Administratie

SEDINTA CL SIGHET – Consilierii sigheteni ai PDL au obtinut validarea in forul administrativ

Dupa ce au stat mai multe sedinte pe tusa, cei trei reprezentanti ai PDL in Consiliul Local Sighetu Marmatiei au obtinut validarea pe locurile obtinute la alegerile din 10 iunie, azi, 23 iulie, fiind validati cu votul majoritatii colegilor din forul administrativ. Recunoasterea calitatii dodandite in urma scrutinului de luna trecuta a venit cu o zi inainte sa se judece procesul intentat consiliului de catre alesii democrat-liberali Traian Dacian Ghent, Ioan Grigore Mihalca si Petru Tomsa, cei care nu si-au putut prelua mandatele.

Tot in sedinta de azi a Consiliului Local Sighetu Marmatiei s-a produs o prima schimbare, locul lui Gheorghe Ioan Codrea, ales pe listele USL, fiind preluat de Petru Rednic, validat fara probleme de alesi.

Primarul Sighetului, Ovidiu Nemes, a precizat ca s-a facut mai multe numiri, in Comisia pentru vanzarea spatiilor comerciale sau de prestari servicii fiind desemnati viceprimarul Horia Scubli si consilierii Sorin Vlasin, Vasile Mih si Oana Herbil, in Consiliul de administratie al Spitalului Municipal – Anisoara Mihali, iar in Comisia de etica a unitatii spitalicesti – Ioan Sas.
Sursa: Ioana Osan