Actualitate Sport

Rugby: 12 sportivi ai CSS 2 Baia Mare în pregătiri cu naţionalele U20, U18 şi U17

Naţionala de U18 a României a intrat într-un nou stagiu de pregătire. Stejăreii, care vor participa la Campionatul European ce va avea loc la Poznan între 23 martie şi 1 aprilie, efectuează un cantonament de o săptămână la CSN Snagov, între 4 şi 11 martie. Aici, pe perioada stagiului, vor susţine antrenamente comune cu lotul naţional de U17.
La stagiul de pregătire participă opt sportivi ai CSS 2 Baia Mare – Rareş PrelucaVirgil GheneaAlin TomaMarius Andrei FerariuDarius VulturarAlexandru HarasimDarin Ionuţ OnţPaul Popoaia, precum şi antrenorul Răzvan Popovici în calitate de selecţioner naţional.

Naţionala de U17 a României s-a reunit pentru un stagiu de pregătire în perioada 4-10 martie 2018, la Snagov. Cei 36 de jucători au fost aleşi de staff-ul tehnic din cei 46 de jucători selectaţi în urma trialului naţional care a avut loc la Baia Mare în luna iulie a anului trecut. Printre ei, şi Kristian Balin şi Denis Lupu, de la CSS 2 Baia Mare.

Alţi doi sportivi ai clubului nostru, Grad Claudiu şi Bocăneţ Vlad, sunt în Scoţia cu naţionala U20, aflată într-un stagiu de pregătire la Glasgow, unde va susţine şi două meciuri de pregătire. După revenirea în ţară, Stejăreii îşi vor continua pregătirea centralizată,  între 12 şi 18 martie urmând să se pregătească la Bucureşti împreună cu lotul de U19 al Franţei. Din păcate, un alt sportiv al CSS 2 Baia Mare, Nichitean Luca, s-a accidentat la genunchi şi a ratat această acţiune a naţionalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *