112

Sancţiuni de aproximativ 35.000 de lei aplicate duminică de poliţiştii Serviciului Rutier pe şoselele din Maramureş

Legea, cunoscută de fiecare şofer, nu pare să fie un obstacol pentru cei care se grăbesc să ajungă la destinaţie. În ciuda unor statistici evidente, care reflectă faptul că cele mai multe accidente de circulaţie produse pe raza judeţului Maramureş sunt cauzate de viteză excesivă, tot mai mulţi şoferi apasă prea tare pedala de acceleraţie, încălcând limitele legale de deplasare.

Determinaţi să reducă numărul accidentelor, poliţiştii rutieri acţionează zilnic pe drumurile publice din judeţ. Duminică, 28 octombrie, în doar patru ore, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 35.000 de lei şi au fost reţinute 10 permise de conducere.

Astfel, între orele 14.00 şi 18.00, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat cu aparatura radar din dotare pentru depistarea şoferilor care, conducând cu viteză excesivă, pun în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice. Au fost oprite pentru control 81 de autoturisme şi, pentru neregulile constatate, au fost aplicate 64 de sancţiuni contravenţionale. 48 dintre acestea au fost aplicate vitezomanilor.
Totodată, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere, atât pentru viteză excesivă cât şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *