Monden

SCHIMBARE SEX – Keith Caputo, solistul trupei trash metal Life Of Agony, va deveni femeie

Foto: Keith CaputoKeith Caputo, solistul trupei americane de hardcore/ trash metal Life Of Agony, a anuntat ca doreste sa devina femeie, iar acest fapt se va produce in curand in urma unei operatii de schimbare de sex. Cantaretul, care sustine in aceasta perioada cateva concerte in turneul de adio al trupei sale, a declarat pe propriul site ca se simte deja femeie si a anuntat intr-un mesaj postat pe Twitter ca urmeaza sa faca operatia de schimbare de sex.

“Transsexualii ca mine, barbati care devin femei, sunt femei care au renuntat la privilegiul lor masculin pentru feminitate! Acest lucru ameninta patriarhatul!”, a declarat muzicianul american.

El i-a raspuns, totodata, unui fan care dorea sa afle daca trupa Life Of Agony s-a destramat: “Life Of Agony intrase deja intr-o stare de «izolare», iar acest lucru nu are nicio legatura cu schimbarea mea in femeie”.

Trupa americana Life Of Agony a lansat patru albume de studio in cei 22 de ani de cariera si este considerata de multe dintre trupele actuale de trash metal drept o sursa majora de inspiratie.

Keith Caputo, in varsta de 37 de ani, are in spate si o cariera solo prolifica, lansand pana in prezent patru albume. Cantaretul american va deveni primul solist de renume din industria muzicii rock care va suporta o operatie de schimbare de sex.
Sursa: Mediafax