Actualitate

SAPTAMANA VOLUNTARIATULUI – Concursuri sportive, expozitii si spectacole, la Sighetu Marmatiei

In aceasta perioada, in municipiul Sighetu Marmatiei se desfasoara “Saptamana Voluntariatului”. Sighetenii sunt invitati sa participe la concursuri, expozitii si spectacole. De asemenea, in cadrul evenimentului vineri, 15 iunie, va avea loc finala concursului “Sighetenii au talent”.

Joi, 14 iunie, intre orele 15.00 si 18.00, pe strazile din centrul Sighetului se vor organiza concursuri sportive (baschet, ciclism, role, turca, tenis de picior, tenis de masa) si concursuri pentru copii. De asemenea, pe platoul Mara se va desfasura expozitia de fotografie “Despre Singuratate”.

Vineri, 15 iunie, va fi randul celor 23 de finalisti ai concursului “Sighetenii au talent” sa urce pe scena si sa demonstreze ca merita sa castige premiul cel mare. Competitia va incepe la ora 18.00 si va avea loc la Sala Studio.

Sambata, 16 iunie, de la ora 15.45 se va inaugura Casa “Speranta-Don Bosco” urmand ca duminica, 17 iunie, in intervalul orar 15.00-19.00, in Parcul Gradina Morii sa se desfasoare cateva momente artistice si jocuri pentru copii.

HARTA EVENIMENTULUI
Foto: Saptamana Voluntariatului - Sighetu Marmatiei - harta evenimentelor

Sursa: Diana Grad