Uncategorized

Şoferiţa care a provocat tragedia de la Jibou şi-a recunoscut vinovăţia

Sanda Ungur a ajuns la un acord cu procurorii care s-au ocupat de soluţionarea acestui caz ca urmare a recunoaşterii vinovăţiei

În luna mai 2018, un grav accident feroviar a avut loc în Jibou. Astfel, un autoturism în care se aflau cinci studente a fost izbit în plin de trenul Jibou – Baia Mare. Din păcate, în acel accident, patru studente şi-au pierdut viaţa, singura supravieţuitoare fiind chiar şoferiţa, Sanda Ungur.

Tânăra a suferit mai multe traumatisme, dar doctorii au operat-o iar după ceva timp a fost externată. Însă, şoferiţa a rămas cu sechele din urma tragediei şi a suferit de amnezie retrogradată.

Acum, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou au finalizat cercetările şi au ajuns la concluzia că semnalele acustice şi luminoase funcţionau perfect, dar acestea au fost ingorate de către şoferiţa de 22 de ani.

Mai mult, Sanda Ungur a ajuns la un acord cu procurorii pentru o pedeapsă de trei ani de închisoare cu suspendare pe o perioadă de încercare de 4 ani.

7 Responses

  1. nenorocita omoara 4 persoane si primeste cu suspendare!!!

  2. Stai liniștit ca nu e singurul caz când vinovatul scăpa.asa este la noi din pacate

  3. Omori 4 oameni și iei suspendare alții fura o găină și ia 7 ani cu executare

  4. Puneți-vă in locul ei voi…… Merita comentat acest subiect???

  5. Halucinant, incredibil, parcă vizionăm un film dement dintr-o lume condusă de infractori unde legile sunt făcute pentru a-i apăra la necaz. Rușine (in)justiției din românia.

  6. Nu mai vorbiți ce nu știți! Semnalele nu funcționau, există și filmare în care trece un tren și se poate observa că semnalele nu funcționează. Dar se poate să piardă statul român un proces. Fata a acceptat un acord de genul ăsta ca să scape de pușcărie, că dacă pleda nevinovată făcea pușcărie. În țara asta nu te poți pune cu sistemul că te distruge. Așa că faci comform proverbului: “capul plecat, sabia nu-l taie”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *