Rugby Sport

RUGBY – Trei zimbri prezenti la Campionatul European Under 19 ani

Timp de zece zile, incepand de astazi si pana pe data de 1 noiembrie, in capitala Portugaliei, Lisabona vor avea loc meciurile Campionatului European de Rugby rezervat echipelor Under 19 ani. La editia din acest an, alaturi de reprezentativa Romaniei vor mai fi prezente alte sapte natiuni, respectiv: Rusia, Spania, Olanda, Polonia, Belgia, Germania si tara gazda Portugalia.

Sub comanda baimareanului Razvan Popovici (antrenor principal) si a celor trei secunzi, Stefan Acsinte, Cristian Cojocaru si Adina Dreve, lotul deplasat in capitala lusitana include numar de 26 de sportivi, dintre care trei componenti ai campioanei Romaniei, CSM Stiinta Baia Mare.

In linia intai ca tragator figureaza jucatorul Ovidiu Cojocaru, din linia a doua face parte Andrei Iurea, in timp ce in linia a treia se regaseste Cristian Chirica.

Romania va sustine primul meci duminica, 25 octombrie, de la ora 13.00, in compania reprezentativei similare a Poloniei. In cazul unui succes, trei zile mai tarziu, pe data de 28 octombrie, “stejareii” vor juca impotriva castigatoarea partidei Portugalia – Olanda, iar in caz de esec cu invinsa acestui meci.

Sursa: Tania Purcaru