Rugby Sport

RUGBY – Dupa ce au ratat toate obiectivele din acest sezon, “zimbrii” continua pregatirea pentru ultimele batalii din SuperLiga (VIDEO)

Vezi VIDEO
CSM Stiinta Baia Mare a avut pana acum un sezon foarte slab, comparativ cu ultimii ani competitionali, iar saptamana trecuta “zimbrii” au reusit contraperformanta de a rata calificarea in Cupa Romaniei, dupa ce au pierdut in penultimul act, in deplasarea de la Steaua.

Cu o infrangere in finala Cupei Regelui si una in semifinalele Cupei Romaniei, elevii lui Eugen Apjok si Vasile Lucaci au ratat doua din cele trei obiective propuse pentru acest sezon competitional pe plan intern si se vor pregati, in urmatoarele saptamani, cu gandul la ultimul trofeu ramas in joc, cel din SuperLiga. Esecul de la Steaua nu a fost inca explicat, staff-ul baimarenilor marturisind ca a fost unul dintre cele mai slabe meciuri din acest an.

Din pacate, cred ca am prins cel mai prost meci de anul acesta. Am facut foarte multe greseli, mare parte dintre ele nefortate. A fost un meci pe care nu ni-l putem inca explica. Vom trage concluziile necesare si va trebui sa ne concentram mai mult decat 100% pe singurul obiectiv care ne-a mai ramas anul acesta, cucerirea SuperLigii”, a declarat antrenorul secund Vasile Lucaci.

Rugbistii de la CSM Stiinta Baia Mare vor continua pregatirea pe plan local, asteptand si intoarcerea celor de la lotul national, iar apoi meciurile restante din SuperLiga, respectiv cel de pe teren propriu cu U Cluj si partidele din deplasare de la CSM Bucuresti si Steaua.

Inaintea reluarii campionatului, CSM Stiinta Baia Mare se afla pe locul 3 in ierarhie, cu 21 de puncte, avand insa cu doua meciuri mai putin disputate fata de primele doua echipe, RCM Timisoara (33 puncte) si Steaua (26 puncte).

Sursa: Tania Purcaru