Actualitate

SCANDAL – Un baimarean de 67 de ani s-a luat la bataie cu patronului unui bar

Un batran din Baia Mare risca sa ajunga dupa gratii dupa ce a provocat un scandal intr-un local de pe strada Garii. Prea baut ca sa isi mai dea seama ce face, baimareanul in varsta de 67 de ani a bruscat o vanzatoare, iar dupa administratorul localului a aruncat cu ce i-a fost la indemana. Rand pe rand, prin incapere au zburat un ghiveci si un scaun, dar s-au impartit si pumni. In prezent, barbatul este cercetat pentru savarsirea infractiunilor de lovire, distrugere si ultraj contra bunelor moravuri, dosarul cu actele premergatoare fiind predat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare.

Scandalul a avut loc in cursul zilei de luni, 9 iulie, la orele amiezii, cand s-a cerut interventia Jandarmeriei Maramures la un bar de pe strada Garii din Baia Mare. Ioan H. de 67 de ani din Baia Mare, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, a intrat in local cu intentia de a-i cere barmanitei telefonul mobil. Barbatul a motivat ca trebuie sa sune urgent pe cineva. Iritat de refuzul femeii, el a cerut sa fie servit cu bauturi alcoolice, iar pentru ca nu a primit comanda s-a enervat cumplit si a inceput sa injure.

Speriata, angajata l-a sunat pe administratorul localului si i-a cerut sa ii vina in ajutor, dar nici acesta nu a reusit sa il potoleasca pe batran. Ioan H. i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul in zona capului, dupa care a luat un ghiveci in care se afla un brad ornamental si a incercat sa-l loveasca, dar, dezamagit ca nu a reusit, a luat un scaun pe care l-a aruncat in picioarele acestuia.

Jandarmii au fost cei care l-au linistit pe client, care trebuie sa raspunda penal pentru faptele comise la betie.
Sursa: I.O.