Comunitate

Românii din Spania sărbătoresc Ziua Femeii şi Ziua Mamei

Românii din Spania sărbătoresc împreună Ziua Femeii şi Ziua Mamei într-un concert extraordinar în Torrejon de Ardoz-Madrid

“Uniunea Muncitorilor Români vă invită duminică, 11 martie 2018, să sărbătorim împreună Ziua Femeii şi Ziua Mamei, în cadrul Târgului de produse tradiţionale româneşti, în Recinto Ferial din Torrejon de Ardoz, Av. Luna s/n, începând cu ora 12 (provincia Madrid)”, spun organizatorii.

Cu această ocazie, la Târgul de produse tradiţionale româneşti veţi putea consuma cele mai gustoase preparate tradiţionale româneşti, mici tradiţionali româneşti, alte preparate din carne rumenite la grătar şi mâncăruri după reţete din gastronomia românească, alături de multe alte deserturi tradiţionale româneşti.

Vor performa artiştii Niculina Stoican, Gelu Voicu, Mihaela Gurău, Paul Ananie şi Denisa Bărbat, unii dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi de muzică populară şi de petrecere.

“La început de primăvară, să ne bucurăm împreună de folclorul autentic românesc în cadrul unui concert extraordinar, alături de flori alese din muzica populară românească. Luna martie ne aduce, ca de fiecare dată, prilejul de a ne bucura de un nou început, sosirea primăverii şi sărbătorirea celor mai delicate făpturi din viaţa tuturor: La mulţi ani Femei, la mulţi ani iubite Mame!”, mai spun cei care se ocupă de organizare.

Evenimentul se desfăşoară duminică, 11 martie, orele 12:00 – 22:00, în Recinto Ferial din Torrejon de Ardoz (provincia Madrid). Intrarea la acest eveniment este gratuită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *