Actualitate

SOCANT – Un barbat si-a dat foc intr-o sectie de votare din Petrila

Un barbat din Petrila si-a dat foc, astazi, 10 iunie, in sectia de votare amenajata in Grupul Scolar “Constantin Brancusi” din localitate, el sustinand, inainte de a recurge la acest gest, ca ani la rand a fost dezavantajat de primarul si secretarul localitatii, flacarile fiind stinse de pompieri.

Barbatul a mers la vot la Sectia de votare amenajata in Grupul Scolar “Constantin Brancusi” din localitate, iar inainte de a intra in sediu a amenintat ca isi va da foc pentru ca ani la rand a fost “dezavantajat si nedreptatit” de primarul orasului, Ilie Patrusel, si de secretarul localitatii, Toma Vargatu.

Barbatul a spus ca ani la rand nu si-a gasit dreptate nici in justitie, avand mai multe procese cu Primaria pentru mai multe proprietati.

Dupa ce a amenintat ca isi va da foc, barbatul a intrat in sectia de votare, unde a si recurs la acest gest, folosind petrol amestecat cu apa.

Echipajele de interventie, formate din jandarmi, politisti si pompieri, erau deja la fata locului cand s-a produs incidentul intrucat au fost anuntate ca o persoana ameninta ca isi va da foc in fata liceului si au reusit sa stinga flacarile cu un extinctor. Barbatul a fost dus la Spitalul din Petrosani cu o ambulanta.

Sursa: Mediafax