Rugby Sport

RUGBY – CUPA ROMANIEI – “Zimbrii” s-au calificat in semifinale dupa ce au trecut, cu 26-18 de Universitatea Cluj (VIDEO)

Vezi VIDEO
CSM Stiinta Baia Mare s-a calificat astazi in semifinalele Cupei Romaniei la rugby, dupa ce in sferturi au trecut de Universitatea Cluj, cu scorul de 26-18 (19-6). Partida a fost una echilibrata doar in primele minute de joc, dupa care baimarenii au fortat si au reusit sa preia conducerea, atat pe tabela cat si in teren.

Primii care au deschis scorul au fost oaspetii, dintr-o lovitura de pedeapsa, dar baimarenii au revenit si au marcat primul eseu al meciului in minutul 12, prin capitanul Constantin Ene, transformarea fiind insa ratata de Samoa.

Clujenii au punctat din nou dintr-o penalitate, iar campionii au inscris un nou eseu, prin Bucur, Samoa reusind transformarea. In minutul 35 Shefton culca si el balonul in terenul de tinta al clujenilor, iar Samoa pune alte doua puncte in contul “zimbrilor”, stabilind scorul primului mitan: 19-6.

Tot baimarenii sunt cei care marcheaza primii si in repriza secunda, Bardasu trecandu-si numele pe lista marcatorilor, cu un eseu transformat de Samoa.

Finalul meciului le-a apartinul clujenilor, care au reusind sa inscrie 12 puncte. “Zimbrii” s-au impus cu 26-18 si au obtinut calificarea in semifinale, acolo unde vor intalni Steaua Bucuresti.

Sursa: Tania Purcaru