Actualitate

SARBATOARE LA PENITENCIAR – Muzica, teatru si sport dupa gratii, de ziua gardienilor

FOTO: Poarta Penitenciarului Baia Mare (c) eMM.roConcerte, piese de teatru dar si o competitie sportiva vor fi organizate in Penitenciarul Baia Mare, pentru a sarbatori angajatii care lucreaza in sistem. Ziua Personalului de Penitenciar este celebrata, in fiecare an, pe 29 iunie, odata cu praznuirea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Manifestarile se vor desfasura in perioada 28 iunie – 3 iulie si includ, printre altele, un program artistic sustinut de persoanele private de liberate, o expozitie de pictura religioasa, precum si un spectacol sustinut de catre membrii Ansamblului Transilvania.

Debutul actiunilor e programat pentru 28 iunie, la ora 9:00, cand va incepe Cupa 29 iunie la fotbal. La evenimentul sportiv vor lua partie echipa Penitenciarului Baia Mare, cele ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Maramures si ale Unitatii Militare 01354. De asemenea sunt invitati jucatori din cadruls societatilor “Salsa” si “Ambient”, precum si o echipa a reprezentantilor mass-media.

Detinutii vor sustine un program artistic in 28 iunie, de la ora 11:00, atunci cand trupa de teatru a penitenciarului, formatia vocal-instrumentala, precum si grupul de dansuri traditionale si cel free-style vor evolua in fata celor care sunt in detentie sau care lucreaza in cadrul inchisorii.

In 29 iunie, in biserica penitenciarului va avea loc o expozitie de pictura religioasa. Pentru 2 iulie este programata o iesire a detinutilor la Manastirea Rohia, iar in 3 iulie, la sediul penitenciarului, va avea loc un spectacol folcloric sustinut de Ansamblul Transilvania.
 
FOTO: Poarta Penitenciarului Baia Mare (c) eMM.ro
Sursa: Andrei Gherghel