justiție

Schimbare la Tribunalul Maramureş. A fost numit un nou preşedinte

Începând cu data de 15 iulie 2018, funcţia de PREŞEDINTE al instanţei va fi îndeplinită de domnul judecător Stamate – Tămăşan Nicolae, vicepreşedintele Tribunalului Maramureş, numit în funcţie la data de 4 iulie 2018, de către Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
Numirea s-a făcut ca urmare a promovării de către domnul judecător a concursului pentru ocuparea funcţiilor de conducere organizat prin intermediul Institutului Naţional al Magistraturii, la Bucureşti, în perioada 23.03.2018 – 28.06.2018, acesta fiind declarat admis cu media finală 9,420.

Judecătorul Stamate-Tămăşan Nicolae s-a născut la data de 14 martie 1980 în Municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, este căsătorit şi are trei copii.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeș-Bolyai, profesând ulterior ca avocat în cadrul Baroului Bucureşti. Din anul 2010 îşi desfăşoară activitatea ca judecător, profesând, pe rând, la Judecătoriile Satu-Mare şi Baia Mare, la ultima deţinând şi funcţia de vicepreşedinte, şi la Tribunalul Maramureş, Secţia I civilă.

La data de 1 ianuarie 2018 a fost numit în funcţia de vicepreşedinte al Tribunalului Maramureş, din data de 13 aprilie a.c. asigurând şi interimatul funcţiei de preşedinte, rămasă vacantă ca urmare a eliberării din funcţie, prin pensionare, a doamnei judecător Lihet Cristina-Laura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *