Actualitate

Şoferul unui autoturism a reuşit să dispară după ce mai multe maşini ale Poliţiei l-au urmărit

Un autoturism care nu a oprit la semnalele poliţiştilor a fost urmărit de mai multe maşini ale Poliţiei şi, după ce a spart mai multe baraje, şoferul fugar a abandonat autovehiculul şi a dispărut. Şoferul este căutat de poliţişti.

Urmărirea a început după ce şoferul unui autoturism BMW a refuzat să oprească la semnalele agenţilor de poliţie. Maşina a fost dată în urmărire după ce alţi doi cetăţeni au sunat la numărul de urgenţă 112 şi au anunţat că atuoturismul lor a fost acroşat de BMW.

“Doi cetăţeni, un bărbat şi o femeie, aflaţi într-o masină în zona Spitalului Judeţean au fost acroşaţi de o maşină. Ei au anunţat la 112, au reţinut numărul. Poliţia a dat în consemn maşina care nu a oprit după ce a acroşat celălalt autoturism. Aceasta a fost identificată pe o stradă din oraş, şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Iulian Unguru.

Pe străzile din Galaţi au fost trase mai multe focuri de armă iar maşinile poliţiştilor şi cea condusă de fugar au fost avariate în timpul urmăririi. După ce a reuşit să treacă de mai multe baraje ale poliţiştilor, fugarul a fost încolţit, apoi a abandonat maşina şi a dispărut.

Acum Poliţia încearcă să-l identifice pe fugar şi să afle de ce acesta a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor .

“Maşina a fost urmărită, s-a exercitat un foc de avertisment, apoi alt foc de armă în direcţia autoturismului. Poliţiştii au organizat blocaje, au încercat să-l oprească, fugarul a forţat blocajul, a lovit maşinile, urmărirea a continuat şi la un moment dat acesta a reuşit să coboare şi să dispară. Cercetările continuă, s-au luat toate măsurile specifice, maşina este verificată de poliţiştii de la Criminalistică”, a precizat Iulian Unguru.

Dacă va fi prins, şoferul vinovat va fi cercetat pentru distrugere şi ultraj deoarece a avariat mai multe maşini şi a pus în pericol viaţa unor poliţişti care au încercat să-l oprească la un baraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *