Comunitate

SCRUTIN 2012 – Mircea Man a intrat cu nepoata in cabina de vot (GALERIE VIDEO)

Vezi VIDEO
Vezi VIDEO editat
Presedintele in exercitiu al Consiliului Judetean Maramures, Mircea Man, a votat in jurul orei 10.30, la sectia de la gradinita “Otilia Cazimir” din Baia Mare. Acesta a fost insotit de sotia, fiica si ginerele sau, dar si de nepotica sa in varsta de doar 7 luni, pe care a si luat-o cu el in cabina de vot. Alaturi de Man s-au aflat si colegi din PDL Maramures – Mariana Pop, Stefan Pop, Adrian Todoran, Liliana Moga. 

Furori a facut in sectia de votare nepoata de doar sapte luni a presedintelui Man, pe care acesta a si luat-o cu el in cabina de vot. Acesta a spus ca a pus stampila pe buletinul de vot tocmai pentru ca micutii maramuresenilor sa aiba parte de un viitor mai bun.  

“Am votat pentru continuarea proiectelor pentru Maramures, pentru viitorul Maramuresului, am votat incredintat ca am muncit pentru Maramures si pentru ca acest tinut binecuvantat sa iasa din izolare. Am venit la vot cu nepotica, pentru prima data, pentru ca sunt convins ca viitorul Maramuresului trebuie asigurat pentru copii”, a declarat Man.

CITESTE SI:
LIVE TEXT – ALEGERI – IUNIE 2012 – Maramuresenii, chemati astazi la urne
Sursa: Camelia Tocaci