Politica

SAMBRA OILOR – SATU MARE – Crin Antonescu se antreneaza pentru campania electorala la Sambra Oilor

Duminica, 3 mai, la Huta Certeze, politicienii vor da navala la ”Sambra Oilor”, cel mai important festival folcloric din Satu Mare, dar si importanta manifestare electorala la care sunt asteptati in acest an liderul PSD, Mircea Geoana, si suita de candidati la europarlamentare, ministrul Turismului, Elena Udrea, presedintele PNL Crin Antonescu, prim-vicepresedintele Ludovic Orban, precum si fostul ministru al apararii Teodor Melescanu, liderii democrat-liberali Theodor Stolojan si Gheorghe Flutur. Liderilor de la centru li se vor alatura si cei din judetele limitrofe.

Sambra Oilor va incepe la ora 11.00, manifestarea culturala avand loc pe dealurile de la Huta Certeze, unde duminica sunt asteptati cateva mii de oameni, mai ales daca vremea va fi buna. In program figureaza recitaluri sustinute de ansamblurile folclorice din Satu Mare, prezentarea spectacolului fiind facuta de solista de muzica populara Lavinia Goste.

Liderul liberal Cristian Anghel a confirmat ca presedintele partidului, Crin Antonescu, se va afla la Sambra Oilor, in Satu Mare, si a spus ca acesta se va intoarce in nordul tarii in data de 10 mai, cand se va afla in Baia Mare.

Crin Antonescu va veni in Maramures in calitate de candidat oficial la presedintia tarii, pentru ca inainte cu o zi liberalii au programat, la Brasov, startul campaniei electorale pentru alegerile PE, dar si lansarea presedintelui PNL in cursa pentru Cotroceni.
Sursa: M.M.