Sport

Semifinalistele Cupei Minerul: FC Kiss, Orient, Aboliv și Power Satu Mare

Cupa Minerul 2017 la fotbal în sală a ajuns în faza semifinalelor. Azi, de la ora 16:00, Orient Baia Mare, FC Kiss, FC Aboliv și Power Satu Mare se vor lupta pentru un loc în finală.

Înainte să trecem la programul ultimei zile de la Cupa Minerul, haideți să vedem cum au ajuns cele 4 echipe enumerate mai sus în penultimul act al competiției.

Sporting Recea vs Orient Baia Mare, scor 0:0 (3:5 d.p.)

Spre încântarea celor mai mulți dintre spectatori, Orient Baia Mare a învins Sporting Recea după executarea loviturilor de departajare, scor 5:3.

În prima repriză, Sporting Recea a ratat două mari ocazii prin Slezinger și Bichiri, ultimul luând bara la țintă. În repriza secundă, Orient a fost mai curajoasă, însă a avut și noroc la contraatacurile periculoase purtate de Recea spre finalul meciului.

Asco vs FC Aboliv, scor 0:0 (3:4 d.p.)

FC Aboliv, o echipă cu chef de joc sosită de la Turda, a ajuns în semifinale fără să primească gol. După un joc presărat cu puține ocazii, turdenii au eliminat la penalty-uri echipa condusă de Aurel Azoiței.

Prima repriză a fost dedicată durităților pedepsite cu cartonașe galbene de arbitrii Șuta și Kovacs. În cea de-a doua parte a meciului, Aboliv a avut un gol anulat, iar Asco a solicitat o lovitură de pedeapsă după o cădere în careul advers. În general, cele două echipe au sărit peste construcție, preferând să trimită balonul dintr-un careu în celălalt.

FC Kiss vs FC Diflora, scor 1:0

“Legitimat” la FC Diflora, Paul Batin, fostul atacant al FC Baia Mare, nu a avut nici în acest an norocul de a ajunge în finala Cupei Minerul, competiție pe care a reînviat-o anul trecut.

În prima parte a jocului, FC Diflora, echipă la care au jucat, printre alții, Ciprian Deac și Ovidiu Hoban (CFR Cluj), a fost ținută în joc de numeroasele intervenții salvatoare ale propriului portar. În cele din urmă, FC Kiss s-a calificat în semifinale datorită golului marcat de Sergiu Chiorean cu un șut plasat la colțul lung.

Power Satu Mare vs Progresul Șomcuta Mare, scor 3:1

În ultimul sfert de finală s-a văzut cel mai bun fotbal practicat în această fază a Cupei Minerul. Power Satu Mare a controlat partida, arătând clar că este una dintre favoritele la câștigarea trofeului.

Oaspeții de la Power Satu Mare au deschis scorul în urma unui frumos triunghi de pase executat în preajma careului păzit de cei de la Șomcuta Mare. S-a făcut 2-0 după un contraatac ratat de Progresul.

Echipa din Șomcuta Mare a redus din diferență printr-o lovitură de la 7 m acordată în finalul primei reprize, dar Power Satu Mare și-a dovedit valoarea superioară și în repriza a II-a, înscriind golul 3 al celei mai clare victorii din sferturi.

Programul ultimei zile de la Cupa Minerul

Ora 16:00 – Orient Baia Mare vs FC Kiss

Ora 17:00 – FC Aboliv vs Power Satu Mare

Ora 18:00 – Meci demonstrativ juniori

Ora 19:00 – Finala mică

Ora 20:00 –  Finala mare

Ora 21:00 – Festivitatea de premiere

Sursă foto: Cupa Minerul

Robert Bandi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *