Administratie

SCHIMBARE SEDIU – Serviciul de Evidenta a Persoanelor se muta in Casa Casatoriilor

Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor din Baia Mare isi va muta sediul de pe strada Tineretului pe strada Minerilor nr. 11, in Casa Casatoriilor. Mutarea e prevazuta sa aiba loc la inceputul lunii septembrie. Pentru ca acest transfer de sedii sa fie posibil, Ordinul Arhitectilor – Filiala Nord-Vest urmeaza sa fie mutat in Centrul Vechi al municipiului, in mansarda cladirii Millennium 3.

Decizia este motivata prin starea precara in care isi desfasoara acum activitatea Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor.

„Am ajuns la o intelegere cu Ordinul Arhitectilor, dansii urmand sa-si amplaseze birourile intr-o cladire din centrul istoric si renuntand la sediul pe care-l aveau in Casa Casatoriilor – asta din dorinta noastra de a muta Serviciul de Evidenta a Populatiei si de a scapa de aceasta rusine pe care o poarta autoritatea locala de multa vreme, respectiv spatiul in care-si desfasoara activitatea acest serviciu. In cel mai scurt timp vom demara lucrarile, astfel incat cel tarziu in 1 septembrie sa avem toate conexiunile informatice necesare pentru desfasurarea activitatii serviciului”, a aratat primarul Baii Mari, Catalin Chereches.
Sursa: C.V.