Actualitate Administratie

Se preda ştafeta! Vechea şi noua conducere a Prefecturii Maramureş, în şedinţă de lucru

Prefectul judeţului Maramureş, Vasile Moldovan, şi subprefectul Alexandru Cosma au avut în 31 iulie, la Palatul Administrativ, o întâlnire cu fostul prefect Sebastian Mihai Luput şi cu fostul subprefect Gavris Ardelean. Cei din urmă le-au prezentat prefectului şi subprefectului principalele probleme cu care se confruntă administraţia judeţului, un rezumat al activităţii din mandatul precedent, precum şi proiectele aflate în curs de derulare.

Întîlnirea are loc după ce joi, 27 iulie, s-a luat, în şedinţa de guvern, decizia de înlocuire din funcţie a prefectului, respectiv subprefectului de maramure şi înlocuirea acestora cu Vasile Moldovan, respectiv Alexandru Cosma.

Noul prefect de Maramureş este avocat. Este vicepreşedintele PSD Sighetu Marmaţiei şi consilier local, aflat la al doilea mandat consecutiv.
Alexandru Cosma nu este străin de administraţie. El a fost preşedinte al Consiliului judeţean Maramureş, timp de doia ani – în perioada 2009- 2010- a ocupat funcţia de subprefect, iar acum revijne în administraţie după ce o bună bucată de timp a condus Agenţia pentru Protecţia Mediului Maramureş.

Cei doi vor fi investiţi oficial în funcţiile de prefect, respectiv subprefect, într-o ceremonie care va avea loc pe 1 august, la ceremonie urmând să participe şi Mihai Dan Chirică, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *