Sport

Schimbări la Federația Română de Handbal în privința transferul jucătorilor străini la cluburile din Liga Națională a României

Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, a anunța prin intermediul unui comunicat de presă următoarele aspecte referitoare la transferul jucătorilor străini

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării a decis să se autosesizeze cu privire la impunerea unor criterii de valoare introduse de Federația Română de Handbal pentru transferul jucătorilor străini la cluburile din Liga Națională a României.

Consiliul urmează să audieze Federația Română de Handbal în data de 28 februarie. De asemenea, invită Sindicatul Național al Handbaliștilor din România pentru emiterea unui punct de vedere.

În urma îndeplinirii procedurii legale, Consiliul va analiza dacă aceste criterii de valoare impuse încalcă prevederile Legii 106/2017, privind unele măsuri pentru îmbunătățirea exercitării pe teritoriul României a drepturilor conferite în contextul liberei circulații a lucrătorilor în cadrul Uniunii Europene și prevederile OG. nr. 137/2000, republicată, cu modificările si completările ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *