Comunitate

Sprijin pentru înotătorii băimăreni care participa la mondialul de nataţie din Budapesta

Patru sportivi băimăreni au solicitat sprijinul CJ Maramureş pentru participarea la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta Astfel în ultima şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Maramureş consilierii au aprobat, alocarea unui sprijin financiar, din rezervă bugetară, pentru Asociaţia Club Sportiv Aqua 1969 Baia Mare, în vederea participării unui număr de patru sportivi băimăreni la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, care va avea loc în intervalul 14 – 20 august 2017.

Gabriel Zetea, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a arătat că Marian Slavic, Claudiu Haidu, Cosmina Briban şi Cristian Marc sunt sportivi/ antrenori din Baia Mare, foşti componenţi ai lotului României care, în urmă participării la Campionatul Naţional de la Târgovişte au îndeplinit baremurile pentru participarea la Campionatul Mondial de la Budapesta.

”Am susţinut şi vom susţine sportul pe toate palierele sale, indiferent că vorbim de sport de performanţă sau de sportul de masă. Aceşti înotători băimăreni au făcut şi continuă să facă cinste judeţului Maramureş, iar în vederea participării la Campionatul Mondial de Nataţie din Budapesta am alocat un sprijin financiar în suma de 5.000 de lei, care acoperă partea de cazare a sportivilor noştri. Noi le dorim mult succes în competiţiile care vor urmă în Budapesta şi îi aşteptăm să revină acasă cu cât mai multe medalii”, a declarat şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea.

 

foto; arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *