Actualitate

S-au ales cu dosare penale ! Maramureşeni cercetaţi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei

7 maramureşeni şi un italian s-au ales cu doare penale după ce au fost găsiţi în trafic sub influenţă băuturilor alcoolice. Potrivit oficialilor Inspectoratului judeţean de Poliţie Maramureş, cei în cauza au între 23 şi 70 de ani şi au fost opriţi pentru control de poliţiştii de la rutieră, în cadrul acţiunilor organizate în acest weekend pe drumurile publice din judeţ.

Cel mai recent dintre cazuri a fost semnalat aseară în jurul orei 22.00, când poliţiştii din Fărcaşa au fost sesizaţi că un ATV circula haotic pe D.J.193, pe direcţia Ardusat – Baia Mare. Poliţiştii l-au identificat pe şofer la intrare în localitatea Colţirea şi au constatat că este vorba despre un băimărean de 26 de ani. Din verificările efectuate poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul şi vehiculul condus nu este înregistrat sau înmatriculat. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest s-a constatat că băimăreanul avea o concentraţie alcoolică de peste 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Centrul de Permanenţă Medicală Fărcaşa, unde i-au fost recoltate mostre de sânge.

Potrivit legislatiei in vigoare, toti cei care s-au ales cu dosare penale din cauza amintita, riscă să-şi piardă libertatea pe o perioadă cuprinsă între unu şi cinci ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *