Comunitate

Salarii în avans pentru bugetari

Angajaţii a 20 de instituţii publice care ar fi urmat să încaseze salariile săptămâna următoare, vor lua lefurile în zilele de 10 şi 11 august. Adică înainte de minivacanţa de Sfânta Maria, după ce un ordin al ministrului Finanţelor, în acest sens, a fost publicat miercuri în Monitorul Oficial.

Angajaţii din ministerul Apărării vor primi salariile joi, iar cei din ministerele: Afacerilor Externe, Dezvoltării Regionale, Internelor, Muncii, Tineretului, Educaţiei, Sanatii, Culturii, Cercetării şi a Românilor de Pretutindeni, alături de angajaţii Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), Academia Română, ANSVSA şi cei ai Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate vor lua lefurile aferente lunii iulie vineri, 11 august, cu câteva zile înainte de minivacanţa de Sfânta Maria.

Autorităţile locale nu sunt vizate de ordinul de ministrul, având în vedere că îşi stabilesc singure modul de acordare a salariilor.

Reamintim că bugetarii vor avea o minivacanţa de patru zile, în perioada 12 – 15 august, după ce Executivul a apobat declararea zilei de 14 august 2017 că zi liberă, această urmând să fie recuperată, în regim de program normal, în dată de 19 august sau prin prelungirea corespunzătoare a timpului de lucru până la dată de 25 august 2017.

 

Sursa :aici

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *