112

S-A IZBIT DE PODET – O soferita a ramas incarcerata pe o ulita din Recea

Un accident de circulatie s-a produs in noaptea de miercuri spre joi pe o ulita din localitatea Recea. O femeie a ramas incarcerata dupa ce masina pe care o conducea a trecut pe contrasens si s-a izbit de un podet din beton.

Echipajele pompierilor militari de la descarcerare si doua echipaje SMURD, precum si politistii din Recea si Baia Mare, s-au deplasat la locul accidentului. Dupa cateva minute femeia a fost scoasa din autoturism si predata echipajelor medicale.
Femeia in varsta de 24 de ani a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare.

“Am auzit o bubuitura si am iesit afara. Ea venea de acolo si in curba asta a ajuns acolo. Noroc ca am auzit-o ca altfel statea pana dimineata. Am intrebat-o cum e si mi-a spus ca nu isi simte o mana si picioarele” au povestit localnicii.

“Am fost solicitati sa intervenim la un accident rutier. In urma impactului conducatoarea autoturismului a ramas incarcerata, fiind nevoie de interventia echipelor de descarcerare. Aceasta a fost transportata la Spitalul Judetean pentru ingrijiri medicale. In continuare noi efectuam cercetari pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs accidentul” a declarat agent de politie Vlad Orha, Biroul Rutier Baia Mare.

“Am fost solicitati rutier, victima femeie in varsta de 24 ani. La sosirea noastra pacienta era incarcerata. S-a efectuat extragerea pacientei, cu piedul. A fost adusa la Urgenta Baia Mare. Urmeaza sa se faca investigatiile pentru stabilirea diagnosticului. La prima evaluare cu traumatism la coloana cervicala si membru superior drept” a declarat dr. Radu Onicas, SMURD Maramures.

Sursa: Vasile Dale