se poate face cu certificatul de nastere buletin in italia? L-am pierdut si era si expirat...

178

Publicat la: 29 august 2012 ora: 16:17:25 de catre: Adrian
Buna ziua. Pe 12 sep fac 18 ani si imi expira buletinul dar nu il mai gasesc. Daca imi fac un buletin nou cat o sa fie valabil ? ( pentru ca o sa fie gata inainte de 12 sep cand imi expira celalalt ) Multumesc

179

Publicat la: 29 septembrie 2012 ora: 16:14:39 de catre: Sergiu
În cît timp pot să am buletin nou? Dar cu urgenza? Şi taxe?? Mulťumesc frumos anticipat...

180

Publicat la: 2 octombrie 2012 ora: 21:00:37 de catre: florentina
buna ziua, eu am divortat si mi sa zis ca in 30 de zile imi scade buletinu pt ca mam trecut pe numele de domnisoara si sint plecata in it asi vrea sa stiu asi putea sa mi fac aici buletinu sa ma duc la consulatu de milano sau trebuie sa ma intorc in tara si ce acte mi ar trebui va multumesc

181

Publicat la: 2 octombrie 2012 ora: 21:22:27 de catre: Gogaie
Mai nou exista divort la gradinita? Ca dupa halul in care scrii, clar ca n-ai vazut scoala, nici macar in poze...

182

Publicat la: 2 octombrie 2012 ora: 21:29:36 de catre: re Gogaie
Bravo Gogaie...la ce bun ca tu stii scrie, daca Base te-a prostit in halul acesta?..pupatul la Base duce la adictie..

183

Publicat la: 23 octombrie 2012 ora: 00:17:25 de catre: kristina
sint in grecia. am buletin expirat. nu pot sa vin in tara, ce pot sa fac sa-l schimb?
??

184

Publicat la: 16 decembrie 2012 ora: 16:17:07 de catre: Bianka
Buna... Asi vrea si eu o informatie. St in it de la 13 ani. Am plecat cu parintii ... Parintii au decedat iar akuma abea am facut 18 ani . Va trebui sa plec in romania pe 19, 20 iar pe 28 sa ma intorc in it. Cat timp imi va lua sa fac buletinul la urgenta ??? Avand in vedere ca e craciunul ....:((

185

Publicat la: 17 decembrie 2012 ora: 22:17:12 de catre: harapu
cine ma poate ajuta cu o informatie. cit costa taxa pentru un buletin facut la urgenta. va multumesc anticipat

186

Publicat la: 18 decembrie 2012 ora: 14:14:33 de catre: harap alb
depinde de boala de care suferi, in cazul tau musai internare asa ca taxa dubla ca pe autostrada. sa cresti mare.

187

Publicat la: 21 ianuarie 2013 ora: 13:55:13 de catre: peghe
sal. lucrez in norvegia ca sofer si as vrea sa stiu daca ma poate ajuta cineva..mi-am pierdut permisul de conducere si vreau sa stiu daca pot sa conduc macar vreo luna fara permis.. Petru_g_vs@yahoo.com

188

Publicat la: 22 ianuarie 2013 ora: 09:10:57 de catre: ana
Linistit. Nu ti-ai pierdut dreptul de a conduce ci un ,plastic' care prezenta acest drept in fata unui eventual control. Daca un chirurg isi pierde Diploma de Licenta, crezi ca i se suspenda dreptul de a opera?. Isi face meseria si pentru reconstituire diplomei, isi face un duplicat. Acum pot sa fie si exceptii, prevazute de lege, obligativitatea unei vizite medicale, dar si in cazul asta, pierderea dreptului de a conduce, vine de la o solicitare a unei institutii medicale catre autoritati, in cazul tau, nu e cazul.

189

Publicat la: 26 ianuarie 2013 ora: 00:29:34 de catre: avram macrisan
au trecut baiatul meu de 14 ani si nu a avut bani sa-i fac buletinul .are 15 ani acuma. trebuie sa platesc vreo amenda ?Va multumesc.

190

Publicat la: 1 februarie 2013 ora: 19:58:29 de catre: elena
buletinul meu scade pe 30 aprilie 2013 poate fi eliberat in tara in termen de 3 zile tinind cont ca 1-2 mai nu se lucreaza, multumesc mult pt. raspuns

191

Publicat la: 1 februarie 2013 ora: 20:06:34 de catre: elena
buna ce acte trebuie cind scade buletinul multumesc

192

Publicat la: 6 februarie 2013 ora: 14:19:49 de catre: stefan
nu se elibereaza in maxim 10 zile

193

Publicat la: 13 martie 2013 ora: 02:42:33 de catre: Vasilescu
Va rog sa imi spuneti daca este posibil sa intru in romania cu avionul avand la mine numai foaie consulara, avand in vedere ca pasaportul si buletinul sunt expirate. Multumesc.

194

Publicat la: 18 aprilie 2013 ora: 20:35:02 de catre: valentina
exista taxa de uragenta pt buletine?

195

Publicat la: 9 mai 2013 ora: 16:03:34 de catre: lucica
mi sa expirat cartea de identitate eu lucrez in zona NAPOLI, trebuie sa vin la ROMA sa mi-se elibereze o alta carte de identitate sau unul provizoriul? IN cit timp se elibereaza buletinul si ce acte imi trebuie.,si cit ma costa

196

Publicat la: 21 august 2013 ora: 04:08:10 de catre: anna
Bună ziua, Ești în nevoie de împrumut? puteți obține probleme de rezolvat atunci când fugi de el. Am doamna, Anna. Din România, săptămâna trecută luni, Am fost în căutarea pentru împrumut pentru a plăti facturile, așa m-am lua în mână de diferite escrocherii și am fost escrocherii de creditor diferit, dacă nu pentru doamna, Sadaih care este prietenul meu bun ma prezint domnului Pack Mrecy (CEO) Mercy împrumut companiei, și el ma ajute cu un împrumut de 200.000 dolari fără stres. Deci, oamenii mei buni din România, îl puteți contacta prin e-mail: packmoreloancompany@gmail.com Și nu uitați să-i spuneți el, care te introduce in compania lui

197

Publicat la: 23 septembrie 2013 ora: 23:26:23 de catre: maria
va rog sa ma informeze cineva care are informatii de acest gen de document va multumesc

198

Publicat la: 7 octombrie 2013 ora: 16:37:53 de catre: pici
sau cat timp pot intarzia cu facereabuletinului?

199

Publicat la: 21 octombrie 2013 ora: 09:05:07 de catre: alex
Ai nevoie de un împrumut de urgență de a plăti pentru factura? . aici este o șansă ofera credit pentru cei care sunt gata să aplice și să prezinte noastră condiție, așa că, dacă sunteți interesat de un împrumut pentru compania noastră, atunci Trebuie să ne trimiteți un email acum ...... E-mail: am.credito@blumail.org mulțumiri

200

Publicat la: 29 octombrie 2013 ora: 05:48:38 de catre: Anna
Bună ziua, Ești în nevoie de împrumut? puteți obține probleme de rezolvat atunci când fugi de el. Am doamna, Anna. Din România, săptămâna trecută luni,Am fost în căutarea pentru împrumut pentru a plăti facturile, așa m-am lua în mână de diferite escrocherii și am fost escrocherii de creditor diferit, dacă nu pentru doamna, Sadaih care este prietenul meu bun ma prezint la dna Maria Lisa (CEO) Maria Lisa Creditul pentru locuință, și el ma ajute cu un împrumut de 400.000 dolari fără stres. Deci, oamenii mei buni din România, îl puteți contacta prin e-mail: mrsmarylisaloanhome@gmail.com Și nu uitați să-i spuneți el, care te introduce in compania lui

201

Publicat la: 29 octombrie 2013 ora: 10:21:48 de catre: Gogaie
Daca tot publicati spam-uri, poate ni le si traduceti corect.

202

Publicat la: 19 noiembrie 2013 ora: 12:26:13 de catre: roman loredana
va rog frumos sa-mi lasati un mesaj daca pot face buletinul la deva in decurs de o saptamana in luna decembrie atat am la dispozitie sau daca pot sal fac in regim de urgenta cum se fac si pasapoartele .va rog mult. eu sunt din lupeni jud hd.

203

Publicat la: 24 noiembrie 2013 ora: 11:07:36 de catre: buletin inainte
As dori sa aflu urgent daca pot sami scot buletinu acum inainte cu o luna inainte da fac 18ani imu trebuie sa plec in starinatate vreau raspuns urgent va implor

204

Publicat la: 26 noiembrie 2013 ora: 15:22:32 de catre: Bianca
Mia expirat buletinu din Februarie 2013 si e pe cale sa ami expire si pasaportu Ce as pute sa fac ca sa ami schimb si eu buletinu de aicea din Londra si cum va rog

205

Publicat la: 26 noiembrie 2013 ora: 16:27:38 de catre: patrocle bad boy
In primul rand ar trebui sa-ti schimbi pasaportul. Incearca sa obtii pe el un abecedar.

206

Publicat la: 6 decembrie 2013 ora: 10:10:14 de catre: andrea
Furnizare de credit între privat. Aveți nevoie de credit între persoane în 72 de ore, cu 3% dobândă să se confrunte cu problemele tale financiare? Contactati-ne prin e-mail

207

Publicat la: 11 decembrie 2013 ora: 10:38:36 de catre: Andrei
salut,nu stiti daca se poate schimba buletinul intre sarbatorile de Craciun de urgenta?astept raspunsuri,multumec

208

Publicat la: 11 decembrie 2013 ora: 13:31:12 de catre: Gogaie
Dar cand sunt "sarbatorile de Craciun de urgenta"? Cate sunt, de vrei "intre"?

209

Publicat la: 13 decembrie 2013 ora: 04:12:59 de catre: Georgiana
Am nevoie de ajutorul vostru,daca se poate.eu sunt in grecia si urma ca mama sa vina de sarbatori la mine,intr-o saptamana.numai ca ieri in piata i s-a furat portofelul cu buletinul.nu are pasaport.stiti cat ar dura sa-l scoata ?si daca taxa este mai mare?( am citit mai sus intre 72-100). Va multumsc

210

Publicat la: 19 decembrie 2013 ora: 02:14:59 de catre: Mr Maurice
Esti nevoie de un împrumut de urgență? Ai nevoie de nici un fel de împrumut pentru a porni o afacere? Ai nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o casă sau o mașină? Sau aveți nevoie de un împrumut pentru a plăti facturile sau pentru a avea grijă de sine dumneavoastră? Dacă da, ne e-mail azi la mauricefinance@hotmail.com și de a lua dvs. de împrumut .. E-mail: mauricefinance@hotmail.com Salutari

211

Publicat la: 24 decembrie 2013 ora: 02:45:15 de catre: fred
Bună ziua, Numele meu este domnul Fred Peterson, eu sunt proprietarul de Fred Peterson oferta împrumut lume împrumuturi la o rată a dobânzii de 3%. dacă într-adevăr. Datele dvs. este în siguranță cu noi, deci nu este nimic să vă faceți griji. Și, de asemenea, dau tot felul de credite care sunteți în căutarea pentru, deci tot ce trebuie să facem acum este să se aplice și împrumut rapid astăzi. Daca sunteti interesati, va rog sa ma contactati prin intermediul meu fredpetersonworldloan@yahoo.com adresa de e-mail. Salutari Dl Fred.

212

Publicat la: 24 decembrie 2013 ora: 10:05:43 de catre: carcotas
Mai fred , vino sa te faci parlamentar in Maramures , ca teapa ce ne-o dai ar fi la fel .Prosti gasesti destui , deci nu-ti face griji .Stiu doi care o sa te si urmeze : Stelian si Beuca . Pe ei sa-i iei de consilieri .Cand o sa fugi cu banii prostilor vor zice ca Base e de vina.

213

Publicat la: 12 ianuarie 2014 ora: 14:19:03 de catre: deiu
bai romani incuiati

214

Publicat la: 13 ianuarie 2014 ora: 00:52:26 de catre: Viorel
de curand am pierdut buletinul care ar fi expirat in mai 2015. Acum 9 ani am fost luat in spatiu de o persoana pe care am dorit sa o iau de sotie. ulterior nu s-a mai pus problema casatoriei desi am locuit multa vreme impreuna..Acum nu mai este de acord sa mai dea declaratie de continuitate a domiciliului la adresa ei. In aceste conditii, mi se poate elibera noul buletin tot pe adresa rudei in ideea ca buletinul vechi avea valabilitate 10 ani?.....declaratia data acum 9 ani nu mai este valabila?

215

Publicat la: 13 ianuarie 2014 ora: 17:45:45 de catre: Viorel
**pe aceeasi adresa, nu pe adresa rudei. (o consider ca o ruda, chiar daca nu mai doreste casatorie)

216

Publicat la: 13 ianuarie 2014 ora: 18:44:03 de catre: Raul
ai grija viorele ca politia din spatiu te poate amenda pt minciuni,cat timp ai stat in spatiu cum ai respirat :))) prin tuburi cu spray? :)))) si cum ai aterizat in siguranta din spatiu incat sa mai poti si scrie =)))) daca a decedat declaratia a decedat si dreptul tau de a locui in spatiu,in special la km983 pe langa autostrada Soarelui =)))))

217

Publicat la: 21 ianuarie 2014 ora: 12:33:58 de catre: ANDRA
AM NEVOIE DE AJUTOR VREU SAMI FAC BULETINUL MI LAM PIERDUT SI VREAU SAL FAC LA URGENTA CAT COSTA SI CAT TIMP DUREAZA LA URGENTA?

218

Publicat la: 23 ianuarie 2014 ora: 16:09:31 de catre: florina
in cat timp pot elibera buletinu

219

Publicat la: 23 ianuarie 2014 ora: 16:13:33 de catre: florina
sunt florina din comuna dumitresti jud vrancea rog mult sami spuneti si mie in cat timp pot elibera buletinu

220

Publicat la: 4 februarie 2014 ora: 20:41:53 de catre: Silviu
Buna ziua, dacă ma poate ajuta cineva sâni spună si mie dacă pot sa îmi schimb buletinul expirat in uk Londra ??

221

Publicat la: 4 februarie 2014 ora: 22:18:05 de catre: mitzu
Ai cui sani?

222

Publicat la: 9 februarie 2014 ora: 20:35:59 de catre: oana
Ciao.sunt Oana.am si io o intrebare.am buletinul expirat de 2ani si pasaportul de 1an.e posibil sa le schimb in italia la ambasada fara a ma duce in Romania. ?stau in italia de 7ani am residenta aici,si nu mai am locuinta in tara...e poate face ceva?consulatul mia dat o foaie un permis sa pot merge i Romania.dar as vrea sa stiu ceva nou,legi noi care ne permite sa nu facem atatea viagii.multumesc.si astept si io raspuns.
re

223

Publicat la: 9 februarie 2014 ora: 21:35:36 de catre: eu
Extraordinar cati analfabeti !

224

Publicat la: 12 februarie 2014 ora: 18:17:48 de catre: Law
Ai nevoie de un împrumut, sunt cu care se confruntă cu dificultăți financiare sau aveți nevoie de un împrumut pentru a extinde afacerea dumneavoastră și au reușit sau respinse în obținerea unui împrumut de la bancă? nu mai face griji ca JH Legea finanțelor LTD este locul potrivit pentru tine pentru a obține o ofertă de împrumut, (cu peste 11 ani de experienta) este o instituție de creditare privat, care oferă de afaceri sau de servicii financiare personale cu o flexibilitate, pe care banca ta de zi cu zi, nu poate oferi. Ne angajăm în credite pe termen scurt și pe termen lung și a noastră valoarea principalului creditului variază de la 3.000 dolari la 10 milioane dolari USD pentru primele noastre cronometre care, desigur, depinde de scopul de a împrumutului. Și durata noastră de împrumut variază de la 1-20 ani, cu o rată a dobânzii de 3%. Daca sunteti interesati sa ne contactati acum prin: jhlawfinance@gmail.com
bi

225

Publicat la: 13 februarie 2014 ora: 20:07:51 de catre: gabriela
buna seara....sunt in italia si azi dim mi s.a furat portofelul cu toate actele...romanesti si italiene....mi.a ramas acasa doar pasaportul.....intrebarea mea este daca stie cineva daca pot pleca in romania doar cu pasaportul fara buletinu de identitate...as vrea sa le fac eu personal acasa ca vad ce preturi are ambasada si mai bine cumpar bilet de avion cu banii aia....multumesc

226

Publicat la: 21 februarie 2014 ora: 23:17:00 de catre: maria
buna seara! sunt cetatean roman divortata in spania si as vrea sa-mi schimb buletinul cu numele anterior dar in setntinta de divort nu specifica acest lucru iar certificatul de nastere il am pierdut . va rog daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii referitoare la actetele de care am nevoie. va multumesc.
ci

227

Publicat la: 26 februarie 2014 ora: 01:29:01 de catre: aliass1480
as dorii si eu o carte de identitate pentru cineva din italia puteti sa imi spuneti si mie de ce acte as avea nevoie si pretul

228

Publicat la: 27 februarie 2014 ora: 12:04:11 de catre: krutschcornelia
sotul meu lucreaza in strainatate si va rog sa-mi spuneti daca iti spaote schimba bi cu 2-3 luni mai repede va multumesc

229

Publicat la: 27 februarie 2014 ora: 16:09:44 de catre: monica
Buna ziua , As dori sa stiu daca la consulatul de la Milano pot face buletinul ,il am scazut de anul trecut si nu pot merge acasa deoarece am copilul mic.v-as ruga daca imi puteti raspunde.multumesc

230

Publicat la: 28 februarie 2014 ora: 19:02:20 de catre: 我洗驴在意大利
Halucinant... De ce voi astia toti de aici cu nu nelamuriri, va complicati viata punandu-va intrebarile pe un forum unde poate raspunde oricine in 2 peri sau total eronat, in loc sa contactati persoanele/ site-urile responsabile cu asa ceva? Asta e divertisment, nu sursa de informatie! De fapt, abia stiti sa scrieti, de ce ma mai mir...

231

Publicat la: 2 martie 2014 ora: 00:10:03 de catre: credit home
Alo Acest lucru este de a informa publicul larg pe care suntem în prezent oferirea de împrumut la o rată scăzută a dobânzii de 2%. Daca sunteti interesati in a aplica pentru un credit, Pentru mai multe detalii contactati-ne acum prin e-mail: am.credito @ blumail.org VĂ MULȚUMESC

232

Publicat la: 2 martie 2014 ora: 20:51:30 de catre: Mar
Si ambasada din spania e un rahat!!! Niste romi mi-au furat poseta in care aveamsi buletinul, 70 de euro pentru o hartie de calatorie care e valabila 30 de zile doar dus, eu merg in tara si stau numai o saptamana :((( nu sunt buni de nimic!!!

233

Publicat la: 2 martie 2014 ora: 20:52:21 de catre: Mar
Ambasada romaniei in spania pardon

234

Publicat la: 15 martie 2014 ora: 03:51:28 de catre: mr luther
dacă aveți nevoie de un împrumut pentru a achita facturile, soluționa datoriile, pentru a finaliza studiile, cumpara o masina, să construiască o casă sau de a realiza ceva în viață doar sa ne contactati acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com astfel încât să vă putem ajuta în regulă ceea ce privește

235

Publicat la: 20 martie 2014 ora: 19:19:07 de catre: SUZANA BUD
Am nepotul care a implinit 14 ani , locuieste in Italia, dar din motive de boala al unuia din parinti anul acesta nu poate veni in Romania. Cum se poate rezolva situatia si eventual ce risca. mentionez ca are buletin si in Italia dar nu cel definitiv. Va rog mult daca ma puteti ajuta cu o informatie clara. Va multumesc f. mult

236

Publicat la: 24 martie 2014 ora: 15:01:21 de catre: ANCA
Buna ziua am o problema si eu,stau in strainatate de 8 ani si mi sa expirat buletinul de identitate in anul trecut noiembrie 25,fiindca sunt gravida nu am putut sa maduc acasa inca vreau sa stiu daca luna viitoare maduc acasa primesc ceva amenda?sau neaparat trebuie sa maduc acasa sa-mi fac nu se poate cumva rezolva din straiatate?

237

Publicat la: 27 aprilie 2014 ora: 16:22:38 de catre: ady
trebuie sa merg cu copilul inainte sa faca 14 ani sau in ziua in care implineste virsta?

238

Publicat la: 28 aprilie 2014 ora: 00:22:20 de catre: neşe
buna tuturor buletinul meu este expirat de 2 ani ..şi pentru ca ma aflu ın afara tari nu mi l-am putut schimba.Ma intereseza daca se poate face la urgenta pentru ca nu aş avea mult timp la dispozitie sa raman ın romania :( .şi mai exista o problema : casa unde eram domiciliata sa vındut :( .poate sa ımi spuna cineva cam ce aş avea de facut ? va multumesc

239

Publicat la: 3 mai 2014 ora: 06:48:15 de catre: MIHAELA
BUNA ZIUA,,LUCREZ DE MULTI ANI IN ITALIA SI PENTRU MOTIVE FAMILIARE NU POT SA MA DUC IN TARA SI AM BULETINUL EXPIRAT,POT SAL REINNOIESC AICI IN ITALIA,,,DACA DA,,UNDE TREBUIE SA MA DUC SI CAT COSTA?MULTUMESC

240

Publicat la: 5 mai 2014 ora: 11:50:56 de catre: cristina
sunt casatorita cu un strain am pasaport cu domiciliu in strainitate nu am buletin vreau sa mi fac buletin si alt pasaport cu schimbarea de domiciliu in romania ce acte sunt necesare

241

Publicat la: 5 mai 2014 ora: 20:08:53 de catre: Gigi
come si dice qui a voi su l'internet "evidenta populatiei" pentru aflare detalii del buletino ? http://www.evpmm.ro

242

Publicat la: 15 mai 2014 ora: 06:42:25 de catre: mr luther
dacă aveți probleme financiare, nu vă faceți griji nici mai veni înapoi la centrul de ajutor de împrumut, am ajutat mulți cetățeni din diferite continent cu serviciile noastre de împrumut, pentru a primi înapoi la noi și de a obține o oportunitate de, contactati-ne acum prin e-mail ca johnlutherloanfirm1@outlook.com ceea ce privește

243

Publicat la: 15 mai 2014 ora: 12:57:38 de catre: larisa
Buna ,fac 14 ani in iulie si am nevoie de buletin luna vitoare pentru ca plec din tara pot sa imi fac buletinul mai repede cu o luna?

244

Publicat la: 27 mai 2014 ora: 12:51:54 de catre: veronica
buna ziua ma puteti ajuta sami fac buletin fara adeverinta de nastere si copiea ei si alei buletinului si cit osa ma coste

245

Publicat la: 31 mai 2014 ora: 23:33:57 de catre: alin
buna ziua as vre sa stiu daca pot sa fac buletinu in italia la ambasata fara sa ma duc in romania (este primul buletin care al fac). alinafloarei40@yahoo.it multumim mult

246

Publicat la: 2 iunie 2014 ora: 16:25:31 de catre: otrava
cum se schimba certificatul de nastere tip vechi in uno tip nou la bacau fara deplasara in romania sint in torino ,it.va multumesc .anticipat,

247

Publicat la: 7 iunie 2014 ora: 12:17:15 de catre: ionela
buna ziua asi avea si eu o antrebare ma poate ajuta cineva miam bagat actele pt schinbarea buletinului ca expira si mia zis ca e gata an 30 de zile eu trebuie sa plec an strainatate urgent ce pot face sal ridic mai repede am deja o saptamana de cand am depus actele multumesc

248

Publicat la: 7 iunie 2014 ora: 20:40:22 de catre: Transportator
Pentru inceput contacteaza o profesoara de romana,dupa multe ore,cere azil politic in India.

249

Publicat la: 27 iunie 2014 ora: 10:30:30 de catre: gyorfy ana
buna ziua vreau si eu sa aflu un ras la intrebare mea de loc sint din mures si acuma locuiesc in bacau buletinu mea exspirat si am mare nevoie de ial si nam mutatie in bacau pot sal fac aici la bacau vreau un ras urgent daca se poate va multumesc

250

Publicat la: 27 iunie 2014 ora: 12:26:36 de catre: gigi marthon levi
ras urgent: da pientru buletinu excspirat sal facietei puteti in bacau fara mutatie miergeti pe calea marasesti nr 21c intersectie cu strada narciselor (in spate la bieserica sfmare mucenic dimitirie) orar 06 - 08 primire de acte ii gata in 2 zile

251

Publicat la: 28 iunie 2014 ora: 12:29:59 de catre: Andrei alex
vreu sa fac buletinul in darmanesti bacau sum pot sa fac eu sunt din mures?? pot sa al fac fara mutatie?

252

Publicat la: 28 iunie 2014 ora: 19:36:19 de catre: alexandru viorica
Astept raspuns la antrebare cat ma costa sa fac un buletin furat si ce acte trebuie

253

Publicat la: 6 iulie 2014 ora: 01:43:40 de catre: Cocolyno
buna ziua am o intrebare,sunt in spania si imi expira buletiul,cum as putea sa il fac aici fara sa mai merg in romania si ce acte mi-ar trebui??? ve multumesc

254

Publicat la: 7 iulie 2014 ora: 19:29:15 de catre: Andrei alex
ca sa faci scoala de soferii in romania trebuie sa ai 10 clase sau nu conteaza scoala :D

255

Publicat la: 8 iulie 2014 ora: 11:44:06 de catre: este o urgenta va rog
Daca ma poate ajuta cineva am depus ieri toate actele c i mai am 4 zile si plec din tara cum trebuie sa fac unde trebuie sa merg sal scot mai devreme

256

Publicat la: 8 iulie 2014 ora: 17:59:37 de catre: Coni
offf as vrea si eu sami fac buletin de identitate romanesc, dar nu am domiciliu, ma poate ajuta cineva canaplea@gmail.com

257

Publicat la: 14 iulie 2014 ora: 20:47:13 de catre: nico
Buna seara as vrea sa ma informeze si pe mine cineva cat mar costa sami schimb cartea de identitate la urgenta si in cat timp dureaza

258

Publicat la: 21 iulie 2014 ora: 18:24:02 de catre: mary
buna ziua!! am si eu o intrebare daca sunt nascuta in braila si am adresa pe braila pot sa ma duk si in alt oras pentru a depune actele pentru schimbarea buletinului sau pot numai in braila??

259

Publicat la: 22 iulie 2014 ora: 12:24:13 de catre: MIHAELA
Buna ziua am si eu o intrebare sotului mei ia expirat buletinul el nu e in tara momentan ar putea sa imi faca procura sa il fac eu in locul lui daca ar trimite buletinul procura si pozele? Sau se face buletine si la urgenta?

260

Publicat la: 29 iulie 2014 ora: 05:06:27 de catre: paulo
Max toată lumea de aici. Ceea ce a spus Christine Coleman este foarte adevărat, deși s-ar putea Nu o cunosc. Am experimentat-o prima mana, de asemenea. Acesta a fost această organizație numit lindaparkerloancompany că într-adevăr m-au ajutat să plătească medical meu facturi, atunci când am fost îndrăznesc nevoie de bani pentru că eu sunt o văduvă. Un prieten de-al mea, de asemenea, ma îndreptat către ei. atunci când am fost pe cale să facă o operație majoră și am avut nici bani, la acel moment, au venit în ajutorul meu și în mai puțin de 48 de ore, am primit împrumut mea. Dar a spune adevărul, am fost nervos și speriat la în primul rând pentru că i-au fost scammed de două ori. Dar când am chemat sus curaj și să urmeze politicile lor de creditare, împreună cu sfatul meu de prieteni, la sfârșitul m-am trezit zâmbind. Dacă nu pentru ei, poate că i-ar fi fost mort până acum. Am luat chiar și un alt împrumut de la ei începe afacerea mea după recuperarea mea pe care i-am, de asemenea, plata înapoi acum. Singurul meu sfat acum este ca orice organism care este cu adevărat nevoie de împrumut ar trebui să le contacteze cu e-mail lor prin: lindaparkerloancompany@gmail.com și a obține un împrumut de la ei. Mulțumiri. (Paulo)

261

Publicat la: 8 august 2014 ora: 01:12:28 de catre: mr james
Bună ziua acolo! Aveti nevoie de un personal sau de afaceri de orice împrumut sume pentru plata facturilor. contactati-ne acum jameshenryloanhelp@gmail.com nume: Țară: adresa Strada: cantitate durata: Număr mobil: Ocupația: Hello! Do You Need a personal or business loan of any amount to pay off bills. contact us now jameshenryloanhelp@gmail.com Name: Country: Address: Amount Duration: Mobile Number: Occupation:

262

Publicat la: 18 august 2014 ora: 17:15:36 de catre: agnes
baiatul meu a facut 14 trebuie sa faca carte de indentitate el e in romania . eu sunt in italia ce acte ii trebuie.

263

Publicat la: 18 august 2014 ora: 18:07:20 de catre: parere
Certificat de nastere ( original si copie ) , achitat taxa administratia financiara a orasului , timbru fiscal , contact cumparare imobil resedinta ( original si copie ) sau CF locuinta ( original si copie ) plus buletinul tau si prezenta ta si a sotului pentru stabilirea domiciliului . Marea problema o sa fie ca e nevoie de acordul tau personal si al celuilalt coproprietar al locuintei ( se semneaza in fata functionarului ) pentru stabilirea domiciliului .

264

Publicat la: 18 august 2014 ora: 19:12:10 de catre: agnes
am facut procura la consulat pentru fratele meu casa poata sa faca cartea de indentitate fiului meu care are 14 anitata nu are eu sunt in italia si nu pot veni in romania. fiul meu e cu parinti si fratele meu in romania. si la buletine la mangalia nu vor sal faca spun ca trebuie sa fiu eu prezenta pentru motive familiare aiciin italia nu pot sama duc in romania si fiul meu trebuie sa vina la scoala aici. multumesc

265

Publicat la: 18 august 2014 ora: 21:08:50 de catre: parere
Nu inteleg de ce e nevoie de prezenta ta daca ai un frate dispus sa te ajute ? Si copilul se poate prezenta sa-si faca buletin ( la 14 ani nu a venit mama cu mine sa-mi fac buletin ) iar daca ai un frate dispus sa te ajute eu cred ca nici nu ii trebuia procura , deoarece fratele tau poate sa semneze impreuna cu sotia lui pentru stabilirea domiciliului pe proprietatea lor ( dar daca tu nu mai ai locuinta in tara ? ). Actele cerute ma gandesc ca sunt la fel peste tot , iar cu stabilirea domiciliului nu ar fi primul caz de acest fel , e ca si cum ar locui la fratele tau ( iar dupa parerea mea legal asa ar si trebui sa fie, atentie cu legislatia deoarece din cate stiu e o procedura in acest sens - declari cu 30 de zile intentia de plecare la autoritati si probabil stabilesti tutela in timpul plecarii , ca doar nu poti sa lasi un minor nesupravegheat ) .Daca intri pe www.baiamare.ro la serviciile administratiei publice locale ,evidenta populatiei,eliberare act de identitate , o sa gasesti actele necesare pentru eliberarea buletinului in Baia Mare .Poate era bine ca fratele tau sa intrebe un jurist sau notar ce act ar trebui sa faci tu la consulat ca functionarimea sa nu-ti bage bete in roate . Ar fi fost frumos ca unul care lucreaza la evidenta populatiei sa-ti si de-a si solutia la speta ta ,deoarece vointa ta exprimata legal ( la consulat ) in mod normal ar trebui sa produca efecte juridice , Altfel ma gandesc ce ar insemna ca tu sa fi indisponibilizat ( spital , inchisoare , etc ) in strainatate ? Statul nu i-ar mai elibera buletin ?

266

Publicat la: 18 august 2014 ora: 22:04:26 de catre: Gogaie
N-am citit tot, ca aberezi la greu de la prima fraza. Pe vremuri, si eu m-am dus singur, la 14 ani, sa-mi fac buletin. Mai nou, chiar de ai 50 de ani, daca stai in casa parintilor, trebuie sa-i pui pe targa, sa te pui la coada, doua etaje, 2-3 ore, sa-ti faci buletin. Asta-i Baia Mare, asta-i primaria.... Nu exista logica, nu exista programare, nu exista civilizatie. Nu exista nici taxa de urgenta, ca-n alte judete. 3 saptamani stai fara acte...

267

Publicat la: 19 august 2014 ora: 09:57:03 de catre: unul
Sa nu mai citesti pe sarite , deoarece doar idiotii fac lucrul asta .Omul a explicat pe intelesul tuturor si a spus acelasi lucru ca si tine.Doar sefimea se schimba , metehnele raman. Bine ca nu au probleme la obtinerea domiciliului cei de pe Craica , Pirita , Ferneziu , etc care si-au facut locuinte fara autorizatie!!! Deh , sunt votanti social-democrati .Mai bine le dadeai raspunsul la celor de la 258 si 259.Buletinul se face cu poza facuta de catre functionari , la data predarii actelor , desigur cu prezenta beneficiarului ( cu propria moaca ) si poti sa-ti faci buletin si in alta localitate dar e nevoie de acordul unui proprietar de imobil ( unde o sa-ti primesti domiciliul ) . Serviciul si munca nu mai conteaza in ziua de azi.

268

Publicat la: 3 septembrie 2014 ora: 13:57:06 de catre: TRIFESCU
IN 2010 am asteptat buletinul de identitate dar nu a fost gata NU POT VENI DIN FRANTA SA-L IAU fratelui meu nu vrea sa-l dea cu procura care i_am dato POATE SA MI-L TRIMITA PRIN AMBASADA IN FRANTA ??DL CATRUNA MI-A DAT O DOVADA CA L-AM PLAtit

269

Publicat la: 3 septembrie 2014 ora: 14:01:19 de catre: TRIFESCU
AM UITAT SA SPUN CA AM BULETINUL DIN 2010 la politia din ALEXANDRIA

270

Publicat la: 3 septembrie 2014 ora: 15:24:57 de catre: Gogaie
Daca esti din ALEXANDRIA, nu-i problema, vin alegerile, iti face Dragnea 2-3 buletine de viu si 5-6 de mort, sa poti vota cu Ponta.

271

Publicat la: 11 septembrie 2014 ora: 07:52:31 de catre: edward
CU mare bucurie în inima mea, vreau să le mulțumesc DR ikoko DE ikokotemple@gmail.com pentru realizarea de soția mea concepe. Am CONTACT DR ikoko ÎN NUMELE eu și soția mea de atunci am fost casatorit AVEM le este greu să am copilul nostru propriu pentru ultimilor trei ani și jumătate SO-am decide să contacteze DR ikokoWHO Am citit despre PE INTERNET CUM A venit în ajutorul FAMILIE atât de multe pentru a fi fericit cu copilul ELIBERAREA, după ce am lua legatura cu el mi-a spus VA mine și soția mea de ajutor și i-am dat toate lucrurile pe care le NECESARE la noi și după ce a făcut vraja soția mea a rămas însărcinată La o săptămână după. Sunt atât de recunoscător pentru DR ikoko și, de asemenea recunoscător pentru tine toate, care are RECOMANDA DR ikoko LA NOI De aceea, m-am tot aici a ajuta pe alții în așa fel încât puteți, de asemenea HIM REACH, pentru a te ajut. JUST lua legatura cu el VIA LUI ikokotemple@gmail.com EMAIL ADRESA pana ce acesta te va ajuta OUT.

272

Publicat la: 11 septembrie 2014 ora: 08:55:58 de catre: andrei
Chiar nu puteti modera comentariile tuturor psihopatilor? Ma refer la com 271...

273

Publicat la: 11 septembrie 2014 ora: 21:05:01 de catre: iacob
daca s-a pierdut CI se poate primi o adeverinta de la politie care sa tina loc de CI pana la eliberarea acestuia care dureaza aproximativ o saptamana? in ideea in care este urgent acest lucru

274

Publicat la: 23 septembrie 2014 ora: 08:17:17 de catre: antonela
sper ca nu mai dureaza 30 de zile?

275

Publicat la: 25 septembrie 2014 ora: 23:32:24 de catre: melissa
Stimate Domn / Doamna, I'Mrs MELISSA.i să știi că avem chemare de la Domnul pentru a Ajuta pe cei care sunt în nevoie SI IN PROBLEMA financiare, prin dat afară ÎMPRUMUT LA ORICE, INDIVIDUAL, COMPANYS și societate care au nevoie de bani pentru a face BUSINESS. Suma împrumutului a fost semnat și avizate de firma COMITETUL SUMA £ 100,000.00 care le-ai privilegiul de a ÎMPRUMUT £ 50,000.00 la £ 1,000.00.YOU SUNT a restitui împrumutul care îl acordă TU IN 4 ANI ACORD. Daca sunteti interesati amabilitate contactati MELISSA cu informațiile MAI JOS. NUME: mrs Melissa E-mail: mrsmelissaloancompany@gmail.com STAY binecuvântat.

276

Publicat la: 27 septembrie 2014 ora: 14:16:54 de catre: anca
am 18anu si nu miau facut parinti buletinul actual traiesc an spania si vreau sa plec an tara cum pot face pentru a obtine buletinul o pasaportul ??

277

Publicat la: 30 septembrie 2014 ora: 17:44:38 de catre: vanessa
Buna ziua la toata lumea In acest site vreau să depun mărturie cum am fost de salvare de dl Richy Walters, când am fost Rip off Sunt doamna Castro Vannesa de nume. Eu locuiesc în Statele Unite ale Americii, Vreau să folosesc acest mediu pentru a avertiza tuturor solicitanților de împrumut să fie foarte atenți, pentru că există escrocherii cu luni în urmă everywhere.Few am fost tensionate de vedere financiar, și din cauza disperarea mea am fost scammed de către mai mulți creditori on-line. Am pierdut aproape speranța până când un prieten de-al meu mi-a recomandat un creditor foarte fiabil sunat pe domnul Johan Morrison care mi-a împrumuta un împrumut de 30.000 dolari sub 8 oră fără nici un stres. Dacă vă aflați în nevoie de orice fel de împrumut-l contacteze prin e-mail ...... financialhome34@outlook.com eu sunt, folosind acest mediu pentru a avertiza toți solicitanții de împrumut, din cauza naiba am trecut prin în mâinile acestor creditori frauduloase . Și nu-mi doresc nici dușmanul meu să treacă prin astfel de iad pe care am trecut prin în mâinile acestor creditori on-line frauduloase, i se va dori, de asemenea, să mă ajute să trec aceste informații către terți, care sunt, de asemenea, nevoie de un împrumut, odată ce au primi, de asemenea, de împrumut de la domnul Richy Walters se roage ca Dumnezeu să-i dea viață lungă. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe vecie pentru lucrurile bune pe care le-a făcut în viața mea. Doamna Castro Vannesa. e-mail lui din nou este financialhome34@outlook.com

278

Publicat la: 1 octombrie 2014 ora: 01:55:18 de catre: mocanu
Las-o balta ca-i veche escrocheria asta. Nu se mai prind nici copiii. Politia ar trebui sa organizeze un flagrant prin adresa asta de e-mail.

279

Publicat la: 11 octombrie 2014 ora: 00:08:20 de catre: alina
Sant in Italia baiatul meu face 18 ani pe 23 noiembrie,poate schimba buletinul mai devreme fara procura?Sau trebuie sa astepte sa implineasca 18 ani?Vreau un raspuns urgent daca se poate...? Va multumesc...

280

Publicat la: 26 octombrie 2014 ora: 17:18:59 de catre: alex
Am si eu o intrebare:daca ma scot din spatiu si nu figurez cu nici un domiciliu stabil,pierd buletinul,cetatenia?

281

Publicat la: 26 octombrie 2014 ora: 17:56:09 de catre: Baba Novac
Pierzi doar domiciliul; buletinul si cetatenia le pastrezi.. in fine poti pierde si buletinul daca nu esti atent si-l uiti pe undeva :)

282

Publicat la: 21 noiembrie 2014 ora: 09:06:01 de catre: Dl David Donald
Numele companiei: DAVID DONALD CREDITE De la Biroul de C.E.O Dl David Donald Motto: EFECTUAREA superiorii DUMNEAVOASTRĂ anul viitor ACEST AN Acesta este luna noiembrie acum și nu ați realiza încă planul pentru acest an ceea ce mai aștepți, anul următor, astfel încât puteți să-l o porni din nou acum aici este un pic de ajutor de la DAVID DONALD împrumuturi pentru a vă ajuta să faceți realitatea vise. Ai nevoie de un împrumut pentru a începe o afacere? ai plăti facturile? Cumpara o casa, masina, prezent, oferim credite de educație, credite comerciale, credite pentru agricultură, credite de consum, etc., la o rată scăzută de 3%, în cazul în care sunteți interesat de împrumut, E-mail: (daviddonalsloans@gmail.com) mai multe informații ne You.Contact prin e-mail FORMA împrumut pentru COMPLETA (1) Țara: (2) Numele complet: (3) Sex: (4) Locul de amplasare: (5) Stare civila: (6) Scopul creditului: (7) Împrumut Durata: (8) Suma de împrumut: (9) Venitul lunar (10) Ocupatia: (11) Telefon: Sper să aud de la tine în curând De la Biroul de C.E.O Dl David Donald

283

Publicat la: 11 decembrie 2014 ora: 23:53:19 de catre: fred
Oferta de împrumut la rata dobânzii de 3%, se aplică acum dacă interesat. Contactati-ne azi la fred112.peterson@gmail.com sau fredpetersonworldloan@yahoo.com.

284

Publicat la: 23 decembrie 2014 ora: 08:10:45 de catre: Francis Johnosn
Buna Ziua! Ești în nevoie de împrumut de urgență pentru a soluționa facturile, sau să se ocupe de unele probleme financiare? Sau ești acolo în căutarea pentru o bine Oferta confidențial împrumut pentru a obține împrumut? Aici ajuns la dorința ta dorit pas ușă. Aici, în Francis Johnson Institutul de împrumut, oferă împrumuturi pentru a un adult bine legitim de minim vârsta de 18 ani și peste, cu o rată minimă a dobânzii la nivelul de 2%, Anual. Pentru a obține mai multe detalii informații, vă rugăm să ne pună în contact prin adresa de e-mail de mai jos. Corporativeloancompany@gmail.com Mulțumesc.

285

Publicat la: 27 decembrie 2014 ora: 11:35:47 de catre: Maria
buna,sunt cetaceanca Moldoveana si am depus la buletin cu o Luna in urma la Vaslui ,cum as putea sa stiu daca e deja gata?

286

Publicat la: 18 ianuarie 2015 ora: 20:28:55 de catre: marin
Buna ziua. Sotul meu a pierdut buletinul in tara, dar a constatat acest lucru abia dupa ce a plecat din tara. Se intoarce in aproximativ o luna. Care ar fi procedura de urmat in acest caz,

287

Publicat la: 19 ianuarie 2015 ora: 13:59:58 de catre: maria
Buletinul de identitate care expira poate fi eliberat rudelor in baza procurii pentru cei plecati din tara?

288

Publicat la: 24 ianuarie 2015 ora: 01:27:12 de catre: Andrei
Buna seara am si eu o intrebare subt plecat din tara si imi expira buletinul noiembrie2015 pot sa vin de exemplu in febroarie sa mil schimb,sunt cu munka si nu pot sa plek cand vreau eu.

289

Publicat la: 4 februarie 2015 ora: 19:28:17 de catre: iosub mihaela
Baiatul meu poate sa se inscrie la liceu in romania farà buletin?Tin sa precizez ca are pasaport.

290

Publicat la: 27 februarie 2015 ora: 19:05:14 de catre: gabriela
va rog sa-mi raspunda cineva !!!!! cu o procura speciala o alta persoana poate sa retraga buletinul meu?

291

Publicat la: 28 februarie 2015 ora: 15:35:14 de catre: Florin
Salutare!! As vrea sa stiu in cat timp se face o mutatie deoarece am nevoie pentru obtinerea unui post de munca si am nevoie de ea pentru repartitie??

292

Publicat la: 7 martie 2015 ora: 16:25:23 de catre: alexa
Buna ziua.sunt Alexandra şi stau în Germania. Pe 19 martie imi expira buletinul.sunt divorţată dar încă nu am hotararea de la divorţ .cum îmi pot schimba buletinul?îl pot schimba fără acea hotărâre? Va rog sa îmi lăsaţi un răspuns dacă ştie cineva.va mulţumesc!

293

Publicat la: 17 martie 2015 ora: 01:34:51 de catre: szabo alina
Mia espirat buletinu si nu am o mutatie cu al fac va rog sami scrieti

294

Publicat la: 24 martie 2015 ora: 20:57:32 de catre: cornelia
Prin hotarırea luata de tribunalul din Turcia miam schimbat numele din Cornelia ın Cornelia Ebru.Acest nume trebuie sal inregistrez si in Romania incepind cu certificatul de nastere .Ce trebuie sa fac.Aici in Turcia pe buletinul turcesc am numele de Cornelia Ebru Oduncu.Ambasada ma poate ajuta?

295

Publicat la: 10 aprilie 2015 ora: 01:33:05 de catre: Ionut
am si eu o intrebare ! daca acuma in Iunie vreau sa plec din tara si in august trebuie sa imi fac buletinu de 18 ani ...pot sa mi'l fac din Iunie ca sa nu mai vin in tara inapoi sa mi'l fac in august?

296

Publicat la: 17 aprilie 2015 ora: 18:44:50 de catre: Victor
Buna ziua am fost scos din evidenta .. si documentele mele nu a valoare mi sa spus ca trebuie sa ma scriu pe alta casa . nu pre cunosc asa ceva si nu stiu ce pot sa fac .. Ce modalitati mai exista ca sami pot face documentele fiind valabile , orice imi este de folos

297

Publicat la: 27 aprilie 2015 ora: 18:13:23 de catre: Nadia
Bună ziua! Copiii mei au 17 si 16 ani ,locuiesc într-o comună din Torino de 10 ani si nu au buletine românești.Întrebarea mea este:Se poate face primul buletin la Consulatul si Torino.Ținând cont că pe data da 15 Iulie 2015 le scade si pașapoartele.Si din ceea ce știu pentru a reînnoi au nevoie de buletine si nu de certificatele de naștere.Mulțumesc,o după-amiază plăcută!

298

Publicat la: 30 aprilie 2015 ora: 18:31:09 de catre: Carmen
bunaziua problema mea este ca buletinul este scăzut din Septembrie 2010 nu am avut posibilități economice gasinduma in străinătate sa m-a deplasez .Intrebarea este dacă se poate avea intr-o săptămâna dacă sunt taxe da urgente si care este suma totale de plătit ? A doua întrebare este in cazul in care nu se poate avea in o săptămana se poate face o împuternicire da un notar sorei mele ca să-l ridice ia in numele meu ??

299

Publicat la: 5 mai 2015 ora: 14:16:44 de catre: Nicu
Mi sa furat mașina cu tot cu acte pot sa fac împuternicire pe cineva sa îmi facă buletin in țara fără sa merg eu

300

Publicat la: 5 mai 2015 ora: 16:52:47 de catre: Gogaie
Si ti-au furat si singurul neuron? Sa puna poza imputernicitului pe buletin?
ci

301

Publicat la: 9 mai 2015 ora: 23:46:34 de catre: p lore
buna ziua ma numesc Loredana P si locuiesc in Austria , am o intrebare in legatura cu ci care mi-a expirat de cateva luni si nu mi-am dat seama ,eu am fost de Pasti acasa si la vama mi sa spus ca este expirat mi sa dat o amenda de platit si mi sa spus sa merg si sa mil fac ,problema a fost ca nu am avut certificatul original la mine (adica in Romania) si nu a vrut sa-mi faca ci si nu am platit nici amenda .Eu a trebuit sa vin inapoi la lucru in Austria ,iar acum mia venit o scrisoare ca trebuie sa im fac buletinul ,problema mea este ca nu mai primesc concediu pana in August . Ce mi se poate intampla dc nu pot sa mi-l fac acuma?multumesc

302

Publicat la: 27 mai 2015 ora: 19:26:05 de catre: noemi
Daca sunt un strainatate si am un copil CE a implinit 14 ani se poate face primul buletin cu imputernicire

303

Publicat la: 31 mai 2015 ora: 22:25:25 de catre: Larisa
Buna..as avea si eu o întrebare dacă puteți sa m-a ajutați...vreau sa călătoresc din suedia in Londra..e nevoie de pașaport sa pot ursca in avion?ptr ca eu am numai buletinul românesc

304

Publicat la: 1 iunie 2015 ora: 09:55:14 de catre: Gino
Cred ca pentru a putea urca in avion e nevoie de bilet...

305

Publicat la: 3 iunie 2015 ora: 13:26:57 de catre: Nicoleta
Cate zile durează schimbare unui certifica de nastere deteriorat pt copii
CI

306

Publicat la: 4 iunie 2015 ora: 10:17:46 de catre: iana
Daca fata mea este plecata in Germania si imi trimite PROCURA CONSULARA pentru ai scimba CI in urme casatoriei,cum procedez cu poza de pe act?Asta in situatia in care nu poate ajunge in tara in urmatorii 2-3 ani.

307

Publicat la: 4 iunie 2015 ora: 12:31:04 de catre: Marleana
Pui o poza de-a ta..

308

Publicat la: 14 iunie 2015 ora: 21:46:04 de catre: loredana
Buna...Eu am facut 18 ani si trebuie sa imi shimb buletinul Eu si parintii mei nu mai vorbim deloc,stau cu prietenul meu! Problema e cand imi fac buletinul cineva trebuie sa ma ia in spatiu...cum fac daca nu are cine sa ma ia in spatiu? Multumesc!

309

Publicat la: 15 iunie 2015 ora: 07:53:50 de catre: x
Pai te-a luat deja, ce-l putin momentan ti-ai rezolvat situatia, ramane doar, daca vrei, sa o oficializezi.

310

Publicat la: 18 iunie 2015 ora: 12:47:55 de catre: Cristian
Buna ! Eu ash dori sa schimb familia ..... in,,BMW,, Spoate de facut ceva ???

