Comunitate

SPRIJIN – Administratia Publica Locala sustine si tinerii. Vezi ce decizie s-a luat la intalnirea dintre primarul Catalin Chereches si elevii de la liceele si colegiile care organizeaza Balurile Bobocilor in Baia Mare (VIDEO)

Vezi VIDEO
Administratia Publica Locala sustine financiar si in acest an organizarea Balurilor Bobocilor ale liceelor sau colegiilor din municipiul Baia Mare. Astfel, cheltuielile privind artistii sau formatiile care vin sa cante la evenimentul dedicat liceenilor vor fi suportate din bugetul local. Decizia le-a fost comunicata celor care sunt implicati in organizarea Balurilor Bobocilor astazi, 9 octombrie, in cadrul unei intalniri pe care primarul Catalin Chereches a avut-o cu liceenii celor 11 unitati de invatamant liceal din municipiul Baia Mare.

In cadrul intalnirii, liceenii care sunt implicati in organizarea Balurilor Bobocilor le-au comunicat primarului Catalin Chereches lista cu artistii pe care acestia si-i doresc pentru concertele organizate in cadrul evenimentelor. 

“Am constatat, inca de pe vremea cand eram consilier local, apoi deputat si de cand am devenit primar al municipiului Baia Mare, dar inclusiv cand eram elev si apoi student, ca municipiul s-a implicat intr-un mod formal fara sa fie un participant activ in viata elevilor la aceste evenimente simbolice pentru un liceu. Asadar, de aceasta data m-am gandit care este punctul esential intr-un astfel de eveniment, intr-un bal al bobocilor si punctul esential este formatia, artistul care vine sa-i bucure pe cei tineri. Si atunci am spus ca de cat sa platim o inchiriere de sala sau sa dam o suma modica care sa nu ii ajute la absolut nimic mai bine venim si avem un rol activ si pozitiv in a le finanta artistul pe care si-l doresc. Fiecare dintre licee sau colegii ne-au mentionat care sunt preferintele lor muzicale, vom vedea exact ce ne permitem pentru fiecare liceu in parte astfel incat toti sa fie foarte bucurosi, sa fie mandri de evenimentele pe care le organizeaza”, a declarat Catalin Chereches, primarul municipiului Baia Mare.

Pana luni, 12 octombrie, liceenilor implicati in organizarea Balurilor Bobocilor li se vor comunica variantele finale pentru artistii care vor putea fi invitati sa concerteze la balulrile bobocilor.

Sursa: Simona Vasiac