Rugby Sport

RUGBY – CUPA ROMANIEI – CSM Stiinta Baia Mare a ratat calificarea in finala. “Zimbrii” au pierdut in deplasarea de la Steaua

In ultimele secunde de joc s-a decis ultima finalista in Cupa Romaniei. Campionii au ratat prezenta in ultimul act al competitiei, dupa ce au pierdut astazi, in deplasarea de la Steaua Bucuresti, cu scorul de 12-10 (5-0).

Ros-albastrii au fost cei care au deschis primii scorul, dupa un eseu reusit in minutul 23, acestea fiind singurele puncte marcate in prima repriza a semifinalei de pe Stadionul Ghencea.

In partea secunda “zimbrii” au reusit un eseu, inscris de Ene si transformat de Samoa, si au preluat conducerea pe tabela de marcaj (5-7). Acelasi Samoa a adus alte 3 puncte in contul baimarenilor, dupa o lovitura de pedeapsa, dar finalul de meci a apartinut gazdelor. Stelistii au marcat un eseu in ultimele secunde ale meciului, ex-baimareanul Niacsu a tranformat si a stabilit scorul final al intalnirii, 12-10.

CSM Stiinta Baia Mare a ratat astfel prezenta in finala Cupei Romaniei, acolo unde, pe 4 octombrie, la Iasi, Steaua va intalni castigatoarea din sezonul trecut, RCM Timisoara.

Sursa: Tania Purcaru