Administratie

SCHIMBARE – Noul consilier judetean intrat astazi in randurile alesilor maramureseni a criticat modul in care evolueaza marile proiecte investitionale din Maramures (VIDEO)

Foto: Constantin Bolos (c) eMaramures.roVezi VIDEO
Primul conty-manager al judetului Maramures revine in administratia maramureseana. Constantin Bolos a depus astazi, 30 septembrie, juramantul in calitate de consilier judetean. Acesta il inlocuieste pe fostul sau coleg de partid, Viorel Pana, care a decedat in luna iulie.

Dupa ce in sedinta de luna trecuta, consilierii judeteni au luat act de incetarea mandatului inainte de termen a consilierului judetean Viorel Pana, astazi, 30 septembrie, acestia au validat mandatul unui nou coleg.

In urma vacantarii postului detinut de domnul Viorel Pana, urmatorul pe lista e domnul Constantin Bolos. Indeplineste toate conditiile pentru a fi validat consilier judetean”, a declarat reprezentantul comisiei de validare, consilierul judetean Gheorghe Marian.

Noul consilier judetean, Constantin Bolos, a depus astazi, 30 septembrie, juramantul in noua functie. Membru al Uniunii pentru Maramures PDL+UNPR, Bolos s-a aflat pe pozitia 22 pe lista de supleanti a acestei aliante electorale. Constantin Bolos le-a multumit alesilor judeteni ca l-au primit in randurile lor si i-a asigurat ca va colabora la proiectele votate. Fost county-manager si fost subprefect al judetului Maramures, Constantin Bolos a criticat insa modul in care evolueaza marile investitii din judet, aratand ca e putin cam sceptic cu privire la finalizarea lor.

“Va asigur ca voi fi un bun colaborator fata de proiecte pe timpul care a mai ramas. Astazi as fi vrut sa aud aici vorbindu-se despre 31 decembrie 2015, data la care ar fi trebuit sa fie gata Baia Sprie-Barsana, Aeroportul International si sistemul de management. Din cate se spune, Baia Sprie-Barsana va fi gata, dar eu nu cred”, a adaugat Constantin Bolos.

Tot astazi, 30 septembrie, alesii judeteni au luat act de incetarea mandatului lui Pamfil Cristea, care a demisionat din motive personale.

Sursa: Camelia Tocaci