311

Publicat la: 20 iunie 2015 ora: 18:41:52 de catre: elena
Vreau sa stiu in cate zile iese buletinul la urgente?Si cat costa? Locuiesc in Grecia de 8 anii si nu am idee@!!Multumesc!!

312

Publicat la: 6 iulie 2015 ora: 19:39:53 de catre: Bogdan
sal,se poate face cartea de identitate la urgentă?si cum as putea sa fac?

313

Publicat la: 15 iulie 2015 ora: 19:37:12 de catre: ilie mircea
buna seara,se poate k cineva din familie sa-mi depuna actele pentru buletinul de identitate pe baza procuri ,deoarece eu sunt plecat in afara tari si am buletinul expirat?va multumesc

314

Publicat la: 15 iulie 2015 ora: 21:11:51 de catre: alin
mia expirat buletinu si am un proces de divort cum il pot schimba

315

Publicat la: 17 iulie 2015 ora: 17:11:04 de catre: Mariana
Pe 27 aprile mi-a expirat buletinul stau in Italia cu buletinul de Italia Cum pot sa schimb buletinul daca stau in Italia si nu pot sa ma duc in tara

316

Publicat la: 19 iulie 2015 ora: 11:45:56 de catre: ani
pentru schimbarea buletinului ,exista taxa de urgenta?in cat,timp este gata??

317

Publicat la: 23 iulie 2015 ora: 18:48:26 de catre: DAvid Darude
Salutare! Doresc sa relatez cateva lucruri de care m-am lovit recent si anume legat de subiectul, schimbarea cartii de identitate ca urmare a expirarii. In primul rand, fac referire la consulatul Romaniei in Barcelona, la serviciile consulare pe care le ofera ei. Nu ar avea sens sa repet ceea ce multi, deja au vazut cu ochii lor si chiar au scris despre acest lucru si anume ca acei omuleti din spatele geamurilor de protectie, nu sunt deloc interesati in a da o mana de ajutor romanilor din Barcelona. Pe site-ul lor spun clar despre ce avem nevoie pentru a schimba cartea de identitate, insa lipseste un amanunt foarte important, din cauza caruia suntem pusi sa facem mai multe drumuri pana la consulat si inapoi acasa.POZELE, acelea de 3/4 cu banda alba de 7 mm. Desi am facut aceste poze la un magazin specializat, la consulat,dupa ce am prezentat toate actele si am platit si acea taxa pentru a obtine formularul acela denumit procura, am fost trimis inapoi de o angajata a consulatului( o domnisoara care nu ar recunoaste ca a gresit nici in ruptul capului). Pozele mele nu erau decupate, iar ea nu avea o foarfeca,asa ca am cautat eu pe acolo, prin zona Avingudei Tibidabo, insa nimic.Am plecat acasa, gandindu-ma, ca le voi taia eu acasa.Zis si facut, La o zi dupa, am revenit din nou, dupa amiaza cu pozele decupate de mine; Ce credeti, baiatul de acolo(de data asta, de la celalalt ghiseu, de unde se elibereaza documentele(procura), imi spune ca pozele nu sunt bune, ca nu sunt cu Zoom si oarecum nici banda alba nu e de fix 7 mm:))) Toti recomanda de un magazin de fotografie prin zona Bonanova,undeva mai jos de consulat,dar niciunul nu stie cum se numeste magazinul si nici adresa exacta a acelui magazin.Deci domnilor angajati ai consulatului, ati putea pune si adresa pentru cei care au nevoie de pozele astea cu 3/4 si 7mm banda

318

Publicat la: 30 iulie 2015 ora: 18:00:22 de catre: dorina
buna ziua am 13 ani am venit in italia cu verisoara mea aveam procura ca pot veni cu dindsa acum ea a plecat acasa pot eu sa vinn in moldova fara ea si fara procura?

319

Publicat la: 9 august 2015 ora: 19:11:58 de catre: mirela
buna ziua am si eu o intrebare sotul meu sia schimbat buletinu si la serie scrie xv sa schimbat seria la SUCEAVA sau e o greseala ??

320

Publicat la: 10 august 2015 ora: 23:25:01 de catre: Radu claudia
Bună seara vreau sa va rog sa mă ajutați...m-ia expirat buletinul acum o luna ..sunt în germania însărcinată și nu pot ajunge în România pt al schimba ..Cum pot sa îl fac aici,unde,și ce îmi trebuie ...Va multumesc din suflet

321

Publicat la: 11 august 2015 ora: 12:34:46 de catre: MIA
Poti sa-ti faci acte la consulatul de la Munchen sau ambasada Romaniei din Berlin.Daca stai in Landul Baden-Wutenberg exista un consulat roman la Strassbourg in Franta.Trebuie doar sa ai Aufenthaltsgenehmigung-valabila,certificat de casatorie romanesc roz(chiar daca este casatorita cu un german) si certificat de nastere.Nu ti se v-a face carte de identitate dar vei primi un pasaport romanesc.

322

Publicat la: 12 august 2015 ora: 13:55:39 de catre: viorica
Va rog ajutatima
gh

323

Publicat la: 12 august 2015 ora: 17:28:54 de catre: cetatenu turmentat
da ce ai patit draguta ? sunrtem aici si daca nu vrei sa fii publica - NU GLUMESC - intra pe jw.org si jos vei gasi o rubrica " scrietine " si SIGUR se rezolva . FARA GLUMA . pentru viorica ,

324

Publicat la: 12 august 2015 ora: 22:03:19 de catre: Serîi
Bună seara, sunt din Republica Moldova, am redobândit cetățenia română, doresc să-mi fac buletin de identitate, cine mă poate ajuta, este nevoie de viză de reședință pentru a putea da comandă de buletin...Mulțumesc!

325

Publicat la: 29 august 2015 ora: 02:30:29 de catre: gabriela
se poate face ci la urgente?in cat timp?si cam cat ar costa?

326

Publicat la: 25 octombrie 2015 ora: 21:57:13 de catre: Daniela dana
Eu și fiica mea suntem în italia din 2008 și de atunci nu ne-am mai întors în tara. Trebuia sa îi fac buletinul la 14 ani în martie 2015 și nu l-am făcut. Nu avem posibilitatea sa mergem în România. Pot sa îl fac aici în italia? Mulțumesc anticipat.

Adauga comentariul tau referitor la aceasta stire
Numele:
Subiect:
Comentariu:
DACA MESAJUL DVS. NU APARE IMEDIAT INSEAMNA CA E IN CURS DE VALIDARE.
Va rugam sa formulati comentarii civilizate, fara calomnii, injurii sau trivialitati. Nu instigati la ura, violenta sau acte de discriminare. Argumentati-va opiniile.
Respectarea regulilor va ofera garantia publicarii comentariului.
Va multumim
Atentie: Intreaga responsabilitate asupra mesajului trimis apartine in exclusivitate autorului.Sondaj de opinie[ toate anunturile imobiliare ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile auto ] [ publica anunt gratuit ]

[ toate anunturile ] [ publica anunt gratuit ]

Oferta speciala
Locuri de munca MARAMURES
Impecadium Group - Constructii industriale si civile angajeaza: lacatus structuri metalice, fierar betonist, dulgher, finisor. Conditii avantajoase, ...
[ citeste tot anuntul ]
Ultimele Locuri de munca
Sofer TIR
Postat in categoria Transporturi
Restaurant manager
Postat in categoria Alte joburi
[ toate locurile de munca ] [ publica oferta ]