Actualitate

SINUCIGAS – Un pacient al Spitalului TBC s-a aruncat de la etajul patru al unitatii medicale

Spitalul TBC (C) eMM.roO boala grava l-a impins pe un baimarean de 54 de ani sa recurga la un gest extrem. Barbatul s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului de Pneumoftiziologie din Baia Mare si a murit zdrobit de caldaram. Este al doilea caz de sinucidere intregistrat la unitatea medicala in ultima luna, dupa ce, in 21 mai, o batrana si-a pus capat zilelor sarind de la etajul al doilea al imobilului. 

Incidentul s-a petrecut ieri dimineata, in jurul orei 7.00. Barbatul, in varsta de 54 de ani, din Baia Mare, era internat la Spitalul TBC, surse aratat ca acesta suferea de o boala grava, aflata in faza terminala. Omul a decis sa-si incheie socotelile cu viata si s-a aruncat de la etajul patru al unitatii, decedand pe loc, la impactul cu solul. 

“Am fost sesizati in dimineata zilei de 9 iunie, ca un barbat in varsta de 54 de ani, din Baia Mare, s-a aruncat de la etajul patru al Spitalului de Pneumoftiziologie. O ancheta a fost demarata pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs incidentul”, a declarat Gabriela Liahovici, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures.

Este al doilea caz de sinucidere inregistrat la aceasta unitate medicala in ultima luna.

CITESTE SI:
SINUCIDERE – SPITAL – O batrana de 80 de ani s-a aruncat de pe un balcon al spitalului TBC din Baia Mare (VIDEO)
Sursa: I.O.