Sanatate

Serviciile medicale din România vor fi incluse în pachete turistice!

Ministerul Sănătății și Ministerul Turismului vor include serviciile medicale din România în pachete turistice, astfel că pacientul care dorește să se trateze în România va beneficia, pe lângă tratamentul medical de care are nevoie, de transport, cazare, masă și de vizitarea unor obiective turistice  Anuntul a fost facut de ministrul Sănătății.

El a precizat că tratamentele medicale cele mai căutate în România de pacienții străini sunt cele stomatologice, balneare, precum și cele oferite de chirurgia plastică și estetică.

“În România sunt mulți pacienți care beneficiază de serviciile medicale românești. Medicii români sunt foarte buni specialiști, noi avem spitale care pot oferi condiții foarte bune pentru tratament, cabinete private care oferă servicii competitive la prețuri accesibile pentru orice pacient. Dar, în același timp, avem foarte mulți pacienți români care își caută sănătatea la centrele din străinătate. asa ca va trebui sa gasim solutia cea mai buna, pentru a ne prezenta bazele de tratament pe care le putem pune la dispoziție pentru pacienții români și străini” s spus ministrul Sanatatii .

 

 

 

 

sursa:aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *