Sport

SPORTUL PENTRU TOTI – Copiii sunt invitati in tabara de supravietuire

Clubul Sportiv TuSport Baia Mare organizeaza a patra editie a taberei de supravietuire. In aceasta vara sunt disponibile doua serii: prima, intre 9 si 13 iulie, este destinata prescolarilor si copiilor cu varsta pana la 8 ani. Tabara va avea loc in Cavnic, sub forma de naveta zilnica, cu plecarea de la 9.00 din Baia Mare si sosirea inapoi in Baia Mare in jurul orei 18.00. Copiii cu varste peste 9 ani sunt invitati in seria care se va derula din 23 in 27 iulie, in Baiut.

Participantii la tabara vor construi adaposturi, vor invata sa isi procure hrana si apa, isi vor insusi notiuni despre recunoasterea si intrebuintarea plantelor medicinale, precum si notiuni de meteorologie. Copiii vor fi invatati elemente de catarare si alpinism, vor invata sa se dea cu tiroliana si sa traga cu arcul. Nu vor lipsi jocurile de socializarea, nici lectiile de prim ajutor si de orientare cu sau fara busola.

Azi este ultima zi de inscriere in tabara.

Detalii pot fi obtinute la telefon 0744-631128 – lect. univ. dr. Tudor Bogdan, presedintele Clubului Sportiv TuSport Baia Mare.
Sursa: RIP