Monden

SHOWBIZ – Topul vedetelor cu care trecerea anilor a fost necrutatoare

Unele vedete de la Hollywood sau din showbiz nu reusesc sa ascunda semnele trecerii timpului, oricate operatii estetice ar face, scrie emgn.com. Desi cele mai multe staruri par sa nu imbatraneasca niciodata, nu toate celebritatile sunt la fel de norocoase. In cazul unora, statutul de legenda rock and roll isi spune cuvantul – cum este cazul lui Keith Richards, Stephen Tyler, Courtney Love, Ozzy Osborne sau Neil Young.

Keith Richards 


Stephen Tyler 

Courtney Love 

Ozzy Osborne 

Neil Young 

Abuzul de narcotice nu este apanajul muzicienilor cu o viata agitata. Matthew Perry, faimos pentru rolul din “Friends”, sau Carrie Fisher – cea care a interpretat rolul printesei Leia in “Razboiul Stelelor” – au fluctuat mult in greutate din cauza problemelor cu drogurile, scrie emgn.com.

Matthew Perry 

Carrie Fisher 

Alte vedete au abuzat de operatii estetice, devenind propriile caricaturi – cazul cantaretei LaToya Jackson.


LaToya Jackson 

Nici sex-simbolurile nu mai sunt aparitiile seducatoare din tinerete, in frunte cu Pamela Anderson si Kirstie Alley.

Pamela Anderson 

Kirstie Alley 

Odata pe lista celor mai doriti barbati de la Hollywood, Pierce Brosnan, Val Kilmer si John Travolta nu mai sunt astazi in aceeasi forma de invidiat.

Pierce Brosnan 

Val Kilmer 

John Travolta 

Macaulay Culkin, “copilul minune de la Hollywood”, devenit celebru in toata lumea cu seria “Singur acasa”, s-a transformat intr-un adult pe fata caruia se vad urmele dependentei de sustante interzise.

Macaulay Culkin 

Sursa: Mediafax