Actualitate

SANCȚIUNI – Tineri amendați pentru tulburarea liniștii publice

Vineri, 1 decembrie  a.c., în jurul orei 05:40, jandarmii au fost solicitaţi să intervină în faţa unui local situat în Piaţa Libertăţii din Baia Mare. Trei tineri din Baia Mare, cu vârsta de 25, 34 şi 35 de ani, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unor neînţelegeri, au provocat scandal şi au tulburat liniştea cetăţenilor. Jandarmii le-au aplicat câte o sancţiune contravenţională cu amendă.

În jurul orei 21:10, patru tineri, trei din Baia Mare şi unul din Baia Sprie, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, au tulburat liniştea locatarilor dintr-un imobil situat pe strada Decebal din Baia Mare prin ascultare de muzică la un volum ridicat.

Sâmbătă, 2 decembrie a.c., în jurul orei 00:40, alţi doi tineri din Baia Mare au săvârşit aceleaşi fapte la un imobil situat pe strada Melodiei din Baia Mare.

Cei şase tineri au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă.

Duminică, 3 decembrie a.c., în jurul orei 08.30, în incinta secţiei U.P.U. a Spitalului Judeţean din Baia Mare,  un tânăr de 23 de ani din Baia Mare, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat injurii personalului medical, iar jandarmii care au fost solicitaţi să intervină au aplicat o sancţiune contravenţională cu amendă.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe „112”.

Inspectoratul de Jandarmi Județean “Pintea Viteazul” Maramureș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *